Sevgilimin Annesi

Niye uyardığımı düşünmüyorsunuz? Söyledim tabii ki de bir daha duymak istemediğimi söyledim. Tamam dedi erkek arkadaşım bunun üzerine ben daha napabilirim ki şahsi olarak annesine gidip hayır böyle demeyeceksiniz desem bana benden oğlumu mu kıskanıyorsun diyecek cevap hazır. Empati kurmanızı bekliyorum. Baya bi saldırı şeklinde yorumlar gelmeye başladı ama ben hatayı en başta kabul ederek yaptım bunun dışında hatam olduğunu düşünmüyorum. Evet plaj konusunda hak verdiğim yorumlar var 28 yaşında adama karışıyorsun tarzında ama ona da geçerli bir sebep yazdım yukarıda bu şekilde.

Uyardığınız için çok teşekkür ederim bu arara şu an sevgiden kör bakıyor olabilirim henüz ben de cahilim dediklerinizi değerlendiriyorum kesinlikle
Siz değil hanımefendi sevgilinizin annesini uyardığını düşünmüyorum. Saldırı şeklinde yorum almaya başlamanızın sebebi anneci eşler hakkında yüzlerce konu açılması ve neredeyse hepsinin aynı sonuçlanması.. Okuyup feyz almanızı öneririm.
 
Back