• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Annesiii...

cece92

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
23
1
6
35
İstanbul
Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Munasip bi aileler ve ben ne giysem ne yapsam giderken ne alsam bilmiyorum :(
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Simdi istanbula geldiler ama erkek arkadaşım yok tek gidicem ..
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Sizin fikirlerinizde cok onemli..

Sevgilin yaninda yokkenmi taniscaksin...bunun cok sacma oldugunun farkindamisin..ne bu acele

Son düzenleyen: Moderatör:
Panik olmakta haklisin. Cunku anormal bir tanisma. Keske soz vermeden once sorsaydin bize..

iyi de sevgilin yanında değilken niye tanışıyorsun anlayamadım
sevgilin dönünce beraber vakit geçirirsiniz
bu kadar aceleci olmayın:50:

başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa

Sevgilim döndüğünde ailesi istanbulda olmucak maalesef... benimde şehir dışına gitme imkanım yok :( mecburen..

başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa

Ben annesine hediye başörtüsü aliyim dedim kendim takicam demedim farkindaysaniz

ailen olmadan tanışman saçma bu bir
sevgilin yanında bile yokken tanışman daha da saçmasapan
ne bu acele üstelik daha 19 yaşındasın
bu kadar hevesli görünmenin ne anlamı var
bence tam da bu mütasıp bi aileye ters düşer
oğullarıyla evlenmek için can atıyomuşsun imajı doğar
ayrıca evlerine gidiyo olsan ne bilim çiçek fln alınabilir ama dışarda buluştuğun için hiçbişey almana gerek yok

Sevgilim döndüğünde ailesi istanbulda olmucak maalesef... benimde şehir dışına gitme imkanım yok :( mecburen..

yine de yaptığın yanlış
annesiyle tanışsan ne olacak ki
yeri geldiğinde uygun bir zamanda tanışırsınız:50:

bence gayet normal, ne var Allah aşkına bunda tanışabilir tabiki..
söz meclisten dışarı, bazı insanlar konunun deliği nerde diye aranıp duruyolar.
zaten seni bu şekilde tanışmana cesaretlendirecek sevgin ve karşıdan aldığın iyi
niyet vardır..sevgilin yokken bile sana verilen değerdir, seni tanımak görmek istemeleri :)
başörtüsü hem zarif hem de anlamlı bi hediye bence..bide tatlı yaptırabilirsin veya pasta alabilirsin..
umarım güzel ve senin için hayırlı bi tanışma olur:34:

Burdada evleri car evde bulusucam...
Ne biliyim sacma dusunce olduğunu hic dusunmedim sordugum çoğu kiside boyle tepkiler vermemisti
Keske soz vermeseydim :(

daha 19 yaşındasın. bana göre çok erken böyle aileler ile tanışmalar, görücüye çıkma buluşmaları filan ama tabi ki herkesin yaşamı, hayattan beklentileri farklıdır. ancak erkek arkadaşın yanında değilken bu iş biraz absürd kaçmış, inan rahat olamazsın. ben eşimin ailesi ile tanıştığımda 25 yaşımdaydım ve eşim yanımda olmasına rağmen elim ayağıma dolandı, eşimden güç aldım. sen de erkek arkadaşınla beraberken tanışmalıydın ama madem artık zaman bu kadar yaklaşmış bence çok fazla vakit geçirmemelisin onlarla 1 saat oturup, güler yüzle tanışıp, kalkmalısın. münasip aile demişsin ama sanırım muhafazakar demek istedin, ya da ben öyle anladım. sen kendinden ödün vermeden giyin. koyu renk, hafif spor bir elbise olabilir ya da güzel bir pantolon üstüne hoş bir triko veya şık bir kotun vardır mutlaka hani böyle apır sapır olmayan, üstüne güzel bir gömlek ve spor bir ceket giyebilirsin. bence başörtüsü filan alma, içinden geliyorsa minik bir buket çiçek daha hoş olur.

kolay gelsin.

bence gayet normal, ne var Allah aşkına bunda tanışabilir tabiki..
söz meclisten dışarı, bazı insanlar konunun deliği nerde diye aranıp duruyolar.
zaten seni bu şekilde tanışmana cesaretlendirecek sevgin ve karşıdan aldığın iyi
niyet vardır..sevgilin yokken bile sana verilen değerdir, seni tanımak görmek istemeleri :)
başörtüsü hem zarif hem de anlamlı bi hediye bence..bide tatlı yaptırabilirsin veya pasta alabilirsin..
umarım güzel ve senin için hayırlı bi tanışma olur:34:

Kesinlikle annemde aynısını söylüyor.
Aramis ben buraya gelmişken hilalide görmek istiyorum demis..
Cook tesekkurler sorduhuj çoğu kiside bu tepkiyi verdi peki fazla oyle suslenmiyim sacma olur dimi
Zaten normladede kokos degilimdir yerine hore giyinirim bi kot bi gomlek yada bluz iyidir sanki.
Bide sevgilimin ikiz kardesleri var bebden 1 yaş kucukler onlarada hediye almama gerek varmi

tanışınca nolacak ki :19: acelen nedir ??? :52:
erkek arkadaşın ; gel seni annemle tanıştırayım dediğinde gider tanışırsın :51:
:51:
yapayalnız ya bişi dicek , ya bişey yapacak belki hangi cesaretttt :19::19::19:

Kesinlikle annemde aynısını söylüyor.
Aramis ben buraya gelmişken hilalide görmek istiyorum demis..
Cook tesekkurler sorduhuj çoğu kiside bu tepkiyi verdi peki fazla oyle suslenmiyim sacma olur dimi
Zaten normladede kokos degilimdir yerine hore giyinirim bi kot bi gomlek yada bluz iyidir sanki.
Bide sevgilimin ikiz kardesleri var bebden 1 yaş kucukler onlarada hediye almama gerek varmi

canım gayet normal hepimiz bu evrelerden geçtik.yanın da erkek olmadan karanlık ıssız tehlikeli bi sokağa giriyormuşsun muamelesine gerek yok.
onlarda insan gerekli güveni vermişlerdir sanıyorum ..her neyse sade şık olursun kotunun üzerine kibar bir bluz veya gömlekle gerçekten.fazla abartmadan ama öz doldurda yani:34: kardeşleribe hediye konusuna gelince bence gerek yok, zaten asıl kişi ANNESİ:34: boşver alıştırma sonra hep isterler canım:52:

Farkıdaysanız ne hediye alabilirim diye sormuş.. gitsem mi? buluşsam mı? diye sormamış
yani kararını çoktan vermiş.. gidecek...
soruya gelince.. kadının başörtüsünü ne tarz ne renklerde taktığınızı biliyorsan , en akla gelir hediye bu gibi
benimde aklıma gelmedi şuan :44:

Bencede sevgiliniz yokken tanışmaya gerek yok ama neyse :ssz: Şahsi bir hediye almaya gerek yok. . Pasta veya kurabiye tarzında birşey alın yeter :ssz:

canım gayet normal hepimiz bu evrelerden geçtik.yanın da erkek olmadan karanlık ıssız tehlikeli bi sokağa giriyormuşsun muamelesine gerek yok.
onlarda insan gerekli güveni vermişlerdir sanıyorum ..her neyse sade şık olursun kotunun üzerine kibar bir bluz veya gömlekle gerçekten.fazla abartmadan ama öz doldurda yani:34: kardeşleribe hediye konusuna gelince bence gerek yok, zaten asıl kişi ANNESİ:34: boşver alıştırma sonra hep isterler canım:52:

Haklisinn coook sagol içime su serptin gerçekten :16:

Back
X