Kızlar Merhaba, erkek arkadaşımla artık uzun ciddi bir ilişkimiz var tanıştığımızdan bu yana 4 yıl oluyor artık evlenmeyi düşündüğüm için bazı kafama taktığım ufak tefek ergenlikten kalma sorunları göz ardı etsem de bu annesini göz ardı edemiyorum. Erkek arkadaşım 28 yaşında ben 24, tek çocuk annesiyle birlikte yaşıyor baba ayrı. Annesine onu büyüttüğü, zorluklarla tek mücadele edip çocuğunu bu yaşlara getirdiği için saygı duysam da aralarındaki ilişki artık başka bir boyut gibime geliyor. Şöyle bir olay yaşadım onlara kahvaltıya gitmiştim ben gittiğimde de erkek arkadaşım henüz uyuyordu hani dedim uyansın artık vesaire tmm kızım dedi kalktı odasına yöneldi çocuğun ben de arkasındayım işte kapıyı açtı’’ beyiiiim uyandın mı, hadi uyaan’ demesin mi ben şoka uğradım. Beyim demek ne demek kızlar hahahah. Anne oğluna diyebilir mi böyle bir şey? Daha önce de ‘erkeğim’ demişti öperek hoş geldin erkeğim ve ben bunlara canlı şahit oluyorum hani diyorum ki anne-oğuldur böyle anlaşıyolardır bana bir şey demek düşmez ama artık ipler kopma derecesine geldi bende. Hadi onları sevgilimle konuştum. Annem işte öyle boş ver önemsenecek bir şey değil dedi tmm dedim. Daha sonra bu sıralar yaşadığım olay da annesi tatile gidecek plaja 5-6 akrabasıyla illa ki oğlum da gelecek o gelmezse gitmem kafasında. Ben dedim bensiz gitmesini istemiyorum plaja lütfen diye kibarca söyledim asla ama asla sınırımı aşmam beni bir güzel azarladı önce nikahlan sonra izin vermezsin ben gelmesini istiyorum gelecek benim için tarzı benimle ikili tartışmaya girmeye çalıştı ama izin vermedim ben istemiyorum gitmesini dedim kendisi nasıl dilerse öyle yapsın dedim ki çocuğun da akrabalarla gitmeye gönlü yok haliyle. Kızlar gerçekten beraber yaşamak istemediğimi belli etmeme rağmen hala 3 ümüzün bir yaşayacağına inanıyor. Sevgilim de annesine çok düşkün ufak bir kötü bahsettiğim an benden soğuyor sessizleşiyor bu durum artık beni çok düşündürmeye başladı ilerde bi annemi sığdıramadın gibi bir cümleyle karşılaşmak istemiyorum. Napacağım daha anlatmadığım çok tuhaf işleri var bu kadının…