Merhabalar..
Basligima bakinca kaynvalidem olacak kisinin kotu cadoloz biri oldugu cikarimi yapablirsinz ama alakasi yok en azindan simdilik...
Sevglmle bir yildr birljkteyz daha cok yeni gozuksede sanki yillardr variz birbirimizn hayatinda.hic tartsmamiz olma tam tersi birlikte oldugumz vakitleri cok eglenceli geciriz benden bile kibardr kendisi ve uzulerek soyluyorum ki su an kibrista askerallahtan kisa donem uc ayimz var.smdi konu anneme nasil gelecek onu dusunuyorum sevglm anne babasina karsi cok sayglidir benimde ilerde hep oyle olmami rica eder sadece kendi annesine degil ben annemle tartissam bana kizar ki anneni uzme diye oyle bi cock.biz tv lerden filan goruyorz veya gerck yasamda annesine bagli olan erkeklerden genelde kacilir bizmkide oyle mi ki acaba ilerde fazlalasrmi bu duygular.babasini daha cok seviyorm mukemmel biri onunla tanisali annemden cok onu ariyorm anne diyorm cnku kizlari yok ve ben sana asla gelinim demiycm kizimsin sen benim diyor her ikiside.aslnda cok iyi insanlar da iste bi kalip varya kaynvalide diye sanirm o sifattan cikamiyorz.konuyu acmamdaki amac aslnda dun olan bseyi anlatmak.kocaeli universtesini kazandm sevglm univ btirdi is guc kurck askerden donuste aramzda 5yas var ama hem gorntu olarak hem davrans olark cok cocuk ruhludr bende tam tersi hem gorntu hemde fikir olarak olgunm bunu kendiside soyler.e bana dediki ben isim gucum olmadan evlilik yapmam herseyi dort dortluk isteyen biri en azindan kendi yaptgi seylerde konu bensem en iyisini yapnak ister benim icin.universte icinde o calistrmisti beni smdi kazandm ve kazandgmi syledm cocuk askerde ve o dondugnde ben cok uzakta olucam zaten iznede gelmiyo yani ne zaman.gorscemz mechul.sanirm ona uzuldu buruk bi sesle tebrk ederm bitanem dedi zaten uzun knusamadk ve kapadi snra annesiyle knustm ona syledm .tebrk edecegi yerde bizde soz nisan yaparz dyoduk kizim dedi ne soxu nisani benim.niye haberm yok.kaldki sevglm ise baslayp hayatni duzene koyunca yapacktk planlarmizi.suna bak benim haberm olmasan.soz nisan oluyo vok kizdm ama belli etmedm ararsada teli acmycam ama mecbur bayramda aramak zorndaym sizce nedr bu durumun ozu???
Okulu yeni kazandigina gore yasin 18-19?
Daha bir yillik iliski, okul, simdiden anne demeler.
Cok hizli yasiyosunuz bence. Ortada nisan bile yokken anne demek bana kendi anneme saygisizlik yapmisim gibi gelir.
Kadinin oglu senden 5yas buyuk askerde, haliyle senin okulu bekleriz diye dusunmemistir bile.
Ya cok guzel aslinda kizmissiniz biraz ama bence hepsinin kisligi cok guzel :) sizi yakin gordukleri icin belki bi anlik size haber vermeden dusundugu seyi soylemistir :) gelin kaynana kalibina uyupta hirgur kavgali olcaginiza ikiniz adina verilmis guzel bi karar icin darilman benim acimdan guzel bisey :) hayirlisi olsun tebrikler buarada :)
Samsung s3
Millet kayınvalidem beni istemiyor diye kırılır sen de söz yapalım dedi diye mi kırıldın şimdi ben tam anlamadım:26:
söz nişan yapacağız ne okulu otur oturduğun yerde dememiş canım ya sadece daha yakın zamanda adım atılacak diye düşündüğünü ertelendiği için üzüldüğünü anlatmaya çalışmış sanki.. o da ister gelini üni. bitirsin işi gücü olsun vs.. telefonu açmamak falan çok ayıp bence.. neden büyüteceksin olayı kırgınlık olacak ki? diyelim ki tebrik etmedi hatta üzüldü üni. okuyacağına yine de aranı bozmaya değmez.. siz planınızı yapmışsınız.. o da 4 sene bekleyecek istese de istemese de.. beni benimsemiş istiyor gelini olarak görmeyi de sevin.. herşeyden anlam çıkarırsan şimdiden ilerde işin zor olur.. bariz seni üzmeye çalışmıyorsa idare et gitsin..
