Sevgilimin Annesi

Beraber yaşamak istemediğinizi sevgilinize de söylediniz mi? Onun tavrı, tutumu nasıl bu konularda çünkü en önemli kısım burası. Annesi hakkında kötü konuşmaktan kaçınması ile annesine hak veriyor olması aynı şeyler olmayabilir ancak şu anki şüphelerle evlilik düşünmeniz de hata olur.
Eğer ciddi bir yoldaysanız tüm şikayetlerinizi açık açık konuşun, sevgiliniz sizi hala şüphede bırakıyorsa bu yoldan dönün. Tek bir şüphe, yaşayacağınız sorunların erken ispatıdır öyle düşünün.

İlerde aynı evde yaşamayı düşünüyor bi de benimle annesi. Yani bunu tanıdıkça kabul edemeyeceğimi anladım. Hem bu kadar oğluna düşkün olması ne biliyim. Oğlunu sürekli peygambermii gibi bana övmesi beni sürekli onunla kıyaslaması cabası. Yıllar önce girdiğim sınav sonucumu öğrenmeye çalışıp benim oğlumdan yüksek mi ki sanki diye dalgaya vurması. Bilmiyorum kızlar mesafe koydum çok içli dışlı olmak istemiyorum bu kadınla ama evlensek evliliğimizi büyük ölçüde etkiler diye düşünüyorum hatta annesinin bu oğlumcu tavırları beni ilişkiyi bitirmeye kadar sürüklüyor

Tam 1 sene önce aynı konuyu açmışsınız. Bence sizde de var sorun. Millet kendini saklamıyor gizlemiyor, neyse onu gösteriyor. Sizdeki ısrarın nedeni ne? Hastalıklı kadınla hastalıklı oğlunun dibinden ayrılmamanızın gerekçesi ne? Böyle biriyle arkadaş olunmaz siz sevgilim diyorsunuz, evlenmeyi düşünüyorsunuz. Bugün olan bir şey değil ki şok olasınız, hep böylelermiş.

Kızlar Merhaba, erkek arkadaşımla artık uzun ciddi bir ilişkimiz var tanıştığımızdan bu yana 4 yıl oluyor artık evlenmeyi düşündüğüm için bazı kafama taktığım ufak tefek ergenlikten kalma sorunları göz ardı etsem de bu annesini göz ardı edemiyorum. Erkek arkadaşım 28 yaşında ben 24, tek çocuk annesiyle birlikte yaşıyor baba ayrı. Annesine onu büyüttüğü, zorluklarla tek mücadele edip çocuğunu bu yaşlara getirdiği için saygı duysam da aralarındaki ilişki artık başka bir boyut gibime geliyor. Şöyle bir olay yaşadım onlara kahvaltıya gitmiştim ben gittiğimde de erkek arkadaşım henüz uyuyordu hani dedim uyansın artık vesaire tmm kızım dedi kalktı odasına yöneldi çocuğun ben de arkasındayım işte kapıyı açtı’’ beyiiiim uyandın mı, hadi uyaan’ demesin mi ben şoka uğradım. Beyim demek ne demek kızlar hahahah. Anne oğluna diyebilir mi böyle bir şey? Daha önce de ‘erkeğim’ demişti öperek hoş geldin erkeğim ve ben bunlara canlı şahit oluyorum hani diyorum ki anne-oğuldur böyle anlaşıyolardır bana bir şey demek düşmez ama artık ipler kopma derecesine geldi bende. Hadi onları sevgilimle konuştum. Annem işte öyle boş ver önemsenecek bir şey değil dedi tmm dedim. Daha sonra bu sıralar yaşadığım olay da annesi tatile gidecek plaja 5-6 akrabasıyla illa ki oğlum da gelecek o gelmezse gitmem kafasında. Ben dedim bensiz gitmesini istemiyorum plaja lütfen diye kibarca söyledim asla ama asla sınırımı aşmam beni bir güzel azarladı önce nikahlan sonra izin vermezsin ben gelmesini istiyorum gelecek benim için tarzı benimle ikili tartışmaya girmeye çalıştı ama izin vermedim ben istemiyorum gitmesini dedim kendisi nasıl dilerse öyle yapsın dedim ki çocuğun da akrabalarla gitmeye gönlü yok haliyle. Kızlar gerçekten beraber yaşamak istemediğimi belli etmeme rağmen hala 3 ümüzün bir yaşayacağına inanıyor. Sevgilim de annesine çok düşkün ufak bir kötü bahsettiğim an benden soğuyor sessizleşiyor bu durum artık beni çok düşündürmeye başladı ilerde bi annemi sığdıramadın gibi bir cümleyle karşılaşmak istemiyorum. Napacağım daha anlatmadığım çok tuhaf işleri var bu kadının…
Bence bitirilmeli burada okuduğumuz sorunların 3 te 2 si kaynana, akraba sorunları . Sizin kocanız olacak birine başka birinin daha erkeğim demesi saçma belli ki kocası yerine koyuyor en azından duygusal olarak. Benim eski sevgilim annesine bebeğim demişti ben de öyle mi dersin genelde minvalinde sordum ve ben anneme her şeyi derim dedi hayatım vb. , sonra ilerde çocuğumuzun adını annemin ismi koyalım dedi 2 aylık ilişkide oldu bunlar skskks ve sonuç bu erko anasının memesinden kopamamış dendi ve ayrılındı 🤝 sizin için de hayırlı sonuçlanır umarım süreç :)

