Gerçekten böyle mi dediniz ? Senin oğlanı tabirini kullandınız yani ? Çok mu samimiyet var ki aranızda :26:
yani kurduğum cümleyi net olarak bilemem ama buna benzer bişeydi sanırım. benimle çok samimi olmaya başladı kadın ne kadar ben mesafe koymaya çalışsam da olmadı yani
Oooooo çok riskli
Bir an önce hem annesinden hemde oğlundan elinizi eteğinizi çekin
Böyle yaptıkça tepenize çıkar ikisi birden, bir de mümkünse araya biraz mesafe koyun, mesafe koymaya çalışmayın koyun... Gerçi bu biraz mizaç meselesi de, fazla samimiyet bir süre sonra laçkalaşıyor
anladım ama daha önce de belirttiğim gibi annem de çok rahatsız bu durumdan ancak kadına arama beni diyememki veya öyle bi imada bulunamam alınır falan diye korkarım sonuçta o üzülürse oğlu da üzülür oğlu üzülürse ben üzülürüm
selamlar kızlar. sevgilimin annesiyle sürekli konuşuruz telefonda her gün arıyor beni, benim aramama fırsat vermiyor her allahın günü sabah 11 gibi mutlaka arar. bundan bir kaç ay önce sevgilim hastalanmıştı ailesi de burda olmadığı için doktora beraber gittik. yine annesi aradı sevgilim doktorun yanındaydı napıyorsun nasılsın falan konuştuk, sonra senin oğlanı hastaneye getirdim dedim. kız sen iyice anası gibi olmuşsun benim oğlanın dedi güldü ben de güldüm başta alınmadım ama sonradan çok utandım kendimden kadının kötü bir niyeti yoktu şaka yaptı sonuçta. baktımki hakkaten de öyle dersleri, ödevleri, okulu, yemeği, ütülencekleri falan gerçekten annesi gibi olmuşum. mesela bir kayıt falan mı yapmak gerekiyor, örnek veriyorum, ben hallederim veya okulda falan ellerini yıkar çıkar çıkmaz havlusunu veririm çantamda sürekli havlu taşıyorumda. veya ne bileyim bir yere gitcek olsak ne giycem diye sorar, alışveriş yapcak olsa bensiz gidemez bi de büyük de gösteriyo yaşı çocuğun beline zor geliyorum kalıplı da biraz.. işte böyle ufak tefek şeylere baktımki kadın haklı yani, işin garibi sevgilim de iyice sorumsuz oldu mesela ders kaydı yapcaz adam daha okulun sitesini bile bilmiyor. çok hatalı davranıyorum galiba sizce de öyle mi ? nasıl fabrika ayarlarına geri döndürcem ben bu oğlanı
:26:
canım bak yazılanları okudum insan bazen aşka kapılıp onu mutlu etmek için herşey yapmak ister sana bunları yaptıran şey bu ama yaanlış.sevgilide olsan deli gibi aşıkta olsan evli de olsan ne olursan ol iki kişinin kendine ait anları olmalı.Herşeyde birlikte olmak şimdi güzel olsada bir müddet sonra hem sen hem o sıkılacaksınız.Bırak bazı şeyleri tek başına halletsin onu madem buna alıştırdın tıpkı küçük çocuklara sorumluluk yüklemesi yaparken gibi hareket et şimdi.en basit ders kaydını bile bak şöyle şöyle yap işte benim şöyle işim var de mesala sen yaparsın sen halledersin gibi laflarlada desteklemelisin.Erkeklerde özüne baktığında çocuktan farksız inan..
Annesi ters bir niyetle o lafı söylememiştir ama hergün arayışını gereksiz buluyorum.Şimdi hem sevgilini hem annesini mutlu ediyorsun sende mutlusun belli ama bu ilişki böyle devam ederse inan ileride sen üzülürsün.
evet çok kaptırmışım ben kendimi ne yazıkki ilerisini düşünmeden hareket etmişim[/QUObunun farkında olman çok güel artık yapacağın şeyona tabiri caizse gaz verip iş yaptıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?