Ahh knuyu ben anlatamamism bence:) soz icin degil daha sevglimnde benimde habermz yokk cocuk duzen oturtmak istiyo hepsi bu.benm uzuldgm sey ben okul kazandm diyorm o soz yaparz dyodm diyo bu yani
Sanırım 18 19 yaslarindasiniz.
1 yillik guzel bir iliskiniz varmış. Guzel bir arkadaşlık. Bir kere Senin haberin olmadan boyle bir konuyu konuşmaları hos degil artı kayinvalide adayinizin bunu sizle konusmasi HIC hos degil. Fakat kusura bakmayin bu yuzu veren sizsiniz.. kadina anne derseniz o da der ki bu dunden razi..
Burda ne konular aciliyor. Kimse benim k. validem ,sevgilim iyi soyle olur boyle olur demesin. Insanlar kendi ailelerinden cekiyor yahu..
Daha yasinizin kucuk oldugunu dusundugum ici nacizane bir abla tavsiyesi çok klişe bir laf vardir , gelin ata binmiş ya nasip demiş..belki de kismetiniz su an ki sevgiliniz degil..
Simdiden bu kadar kaptirmayin ve lacka bir iliski boyutuna getirmeyin. Ilerde siz kazanirsiniz. Sizin o aileye karsi bir sayginliginiz, bir agirbasliliginiz olur. Herkes kendi minderini kendi hazirlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burda ne konular açılıyor onları okusan şükredersin ne kadar iyi insanlarmış kıymetini bil bence :)
Söz nişan yapılsa bile okuluna devam edemez misin bilemedim :26:
Anladım ama yine de bir sorun yok bunda bu şekilde düşünmesi hoş bir durum ama yapıp yapmamak elbette size kalmış =) Düşünüyorum benim kayınvalidem böyle söylese aynı durumda memnun olurum ama sevgilimle oturup konuşup ne zaman istersek o zaman yaparım =) Belli ki sevgilin bahsetmemiş ona planlarınızdan o yüzden böyle söylemiştir..
Canim yasim 20 ve ben anlatamiyorm galiba anne dememi istyen onlar zaten tekrar soyluyorm kiz cocugu hasretleri var ve beni kizlari gbi goruyrlar aileler zaten tanisiyo sadece adi konmadi hepsi bu
Siz bilirsiniz tabii ki sizin hayatiniz, istediginizi demekte ozgursunuz ama boyle buyuk adimlarsa baskalarina gore yasamayin lutfen.. istedilerse de zorlamadilar dimi :) her zaman disardan olaylarana bakan bir göz iyidir. Kendi goremediklerimizi baskalari gorebilir. Bu benim icin de gecerli.O yuzden dedim.. okul hayatinizda basarilar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne alaka insan on yillik kocasni taniyamiyo bir yil oldu diye iliskm basitmi oluyor bende bunu anlamadm hic bir skntmzda olmadi bu zamana kdar.yasim da 18 degil 20 bu yil grmeye karar verdm ve bu yil kazandm anne dememdeki sebebi de konumda soyledm kizlari yok ve o istyo aramzda mesafe varms gbi hissediyorm dedigi icin.bende tyze diyodm bastan. yorum icin tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?