Bence bu ciddi bir sorun. Oğluna düşkün olmak değil bildiğin onu eşi yerine koymak bu. Kendinden ayıramamak. Siz evlenirken kendine düğün yaparsa şaşırmam. Bence çok geç değil yaşınız da genç yol yakınken ayrılın. bu kolay söylenecek bir şey değil ama hastalıklı bir ruh hali var burada. Ömür boyu bunla mücadele edilmez. Daha bunun göremediğiniz nice versiyonları vardır bu sadece eve gidince denk geldiğiniz bir iki tanesi.

Tam 1 sene önce aynı konuyu açmışsınız. Bence sizde de var sorun. Millet kendini saklamıyor gizlemiyor, neyse onu gösteriyor. Sizdeki ısrarın nedeni ne? Hastalıklı kadınla hastalıklı oğlunun dibinden ayrılmamanızın gerekçesi ne? Böyle biriyle arkadaş olunmaz siz sevgilim diyorsunuz, evlenmeyi düşünüyorsunuz. Bugün olan bir şey değil ki şok olasınız, hep böylelermiş.
Evet, çözülür sandım sevdiğim için yine bekledim ama haklı herkes bu kadın böyle gelmiş böyle gidecek. Ayrılmayı denedik ama ayrılamadık o da ben de. Annesi yüzünden de sevdiğim insandan vazgeçecek olmam üzüyor. Başka bir sorunumuz kalmadı çünkü

4 yıllık ilişkimi geçen sene evlilige taşıdım baba vefat etmişti bizdede ve hemen hemen bu durumları seziyordum kaynanam oglunu kova vasfına koymuş gibi geliyordu. Öyleymiş çok seviyordum sevgiliyken kavga edince ağladım ondan başkasını istemiyorum diye ama 1 senedir onlarla mücadele etmekten evlilige odaklanmadım uzakta olmamıza ragmen 4 kere geldi hatta dün yine gelecekmiş ve sabaha kadar annesine iade etme planı kurdum boşayım dedim ya, ayrıl arkana bile bakma asla asla.

Kızlar Merhaba, erkek arkadaşımla artık uzun ciddi bir ilişkimiz var tanıştığımızdan bu yana 4 yıl oluyor artık evlenmeyi düşündüğüm için bazı kafama taktığım ufak tefek ergenlikten kalma sorunları göz ardı etsem de bu annesini göz ardı edemiyorum. Erkek arkadaşım 28 yaşında ben 24, tek çocuk annesiyle birlikte yaşıyor baba ayrı. Annesine onu büyüttüğü, zorluklarla tek mücadele edip çocuğunu bu yaşlara getirdiği için saygı duysam da aralarındaki ilişki artık başka bir boyut gibime geliyor. Şöyle bir olay yaşadım onlara kahvaltıya gitmiştim ben gittiğimde de erkek arkadaşım henüz uyuyordu hani dedim uyansın artık vesaire tmm kızım dedi kalktı odasına yöneldi çocuğun ben de arkasındayım işte kapıyı açtı’’ beyiiiim uyandın mı, hadi uyaan’ demesin mi ben şoka uğradım. Beyim demek ne demek kızlar hahahah. Anne oğluna diyebilir mi böyle bir şey? Daha önce de ‘erkeğim’ demişti öperek hoş geldin erkeğim ve ben bunlara canlı şahit oluyorum hani diyorum ki anne-oğuldur böyle anlaşıyolardır bana bir şey demek düşmez ama artık ipler kopma derecesine geldi bende. Hadi onları sevgilimle konuştum. Annem işte öyle boş ver önemsenecek bir şey değil dedi tmm dedim. Daha sonra bu sıralar yaşadığım olay da annesi tatile gidecek plaja 5-6 akrabasıyla illa ki oğlum da gelecek o gelmezse gitmem kafasında. Ben dedim bensiz gitmesini istemiyorum plaja lütfen diye kibarca söyledim asla ama asla sınırımı aşmam beni bir güzel azarladı önce nikahlan sonra izin vermezsin ben gelmesini istiyorum gelecek benim için tarzı benimle ikili tartışmaya girmeye çalıştı ama izin vermedim ben istemiyorum gitmesini dedim kendisi nasıl dilerse öyle yapsın dedim ki çocuğun da akrabalarla gitmeye gönlü yok haliyle. Kızlar gerçekten beraber yaşamak istemediğimi belli etmeme rağmen hala 3 ümüzün bir yaşayacağına inanıyor. Sevgilim de annesine çok düşkün ufak bir kötü bahsettiğim an benden soğuyor sessizleşiyor bu durum artık beni çok düşündürmeye başladı ilerde bi annemi sığdıramadın gibi bir cümleyle karşılaşmak istemiyorum. Napacağım daha anlatmadığım çok tuhaf işleri var bu kadının…
kafanı agrıtma boşuma bırak yaşasınlar birlikte sen cinnet gecirirsin devam edersen

