• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Annesiii...

ne gerek var ortada daha hiç bir şey yok erkek arkadaşında yok
neyse bir kere söz vermişsin git bakalım :19::19:

Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Munasip bi aileler ve ben ne giysem ne yapsam giderken ne alsam bilmiyorum :(
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Simdi istanbula geldiler ama erkek arkadaşım yok tek gidicem ..
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Sizin fikirlerinizde cok onemli..

acele niye söz yok nişan yok .arkadaşın gelsin askerden öyle gidersin.......

Annesi kapalıysa şık bir şal alabilirsin ve yanında yaş pasta ve tatlı tarzı bir yiyecek katabilirsin,ikizlere hediye Alman'a gerek yok.

Erkek arkadaşım izne geldgnde nişan yapmayı düşünüyoruz o yüzden tanismak istiyomus bende istiyorum.. hayırlısı :)

hıım o zaman normal =) bence bir çiçek alıp gitmen yeterlii gayet hoşş olur :16: hayırlısı olsunn diyelim :nazar:

Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Konuyla ilgili yorumum;kendi kararınız..Bence şehir dışında oturduğundan ziyaret etmenizde sakınca yok..Aynı şehirde olsa sürekli gidip gelmen gerekir,bulaşma derdim.-Munasip bi aileler-derken mutaassıp bir aile diyecektin herhalde...İlk tanışmada hediyeye filan da gerek olmamalı ayrıca..Eğer gideceksen bir pasta alırsın yeter.

bence de şık bir şal ve kuru pasta tarzı bir şeyler iyi olur :) sonuçta annesi seni görmek istemiş yani mühim olan sensin ama hediye alıp vermek de senin inceliğin:) ya ayrıca buradaki herkes yok erken yok bilmem ne herkese böyle yazıyorlar bende dahil. ne yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ciddi düşünen bir çift anladığım kadarıyla ve annesiyle ailesiyle tanışmak istiyor bundan doğal bir şey ne var ki. tanışsa ne olacak ki sanki dünyanın sonu kim bilir olumsuz eleştiri yapanlar ne zaman tanıştılar.. herkes aynı düşünmek zorunda değil sizin gibi düşünmüyorlar diye de kimseye heves kırıcı ne bileyim inciten yorum yapmamalısınız... zaten bunu düşünen insan sonuçlarını düşünmüştür kendine göre hazırdır konu sahibi yani..:31:

başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa

Canım öncelikle arkadaşların yazdıklarını okuyup öyle konuya cevap vermeni tavsiye ederim.konu sahibi tanışmaya giderken ne alayım demiş başörtüsü olurmu diye belirtmiş. konu sahibine gelince tek gitmen bencede saçma canım erkek arkadaşın olmuş olsaydı en azından nasıl davranıcagını napıcagnı o soylerdi yada herhangi bişeyde olayı toparlayabilirdi.Hem daha çok gençsin biraz erken değilmi tanışmak için erkek arkadşaın geldikten sonrada bi şekilde tanışabilirsin bu fırsat 1 kere değil bi kaç kere daha eline geçebilir çünkü ilk tanışma çok önemli

Dışarda buluşacaksınız zannetmiştim. Madem eve gidiyorsun bir kutu şık bir çukulata alırsanız bence daha iyi olur.
Ayrıca kardeşlerine hediye almaya gerek yok.. zaten heycan ve gerginlikk vardır sizde...
birde bu kardeşlerine hediye vs.. düşünmeyin kasarsınız o zaman..:6:

Son düzenleme:
acele etme kuzum
bir bahane uydur
HOŞ BİR TANIŞMA DEĞİL
ARKADAŞLARA KATILIUYORUM

bence de şık bir şal ve kuru pasta tarzı bir şeyler iyi olur :) sonuçta annesi seni görmek istemiş yani mühim olan sensin ama hediye alıp vermek de senin inceliğin:) ya ayrıca buradaki herkes yok erken yok bilmem ne herkese böyle yazıyorlar bende dahil. ne yani kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ciddi düşünen bir çift anladığım kadarıyla ve annesiyle ailesiyle tanışmak istiyor bundan doğal bir şey ne var ki. tanışsa ne olacak ki sanki dünyanın sonu kim bilir olumsuz eleştiri yapanlar ne zaman tanıştılar.. herkes aynı düşünmek zorunda değil sizin gibi düşünmüyorlar diye de kimseye heves kırıcı ne bileyim inciten yorum yapmamalısınız... zaten bunu düşünen insan sonuçlarını düşünmüştür kendine göre hazırdır konu sahibi yani..:31:

