• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin annesi beni istemiyor :(

Ayyy gözlerim doldu yıllar önce paylastiklarim,yazdıklarım, yaşadıklarımiz :)) unutmuşum bile.7 yıldır evliyiz,bir çocuğumuz var ikincisi yolda.kv hiç sorun çıkarmıyor,gelinim gelinim diye geziyor peşimde.sorunun nedeni de atanmamis olmamış.anlatti.oglusu maddi zorluk çekmesin diyeymis.ama tabiki şuan atanmış olsam bugünden az kazanırdın ne hata etmişim diyor.paragoz kaynana yani:)) böyle sorun yaşayanlar olursa,bıkmadan sarılın sevdiğinize ,sonu aşk,sonu selamet:)

Ayyy gözlerim doldu yıllar önce paylastiklarim,yazdıklarım, yaşadıklarımiz :)) unutmuşum bile.7 yıldır evliyiz,bir çocuğumuz var ikincisi yolda.kv hiç sorun çıkarmıyor,gelinim gelinim diye geziyor peşimde.sorunun nedeni de atanmamis olmamış.anlatti.oglusu maddi zorluk çekmesin diyeymis.ama tabiki şuan atanmış olsam bugünden az kazanırdın ne hata etmişim diyor.paragoz kaynana yani:)) böyle sorun yaşayanlar olursa,bıkmadan sarılın sevdiğinize ,sonu aşk,sonu selamet:)
Ilk defa kk bi konunun guncel halini gordum.sonu guzel bitmis sevindim sizin adiniza😍

Oğluşu sıkıntı çekmesin diye değil, kendi para kaynağı kesilmesin diye. Senin paranla ev geçinir, oğlunun parasını da kendi yerdi ooohh. Umarım eşin annesinin eline saymaya devam etmemiştir maaşı evlenince de.

sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz 2,5 yıldan uzun bir süredir ilişkimiz var ama kökü 8 senelik.Ailelerimiz birbirlerine uzak şehirlerdeler.buraya gelip ailemle tanıştı 1 hafta kaldı ben de onun ailesiyle tanıştım 5 gün kaldım yanlarında ama onlar gitmemi istemediler ondan öyle uzun kaldım.sebebini anlayamadığımız şekilde kadın oğlunu mutlu edemeyeceğimi söyleyip istemediğini söylüyor.belli bir sebebi yokmus yani bi saygısızlık ya da onun gibi bir şeyler yaptığımdan değil.tam 2 senedir nişanlanmak için uğraşıyoruz dil döküyoruz ama istemem de istemem diyor.sevgilim rest de çekse tatlı dilli de olsa olmaz diyor. en son da tamam ne haliniz varsa görün demiş ve annemi aradı.(bu arada benimle telefonda dahi konuşmaya yanaşmıyor).şuan ev kredisi ödüyoruz şu borcumuz var bu borcumuz var biz istemeye gelemicez.çocuklar kendi paralarını kendileri biriktirsinler ben bir şey yapamam gücüm yok dedi.bu ne demek?sizce zaman mı kazanıyor?bizi oyalıyor mu yoksa gerçekten ikna mı olmuş?bu arada çok uzun yazdım okuma zahmetine katlanıp cevap yazarsanız çok memnun olurum :)
sen de onu isteme. sevgilin bulunmaz hint kumasi mi. bas tekmeyi gitsin.

Oğluşu sıkıntı çekmesin diye değil, kendi para kaynağı kesilmesin diye. Senin paranla ev geçinir, oğlunun parasını da kendi yerdi ooohh. Umarım eşin annesinin eline saymaya devam etmemiştir maaşı evlenince de.
Kendi durumları çok iyi ,o zamanlar korkmuş sanırım bilemiyorum 😂 herkes kendi ailesini kurunca kimse kimsenin parasını istemez tabiki.merak etmeyin öyle durumlar yok :))

Tatlim mesela tamamen para para para….
gencecik insanlarsiniz eger birbirinizi cok sevicekseniz kendiniz evlenin. Zaten simdi bi nikah toreni tamam. Imzayi attiktan sonra soylensin dursun kaynana… kimsenin sizin sevdiginizi elinizden almaya hakki yok.

Kendi durumları çok iyi ,o zamanlar korkmuş sanırım bilemiyorum 😂 herkes kendi ailesini kurunca kimse kimsenin parasını istemez tabiki.merak etmeyin öyle durumlar yok :))
Aç gözlülük böyle birşey zaten. Kendinde elmas da olsa senin gümüşünde gözü kalır.

Çok çok sevindimm çok mutlu olun inşaallah:)) Ama sana tavsiyem kv size yaptıklarını yaşattıklarını unutmayın

atansaydınız ne iş yapacaktınız , şimdi ne iş yapıyorsunz. mutlu son ne güzel , iyiki yazmışsınız

Öğretmenim :) iki türlü de aynı meslek
Ay çok sinirlendim ne salak kadınmış. Ben kızımızı çok sevdim ama gençler önce bir atansınlar, gitgide zorlaşıyor atanmak, evlendikten sonra daha zor olur deyip yol gösterici akıllıca bir konuşma yapabilirdi. Yok oğlumu mutlu edemez de yok kendileri evlensin de . Güzel sonuçlanmış hikayeniz ama bu toksik paragöz kadına çok yüz vermediniz inşallah

Ay çok sinirlendim ne salak kadınmış. Ben kızımızı çok sevdim ama gençler önce bir atansınlar, gitgide zorlaşıyor atanmak, evlendikten sonra daha zor olur deyip yol gösterici akıllıca bir konuşma yapabilirdi. Yok oğlumu mutlu edemez de yok kendileri evlensin de . Güzel sonuçlanmış hikayeniz ama bu toksik paragöz kadına çok yüz vermediniz inşallah
Kendisi defalarca özür diledi,ağladı ben de affettim ama eşim sağ olsun daima benim tarafimda oldu..şuanda bir problemimiz yok.kendince kim bilir neler düşündü.ben çok yüz vermiyorum ,zaten yılda bir bazen iki kere görüyoruz birbirimizi.uzak şehirlerde yüz.bir problem yok :)

Back
X