Anne-oğul ilişkisi çok saçma ve çok başınız ağrır, o ayrı.

Ama 28 yaşındaki adam için "tek başına plaja göndermem" tavrınız, "izin vermiyorum" demeniz de çok saçma, onu da söylemeden edemeyeceğim.
Tam olarak aynı şeyi düşünmüşüz.
Adamın annesiyle hastalıklı bir bağı olduğu için kendisine “izin” vermeyen, kıskanç bir kadın seçmiş resmen. Hayatındaki iki kadın da normal değil. Bensiz plaja gidemez sözü nasıl bir özgüvensizlik cümlesi, nasıl.

hiç bir annenin tek oğlunu almayın bırakın evde kalıp kokuşsunlar turşusunu kursunlar,asla huzur bulamıyorsunuz..ayrıca çok yakın bir tanıdığım böyle bir saplantılı kadının oğluyla evliydi,asla huzur bulamadı,boşandılar..
Bütün tek çocuklar bekar kalacak yani. Ne saçma bir öneri. Gayet sınır bilen tek oğlu olan insan dolu ortalık.

Bu kadar açık işaretler var ve hâlâ o sizin sevgiliniz olarak durabiliyor,beraber kahvaltılar , tatiller müthiş 😒😒😒.Aferin evlenince 3 ünüz koyun koyuna yatar.Anasının lafından çıkmazsınız.Adamı bağlamak için hemen çocuk yaparsınız,merak etmeyin kv o bebeğide sahiplenir,siz şikâyet ettikçe kötü bencil olursunuz.Sonra gelir buraya konu açar ."ama ben bu kadarını beklemiyordum,çocuğum için duruyorum ne yapayım? Kocam özünde iyidir asıl şeytan kv " diye yazarsınız .....

Tek başına göndermem değil. Bensiz gitmesini istemiyorum dedim
Kaynana da bensiz olmaz diyor onu ne yapacaksın???Uçurumun kenarındasın "dur bakayım dibinde belki iyi birşeyler vardır" diye düşünüyorsan uzatma atla gitsin.Sonuçta kendin edip kendin bulacaksın en üzüldüğüm şey çok fazla mağduriyet yaşayacak erkek arkadaşın tarafından hiç görülmeyeceksin.İşin sonunda bu ilişki için bir şey yapmayan hain ilan edileceksin.Bu ilişki uzadıkça asıl darbeyi sen yiyorsun,ona bir şey olmaz anacığı bulur ona ,o da daha önce hiç sevmemiş gibi iki günde evlenir.Sen köşelerde ağla dur ...

Bütün tek çocuklar bekar kalacak yani. Ne saçma bir öneri. Gayet sınır bilen tek oğlu olan insan dolu ortalık.
muhtemelen sizin de tek çocuğunuz var ondan bu kadar gocundunuz😄nerede o insanlar,sanırım gelin kayınvalide'nin iyi geçindiğini duymamızın ne kadar nadir olduğundan bir habersiniz,bekar kalanlar bizim derdimiz olmayacaksa başka yorumlarla devam edin lütfen..

oğlunu kocasının yerine koyan bağımlı bir anne . kurtulamazsın ayrıl, al oğlunu koynuna sok de dön arkanı mantıklı düşün

Back
X