sevgilimin annesi, ''oğlumun anası gibi olmuşsun'' dedi

ellerini yıkayınca havlu veriyorum dedin ya.. bana yalan dünyadaki nurhayat karakterini hatırlattın ilahi..bu kadar sorumluluk üzerine alırsan ilerde olurda evlenirseniz bi bakmışsın evi sen yönetiyorsun herşey üstüne yıkılmış adam rahat ve büyüyememiş.. sevgilinin büyümesine sorumluluklarını taşımasına izin ver yoksa ileride çok çekersin. uzaklaşmaya çalış, geri dur. yapma bakalım bi süre baktı ki işler yürümüyor zarar gördü ozman sorumluluklarını yerine getirir. örn. ödevini yapmazsa zor durumda kalması gibi...

:) o diziyi hiç izlemedim ama karakteri biliyorum galiba güzel benzetmeydi. teşekkür ederim

çok güldüm yaaa..
çok seviyorsun hakim olamıyosun ama olmak zorundasın bazen tek başına bırakacaksın erkekleri yoksa sorumsuz olur zaten farkındasın...

azdan azdan cek elini bi anda degil ahlanıp vahlanıp yapacak sizede küsebiir küssün uzatmaz fazla sabırlı ol yoksa herşeye koşturup erken yorulursun..
sen yıpranırsın otaş gibin durur anlıyosun dimi...
bende cok yük almıyorum sırtıma evin derdi yetiyo çalışıyorumda bazen ödemelerle ilgilenmiyorum diye kızıyor ama onun işi ilgilensin ben maddi destek veriyorum sorumluluk iyidir...

:) evet çekilcem artık onun sorumluluklarından yavaş yavaş

Sevgilin neden o kadar sorumsuz acaba? Kimisi yapısı karakteri gereği öyledir. Kimisi öyle alıştırılmıştır. Kimisi değişir, kimisi değişmez.

Annesinin her gün hele bir de tak diye aynı saatte araması garip geldi bana. Sevgilin ana kuzusu ve güven eksikliği var; annesi de kontrol ediyor gibi?

Neyse yazılacaklar yazılmış zaten diğer arkadaşlar tarafından :) Ben sadece "annen akıllı kadınmış, sakın kulak arkası etme" demek istemiştim.

Not: Erkekler maalesef "fabrika ayarlarına dön" düğmesiyle gelmiyor. İlk yazdığınızdaki o lafınız çok hoşuma gitti, gülümsetti beni :) Umarım siz de hep gülümsersiniz.

:) teşekkür ederim. yapısı gereği sorumsuz biraz benim erkek arkadaşım bazı konularda. ama annesinin arama olayı güven eksikliği vs. değil diye düşünüyorum yani çocuk da ana kuzusu değil o kadar. tabi düşünülebilir bi seçenek bu da:)

ilk mesajını okudum sadece, fabrika ayarlarının farklı olduğuna eminmisin peki
bana pek öyle gelmedi, bence sevgilin zaten böyleydi, sen sadece annesinin yerini aldın
bana üç taraf içinde sağlıklı bi ilişki gibi gelmedi
eğer zaten fabrika ayarları böyleyse değiştiremezsin ve evlenincede her işe koşan kadınlar gibi erken yaşta çöküp, psikolojik hastalık sahibi olabilirsin, biraz karamsar yazdım ama objektif olarak gördüğüm bu

Son düzenleme:

teşekkür ederim herkes farklı düşüncek tabiki aynı düşünemeyiz sonuçta

ay biri sormuş sevgiliniz 16 yasında değil dime diye arkadaşlar ders kaydı üniversitede yapılıyor yani 16 olması imkansız

Senin ilerideki halini tasvir edeyim mi?(yada etmeye çalışayım)

Evlenmişsiniz ve ikiniz de çalışıyorsunuz..İşten geliyorsunuz üstünüzü değiştiriyorsunuz..Sen hemen mutfağa girişiyorsun o tv karşısında oturmaya..
Sen yemek yapıyorsun sofrayı kuruyorsun o da hala oturuyor..
Sonra yemek yiyorsunuz o içeriye gçiyor tekrar sen mutfağı toparlıyorsun bulaşıkları hallediyorsun..
İçerileri topluyorsun o oturuyor...
Sen ütü yapıyorsun o hala oturuyor...
Sen ona meyve getiriyorsun yiyor sonra yine sen topluyorsun tabakları götürüyorsun...

Ayy daraldım yaa ne bu böyle valla anasına kırılma canım haklı demiş kadıncağız anası gibi olmuşsun..
.Bir yerden başlaman gerekiyor 22 yaşında küçük değil kendi sorumluluklarını kendisi alsın artık bu ne yaaa..

bencede yaaa ben bile daraldım okurken
yok yok değiştircem artık bu durumu olmaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…