Ama karakter meselesi o biraz da. Zamanında annesi de kazandırmamış demek ki hayatını tek başına sürdürmesi için gereken sorumluluğu.
Bir de şu var. Tamam bütün hayatını karşındaki için planlamak, kendini onun hayatını düzenlemeye adamak sakıncalı ama gerektiğinde etrafındaki insanlara destek olmanın kötü bir yanı yok bence karşılıklı olduğu sürece. Erkek arkadaşında sana zor zamanlarında destek olmaya çalışıyordu en azından maddi anlamda destek oluyordu diye hatırlıyorum ben başka bir konundan.
Bence böyle karşılıklı bir dayanışma hali varken, ona çok fazla çaba harcadığını artık kendi hayatını kendi idare etmesini belirten bir konuşma kırıcı olabilir. Onun yerine bundan sonrası için kendi kendine halletmesi gerektiğini düşündüğün işlerde elini üstünden çekip, müdahale etmeden izlemen daha iyi olur gibi geliyor bana.
evet çok destekleri oldu bana. benim bahsettiğim şey, ondan desteğimi eksik etmek değil de hani dediğiniz gibi bazı sorumlulukları olduğunun farkına varmasını sağlamak o tarz konularda karışmamayı planlıyorum artık. sonuçta birbirimizi seviyoruz tabiki destek olcaz. bunu asla inkar edemem. çok teşekkür ederim