- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapabılecegın en buyuk hatayı yapmıssın... sımdı fazla yormazda ılerde yorulacaksın...
fedakarlıklarının karslıklarnı steyeceksın..
ve allah nasıp ederde evlenrsenız..
o zaman kafanı taslara vuracaksın..
erkeklerın uzerınden yuklerı alırsan tepene cıkarlar... bu boyle !!
evet aynen öyle. başta farkında değildim ben kadın öyle diyince kendime geldim
Bence de çok abartmışsın..Havlu taşımak,havlu tutmak nedir Allah aşkına....5 yıllık evliyim bir kere bile öyle havlu tutmadım eşime...Böyle böyle alıştırırsan sürekli senden hizmet bekler,başa çıkamazsın.......
bak ben 4 yıldır evliyim başlarda aynı senin gibiydim. birde çalışıyorum yani. sonra bigün durdum dedimki annesimi karısımı olucam. işte ogün dönüm noktası...
karısı hayat ortağı olmaya karar verdim. ufaktan başla bence kendi kendini idare ettirmeye. yavaş yavaş onu ihmal ediyormuş gibi değilde .. ufak şeylerle. annesi içinde sen büyük bir nimet olmuşsun. malum çok düşkünler oğullarına. benim kayınvalidem dünya tatlısı bir kadın ama ne varki öyle alıştırmıştıki eşimi hiç bir şeyini kendi yapmaz hatta yemek seçerdi kafayı yiyecektim. sebze yemeğine hasret kalmıştım. yavaaş yavaaş başladım evimizi hayatımızı ortak yapmaya. akşam işten gelince koyuverdim zeytinyağlıyı önüne:)
şimdi sağlıklı besleniyoruz. işlerimizi birlikte hallediyoruz. hatta pazar alışverişinden eşim büyük zevk alıyor. kendisi gidip tek tek eliyle seçiyor sebzelerimizi. bende arada bir onun sevdiği bir et yemeğini yapıyorum sürpriiiiz:)
davranışlarından onu çok sevdiğin belli.
selamlar kızlar. sevgilimin annesiyle sürekli konuşuruz telefonda her gün arıyor beni, benim aramama fırsat vermiyor her allahın günü sabah 11 gibi mutlaka arar. bundan bir kaç ay önce sevgilim hastalanmıştı ailesi de burda olmadığı için doktora beraber gittik. yine annesi aradı sevgilim doktorun yanındaydı napıyorsun nasılsın falan konuştuk, sonra senin oğlanı hastaneye getirdim dedim. kız sen iyice anası gibi olmuşsun benim oğlanın dedi güldü ben de güldüm başta alınmadım ama sonradan çok utandım kendimden kadının kötü bir niyeti yoktu şaka yaptı sonuçta. baktımki hakkaten de öyle dersleri, ödevleri, okulu, yemeği, ütülencekleri falan gerçekten annesi gibi olmuşum. mesela bir kayıt falan mı yapmak gerekiyor, örnek veriyorum, ben hallederim veya okulda falan ellerini yıkar çıkar çıkmaz havlusunu veririm çantamda sürekli havlu taşıyorumda. veya ne bileyim bir yere gitcek olsak ne giycem diye sorar, alışveriş yapcak olsa bensiz gidemez bi de büyük de gösteriyo yaşı çocuğun beline zor geliyorum kalıplı da biraz.. işte böyle ufak tefek şeylere baktımki kadın haklı yani, işin garibi sevgilim de iyice sorumsuz oldu mesela ders kaydı yapcaz adam daha okulun sitesini bile bilmiyor. çok hatalı davranıyorum galiba sizce de öyle mi ? nasıl fabrika ayarlarına geri döndürcem ben bu oğlanı
:26:
kayınvalıde adayın şaka yapmış bence. erkek arkadasın sorumsuz oldugu için böyle . ve cok fedakarsın böyle yapma ilerde üzülürsün![]()
tabiki bak daha çok zamanın varmış. sevgi emek istiyor. sen çok emek veriyorsun belli. şimdiden başlarsan onunda senin için neler yapabileceğini görürsün. sevgini sevdiğini yıpratma olurmu. bulmak çok zor ama kaybetmek çok kolay. umarım başarılı olursun.
daha evlenmeye çok var o zamana kadar düzeltirim ben bunu yavaştan :)
Evleneceğiniz kesin mi ? Söz nişan vs var mı ?
Gerçi daha 22 yaşındaymış çok küçük evlilik düşünmek için.......
Hayırlısı inşallah.....
ya kadın sahiplenmeyi sever belki ne bilim bazen sorumluluklarını hatırlatırsın ya da suraya buraya gitme gibi veya evli olsam bende şunu yap bunu yap diye belki yönetmeye çalışırım ama okulun sitesine girip adamın ders kaynını senin yapmandda neyin nesi o yapamıyor mu kendi faturalarını neden sen ödüyorsun o ödeyemiyor mu şaşırdım yani![]()
diyorumya okulun sitesi hangisi onu bile bilmiyor bizim okulun sitesi değiştiği için, öğrenci numarasını bile bilmiyor
diyorumya okulun sitesi hangisi onu bile bilmiyor bizim okulun sitesi değiştiği için, öğrenci numarasını bile bilmiyor