Askerden izne geldiginde agustos gibi soz nisan tarzi bişiler düşünüyoruz o yuzden onden bi tanışma olsun çünkü bu fırsat elimize gecmicek bidaha ailesi istanbul dışında uzak bi sehirde oturuyor benim oraya gitmem imkansiz zaten o hiicc yakisikalmaz... cok tesekkur ederim güzel bir sal alabilirim haklisiniz :)

Canım öncelikle arkadaşların yazdıklarını okuyup öyle konuya cevap vermeni tavsiye ederim.konu sahibi tanışmaya giderken ne alayım demiş başörtüsü olurmu diye belirtmiş. konu sahibine gelince tek gitmen bencede saçma canım erkek arkadaşın olmuş olsaydı en azından nasıl davranıcagını napıcagnı o soylerdi yada herhangi bişeyde olayı toparlayabilirdi.Hem daha çok gençsin biraz erken değilmi tanışmak için erkek arkadşaın geldikten sonrada bi şekilde tanışabilirsin bu fırsat 1 kere değil bi kaç kere daha eline geçebilir çünkü ilk tanışma çok önemli

Cook soyledim sende gek izne beraber gidelim ben tanımıyorum o da beni tanımıyor nasıl olcak ne konuscam ne etcem cok heyecan yaparım dedim de annem heveslendi seji bekliyo ben gelemiyorum gelsem bende isterdim ama bunda abartabilcegin bisey yok diyo erkek düşüncesi işte

Dışarda buluşacaksınız zannetmiştim. Madem eve gidiyorsun bir kutu şık bir çukulata alırsanız bence daha iyi olur.
Ayrıca kardeşlerine hediye almaya gerek yok.. zaten heycan ve gerginlikk vardır sizde...
birde bu kardeşlerine hediye vs.. düşünmeyin kasarsınız o zaman..:6:

Tamamdir sağolun :)

Ablacım madem annen durumdan haberdar o halde tanışmaya annen de katılabilir.
Giderkende bir çiçek alırsınız olur biter.

Olabilir aslında ama annemi davet etmediler annemle gitsen uygun olurmu ki

Bence annenle gitmen daha uygun olur canım.
Belki yanlış düşünyorum ama, karşı tarafta ''yanında kimse olmadan tanımadığı birinin evine gelebilecek kadar rahat'' imajı bırakabilirsin.
ilk buluşmalar, görüşmeler her daim çok önemlidir çünkü kişi hakkındaki fikrin ilk anda oluşur.
Yerinde olsam annemle giderdim.
Hatta gitmez, onları bize davet ederdim....Kız tarafısın neticede, çok hevesliymişsin gibi erkek arkadaşın gelip anilenle tanışmadan sen onlara gidiyorsun tanışmaya...

Bence annenle gitmen daha uygun olur canım.
Belki yanlış düşünyorum ama, karşı tarafta ''yanında kimse olmadan tanımadığı birinin evine gelebilecek kadar rahat'' imajı bırakabilirsin.
ilk buluşmalar, görüşmeler her daim çok önemlidir çünkü kişi hakkındaki fikrin ilk anda oluşur.
Yerinde olsam annemle giderdim.
Hatta gitmez, onları bize davet ederdim....Kız tarafısın neticede, çok hevesliymişsin gibi erkek arkadaşın gelip anilenle tanışmadan sen onlara gidiyorsun tanışmaya...

Annemle erkek arkadaşım 1 sene önce tanıştı

Canım burda bir sürü kişi sana tek gitmen saçma olur demiş, iki kişi senin duymak istediğin şekilde cevap verdi diye hemen gaza gelip yola çıkma bence.

Ablaların haklı, sen kız tarafısın. Senin bir ağırlığın olmalı. Sonradan başına kakarlar. Daha 19 yaşında tek başına kapımıza geldi, dünden hevesliydi derler. Bunun örneklerini duydum.

Tanışmak istiyorlarsa onlar size gelsin! Normalide bu değil mi? Annem izin vermedi, de çık. Ama sizi bekleriz bir çaya, çok seviniriz de. Hatta annesi tek gelsin, senin annen de onu görsün. Gündüz gözüyle bir çay kek, iki sohbet tanışın işte. Annenle o akrandır zahten, sohbet de daha doğal olur.

.

Son düzenleme:
Back
X