Sevgilimin Annesi

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Merhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.

Merhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.
Sevgiliniz neden her duyduğunu gelip anlatıyor ki anlamadım.

Sevgiliniz neden her duyduğunu gelip anlatıyor ki anlamadım.
Aslında anlatmıyor cok zaman sonra söylüyor bana annesi bana soğuk davranıyor diyorum bisi mi yaptım niye soğuk davranıyor diyorum kırılmış sana diyor. Bugün annenle aran nasıl iyi misiniz dedim anneme sorma aranız nasıl diye baska bisi var sanıyor diyor. Ve cok önceki olaylar bunlar. Sevgilim laf arasında bana anlatmaya çalışıyor

Ne meraklısınız sevgilerinizin anneleriyle vakit geçirmeye, 3 gün için görmeye gittiğin zaman niye annesiyle vakit geçiriyorsunuz?
Ayrıca anneci sevgili, oğul delisi bir anne görüyorum bu tabloda, siz ne görüyorsunuz oradan, çok açık aslında herşey.

kadının ne yapmaya çalıştığını anlamışsın nasıl yapmaya çalıştığını da sende benzer yolları dene :)

sevgilinin annesiyle ne işin var.
Sevgoli
Ne meraklısınız sevgilerinizin anneleriyle vakit geçirmeye, 3 gün için görmeye gittiğin zaman niye annesiyle vakit geçiriyorsunuz?
Ayrıca anneci sevgili, oğul delisi bir anne görüyorum bu tabloda, siz ne görüyorsunuz oradan, çok açık aslında herşey.
Ben ister miyim sevgilim dururken annesiyle vakit geçirmek sevgilim işten izin alamadı ve ben annesinin yanına gitmek zorunda kaldım.

kadının ne yapmaya çalıştığını anlamışsın nasıl yapmaya çalıştığını da sende benzer yolları dene :)
Sevgilimle aramı bozmak istemiyorum annesi cok tuhaf kadın sevgilimin arkasından bir sürü laf söyler ama sevgilim yanındayken över durur sevgilim bunları bilmiyor. O yüzden susuyorum.

Sevgoli

Ben ister miyim sevgilim dururken annesiyle vakit geçirmek sevgilim işten izin alamadı ve ben annesinin yanına gitmek zorunda kaldım.
Telefonla görüşmek bile gereksiz aslında daha sevgiliyken, sevgiliniz işten izin alamadiysa geri dönerdiniz, niye annesinin yanına gidiyorsunuz, hiç gerek yok bu samimiyete.

Ya daha ortada bi şey yokken ne gerek var annesiyle falan muhatap olmaya sevgili olmanın en keyifli yani sadece iki kişi olmanızdır bunu niye yok edip aileleri dahil edersiniz anlamam
Şu an araya mesafe koysam sevgilim tarafından yanlıs anlaşılırım diye korkuyorum
sevgiline bahsetsen sana inanmaz mı?
İnanır cünkü cok yakın arkadaşlarına da sevgilim hakkin da aynı seyi yapıyormuş sevgilim yanımızdayken kadın övüp duruyor oğlum söyle böyle diye sevgilim gidince kadın bana şunu dedi sen bilirsin şimdilik böyle olduğuna bakma evlenince değişir. Sevgilimin arkadasina da demis benim hakkımda ben o kızın yerinde olsam oğlum gibi biriyle evlenmem ama sevgilim hiçbirini bilmiyor.

Back
X