Sevgilimin annesi neden böyle davranıyor olabilir?

ne ilginç insanlar var yani oğlum mutlu seviyo seviliyo yokluğumda ya da kendi ailesini kurduğunda emanet etmekten çekinmeyeceği gözünün arkada kalmayacağı bi kadınla birlikte diye sevinmek yerine nasıl da saçmalamış cidden üzüldümn bu duruma.. şimdi bu kadın yüzünden sevgiliden ayrılmak sizi yine üzecek, ama ona katlanmak da büyük sabı gerektirecek çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi bu hep böyle hatta katlana katlana büyüyecek, evlilikte de devam edecek.. sevgilinizle bu konuyu açaık bir şekilde konuşmayı deneyin, annesinin yanlışını görüp sizi haklı bulur ve annesine duyması gerekenleri söyleyip size karşı saygısını koruyup hem yüzünüze karşı hem arkanızdan nasıl konuşması gerektiğini söylerse çok güzel, doğru adamla birliktesiniz. ama anında annesini savunmaya geçip, yüzünü ekşitip sizi geçiştirmeye çalışır ya da ileri gidip ters konuşursa ilerde yaşayacaklarınız daha beteri.. bu sınavı siz yapacaksınız, kararı öyle vereceksiniz. Allah yardımcınız olsun.. imdelilah imdelilah

Seninle konuşup açığını bulup oğlunu senden soğutmak istiyor ki zaten yapıyormuş bence resmi birşey olmadan bir daha konuşma kabahat sende ne diye konuşursun anlamadım ? Gerek yoktu bence ,şimdiden tepene çıkmaya başlamış fesatlıklarıyla
ben kaynananı sevmedim

Böyle tuhaflıklar neden hep erkek annelerinden geliyor anlamıyorum. Mesela hiç damadından bahsederken ciddi ciddi "ben ondan daha yakışıklıyım" diyen kız babası var mıdır?

Şimdi seni tanımaya çalışıyor,her yaptığından her söylediğinden anlam çıkarmaya çalışıyor.Bir şey yapmıyorum desen,bu kız bütün gün boş oturuyor diyebilir.Zor işler bunlar.
Kayınvalide adayınla bu kadar konuşmana gerek yok.Başlamış bulunmuşsun ama bir dahaki ilişkinde kulağına küpe olsun.
Ben olsam tekrar aradığı zaman annem de sizinle konuşmak istiyor deyip telefonu anneme verirdim.Bir iki kere böyle yapsan bir daha aramaz diye düşünüyorum.

benim de eski nişanlım her şeyi her kavgamızı ailesine anlatırdı ailesinin anlattıklarını saklasa da bazen ağzından kaçırırdı böyle böyle ufacık sorunlar bile aileler işin içine girince büyüdü iğrenç sonra ailesinden soğuttu ailesini de benden soğuttu salak

hepinizde var bir tuhaflık var. k.valide adayı kendini şaşırmış görünüyor. sevgili laf taşıyor. siz de ortada fol yok yumurta yokken, 20 dk telefonla konuşacak kadar samimiyeti ilerletmişsiniz. nişanlıyım, değil sevgiliyken şimdi bile 20 dk k.valide ile konuştuğumuzu bilmem. sevgiliyken telefon numaramı bilmezdi ben de onun. selam getirip götürme olayı bile olmadı hiç. nişanlım bana laf taşımaz. nerden tutsak laçka bir ilişki.

Sevgilinizin zin annesiyle niye bu kadar samimi oldunuz ki?

Ben nişanlıyken bile böyle sohbet amaçlı konuşmazdım telefonda.

20 dk konuşacak ne buldunuz telefonda Sevgilinizin annesi ile oraya takıldım ben :KK45: Sizin ilişki baya karışık sevgilin dedikoducu evlendiğinizde de bunların aynısı olur kesin. Ortada fol yok yumurta yok bu samimiyet nedir. Bu kadar kaynana , evlilik meraklısı olmayın .

Canim 4 sene sevgili bile olsaniz bence arada cok fazla samimiyet var. Zaten evlenince ister istemez samimiyet kurulcak simdiden alistirma derim mesafe her zaman iyidir ilerde pisman olursun.
Madem gormus oldun annesi dişli bir kaynana sevgilinde masallah laf taşıma islemi görüyor. Ona gore davranirsin. Hakkinda hayirlisi.

şu erkekler de hiç zeki geçinmesinler yahu. bu konularda şaşılacak derecede aptal olabiliyorlar.
benim eşim de biz sevgiliyken birkaç kere laf taşıdı annesinden bana. saçma sapan şeylerdi yani, mesela ben bir ara kilo almıştım stresten. annem "x nasıl çok kilo aldı mı?" diye soruyor demesin mi :D birkaç kez daha saçma sapa buna benzer şeyler demişti annesinin söylediği. o zamanlar çok takıyordum, zaten zamanla eşim de neyi söyleyip söylememesi gerektiğini çözdü =) sen de çok umursama. en başında olabiliyor böyle şeyler. hatta espri de olabilir aralarında. yoksa ciddi ciddi kaç yaşında kadının senin güzelliğinle kendisini kıyaslayacak hali veya oğlunun onu seni beğendiği gözle beğenmesini düşüneceği yoktur. takma kafaya şimdiden boşuna.

Şimdiden annesiyle tanışmanız ve bu kadar samimi olmanız büyük hata diye düşünüyorum.zamanı gelince zaten tanışacaksınız bu kadar tel de konuşmak falan neden ki ne gereği var?
Ayrıca siz de bu kadını fazla önemsiyorsunuz yani.o sırada yemek yiyorum diyemedim nedir neden ayıp olsun ki? Şu an müsait değilim deyin kapatın ya da hiç açmayın yani onun kölesi misiniz her istediği zaman size ulaşmak zorunda mı?
Yalan söylemek nedir yani sırf bu yüzden.
Bence mesafenizi koruyun biraz bu kadınla.yoksa bu ilişki biter.

Aha bı kıskanc kaynana daha :D işin zor bu brde sinsi sana canım cicim arkandan fiskos sevgılıyken bu kadar yuz goz olmsydn keşke soz yok nişan yok ne dıye zırt bırt araşıyrsunuz koy mesafenı yınede dıger kıskanclara kıyasla daha mulayım dıyebılırım akşam burda okudugm bı olayda syle dıyrdu bırkac arkadas ve nısanlı cıftımız tatıle gtmiş ıkı uc gunlık bı tatıl sanırım nısanlı cıft lobıde otryrlarken kaynana oglunu arıyor ogluna gece o kızla mı uyuycaksın oglum bırlıkte uyumayn evlenınxede haftada ıkı gece gel beraber uyuyalım nısanlında gtsın annesyle uyusun hatrladın mı kucukken yanımda uyurken saclarımla oynrdın benm saclarım nısanlınınkınden daha guzel dımı oglum falan dyrmus senınkı yıne ıyı ama byle kadınlar yuva yıkar anca evladını esıyle annesı arasnda zr durumda bırakır ve bu srunlar buyur buyur gıder

Back
X