Sevgilimin Annesi

Sevgiliyken ailelerle bu kadar içli dışlı olmak bana çok gereksiz geliyor. Ortada fol yumurta yokken kaynana gelin ilişkisi oluşuyor. Uzun zamandır süren bir ilişkiyse özel günlerde aranır sorulur. Bu kadarı yeterli bence. Niye yüz göz oluyorsunuz?

Ben bilmemkaç senelik kayınvalidemle bu dozda samimi değilim.
Bence tavırlarını gözden geçir. Gereksiz ve yersiz samimiyetin sonu hep batak oluyor.

Annesi cok dominant bi kadın küsmüyor ağlıyor istemiyorsunuz beni diyor sevgilim de ugrasmak istemiyor sevgilim benim yaşadığım şehre gelecekti ve tabi ki annesi bende gelecem dedi Ben gelmesini istemedim sevgilimle ortak bahane bulduk kadın somra küstü konuşmadı benimle
Sevgilinizin babası hayatta mı? Doğru tespit mi bilmiyorum ama genelde gördüğüm eşi ölen kadınların oğullarıyla kafayı daha çok bozdukları. Sevgilinizde annesini idare edecek kapasite olsa, güzel bir ilişkiniz bir ihtimal olabilirdi, o ihtimal bile az, zira o anne sürekli başınızda olacaktı. Ama şu anlattıklarınıza bakınca, bu ilişkiden ortaya güzel bir sonuç çıkma ihtimali sıfır. Sevgilinizle devam ederseniz, sürekli kaprisleriyle hayatınızı ipotek altına almış bir kadını idare etmekle uğraşacaksınız. Çekilir dert değil.

Sevgilimle aramı bozmak istemiyorum annesi cok tuhaf kadın sevgilimin arkasından bir sürü laf söyler ama sevgilim yanındayken över durur sevgilim bunları bilmiyor. O yüzden susuyorum.
Öz oğlunun yüzüne gülüp arkasından konuşan, gelinine neler yapar tahmin dahi edemiyorum kaç kurtar kendini

Ne meraklısınız sevgilerinizin anneleriyle vakit geçirmeye, 3 gün için görmeye gittiğin zaman niye annesiyle vakit geçiriyorsunuz?
Ayrıca anneci sevgili, oğul delisi bir anne görüyorum bu tabloda, siz ne görüyorsunuz oradan, çok açık aslında herşey.
Kendi anneleri yanımızda otur da yüzünü görelim dese oflar puflarlar üstelik

Elin kadınlarıyla neden bu kadar samimi oluyorsunuz.yüz göz oluyorsunuz.kimki o şimdiden canınızı sıkıyor.anneniz tanımıyor babanız tanimıyor.ne işiniz var yabancı birinin yanında.ben eşimin ailesiyle işlerimizi elimize aldıktan 1 sene sonra ailemin onayı olunca ve ailem tanışmadan 15 20 gün önce tanıştım.

Ne kadar duyuyorum bu forumda sevgilisinin evinde kalanlar annesinden laf işitenler vıcık vıcık ilişkiler.yazık kendi kızim aklıma geliyor hep.saçma sapan belki de sevgilisinden ayrılıp gidecek hayatında hic olmayacak bir kadının kaprislerini niye çeksin bir annenin nazlı kızı yahu.sonra böyle olur işte o bunu dedi bu bunu dedi diye

Canının kıymeti varsa kendini bundan kurtar daha şimdi böyleyse gelecekte ohoo

Ben anlamiyorim. Neden daha sevgiliyken sevgiinizin ailesi ile bu denli. Samimi oluyorsunuz?

Çok erken olmuş evlerine gidip kalmanız şimdiden annesi ile bu durumları yaşıyorsanız sonrası Allah kerim... :KK69:

Annesi cok dominant bi kadın küsmüyor ağlıyor istemiyorsunuz beni diyor sevgilim de ugrasmak istemiyor sevgilim benim yaşadığım şehre gelecekti ve tabi ki annesi bende gelecem dedi Ben gelmesini istemedim sevgilimle ortak bahane bulduk kadın somra küstü konuşmadı benimle

İstediği kadar dominant olsun, o şekilde davranmasına izin veren senin sevgilin. Aynı annenin iki oğluna farklı davranışını biliyorum bir çok örnek var gözümün önünde. Ki tamamen oğullarının tavrına bağlı oluyor. Şimdi biz kadınlar erkekleri aklamaya pek bir meraklıyız ama işin özü erkekte biter.

Sevgilinizin babası hayatta mı? Doğru tespit mi bilmiyorum ama genelde gördüğüm eşi ölen kadınların oğullarıyla kafayı daha çok bozdukları. Sevgilinizde annesini idare edecek kapasite olsa, güzel bir ilişkiniz bir ihtimal olabilirdi, o ihtimal bile az, zira o anne sürekli başınızda olacaktı. Ama şu anlattıklarınıza bakınca, bu ilişkiden ortaya güzel bir sonuç çıkma ihtimali sıfır. Sevgilinizle devam ederseniz, sürekli kaprisleriyle hayatınızı ipotek altına almış bir kadını idare etmekle uğraşacaksınız. Çekilir dert değil.

Artı olarak eşiyle de mutsuz olanlar da böyle. Yani eşiyle mutsuz olanlar oğullarına daha çok düşüyor.

Merhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.
Erkekler anneleri hakkinda anneler ogullari hakkinda ne kadar atip tutarsa tutsun olaya 3.kişi girince rahatsiz olurlar. Sadece dinleyip yorum yapmasaniz ve sormasaniz daha iyi bence. Sizi kendine yakin görüp sevgiliniz paylaşmis, annesinin derdi ne bilemem . Sadece dinleyin yorum yapmayin ve sormayin. Ben nişanlimin aile içi işlerime karişmasina sormasina sinirleniyorum siz daha sevgilisiniz . Bu arada anne sizi istemedigini acikca göstermiş . Daha önceden böyle degildi şimdi oldu diyorsaniz çok sormaniza sinirlenmiştir ya da başinda yapmacik davranmiştir.

Merhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.

Siz sevgilinizin annesi ile neden bu kadar samimi oldunuz ki ? Daha sevgilisiniz o kadar. Siz şimdiden kv gelin moduna girmişsiniz :) Bence annesi ile görüşmeyi bırakın. İleride işler ciddiye binince zaten yeterince görüşeceksiniz.
Ya kızlar şu erkeklerin anneleri ile tanışma hevesinden bir kurtulun artık. Mümkünse artık evleneceğinize karar vermeden de tanışmayın ki herkesin kafa rahat olsun.

Back
X