• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Annesiii...

19 yasında tek basına sevgılının aılesıyle tanısman dogru degıl tatlım
ayrıca basortusu takıp gıdeceksın dıyen arkadasa cok guldum :)
konu basortusu olunca nasılda zıplıyorlar hemen :60:

başörtüsümü normalde takmıyosun sanırım kandırmak değil mi bu neysen o şekilde giyin ama benim kızım elalemin oğlununun annesine babasına tek başına ailesi olmadan ilk kez görücüye çıkar gibi tanışsa çok kızar ve kırılırdım bende eşimle 19 yaşından beri beraberim ama ailelerimizle aynı anda tanıştık yani ailelerimizle beraberdik zaten usülüde budur bana kalırsa

:))) konu sahibi başörtüsü bağlayıp gitmeyecek erkek arkadaşının annesine başörtüsü hediye alayım mı diye soruyor :))))))

:)))) evet ben de çok güldüm konu sahibi hediye almaktan bahsediyor aslında

Canım giderken hediye olmaz evlerine gıdecekşın madem bıraz baklava alır gidersin tatlı yıyelım tatlı konusalım misali. Kıyafete gelince her zaman nasılsan oyle ol. Ama şahsı fıkrım ıcın 19yas bazı şeyler ıcın cok erken tabı karar Senın

Arkadaşlar, sizden fikirlerinizi almak için sorulmuş gayet masum bi soruya hemen sert cevaplar vermiş bir çoğunuz. Erkek arkadaşı olmadan gitmesi onun için problem evet ama bunu daha tatlı bir dille anlatmak çok daha insalcıl olur bence ;)

-Neyse Canımcım arada bilmediğimiz durumlar olmadığı için yalnız başına gidiyor olabilirsin, bu yüzden biraz kasılman normal. Ama rahat olmaya çalış. Ailesi mutasıp bir ailesi ise güzel usturuplu sade bi elbise giyebilirsin. Bence herşeyin derli toplu olsun saçların vs .. Mümkün olduğunca sade ol. Davranışların önemli dikkat etmelisin. Bu arada evlerine gideceksen eğer çocuğun annesinden çok kendin birşeyler hazırlayıp servis yapmalısın. Bi şekilde kendini sevdirmeye çalış :) Ayrıca başörtüsü güzel fikir, görüştükten sonra tekrar yaz bebeğim. Bol şanslar .. Çokça Öptüm :*

Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Munasip bi aileler ve ben ne giysem ne yapsam giderken ne alsam bilmiyorum :(
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Simdi istanbula geldiler ama erkek arkadaşım yok tek gidicem ..
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Sizin fikirlerinizde cok onemli..

Bana son derece gereksiz bir seremoni olarak geldi. Tanışıp ne yapacaksın ki?
Bir de başkaları için kendinden ödün vermek alışkanlık yaratır. Biraz çeki düzen verip ortama uygun giyinebilirsin ama sadece onlara uygun diye yapabildiklerinden vazgeçmemeni tavsiye ederim. Ben senin annen olsam izin vermezdim tek gideceğin bir tanışmaya.

Arkadaşlar, sizden fikirlerinizi almak için sorulmuş gayet masum bi soruya hemen sert cevaplar vermiş bir çoğunuz. Erkek arkadaşı olmadan gitmesi onun için problem evet ama bunu daha tatlı bir dille anlatmak çok daha insalcıl olur bence ;)

-Neyse Canımcım arada bilmediğimiz durumlar olmadığı için yalnız başına gidiyor olabilirsin, bu yüzden biraz kasılman normal. Ama rahat olmaya çalış. Ailesi mutasıp bir ailesi ise güzel usturuplu sade bi elbise giyebilirsin. Bence herşeyin derli toplu olsun saçların vs .. Mümkün olduğunca sade ol. Davranışların önemli dikkat etmelisin. Bu arada evlerine gideceksen eğer çocuğun annesinden çok kendin birşeyler hazırlayıp servis yapmalısın. Bi şekilde kendini sevdirmeye çalış :) Ayrıca başörtüsü güzel fikir, görüştükten sonra tekrar yaz bebeğim. Bol şanslar .. Çokça Öptüm :*

Mutlaka yazicam teşekkür ederim :)

Yanlış anlamış sonradanda söyledi zaten :)
Tabi kisiye göre fikirler degisiyo ben art bi niyet giremiyorum tanısnakta aslında

Merhaba bayanlar :) 19 yaşındayım persembe gunu sevgilimin annesiyle tanışmaya gidicem.
Munasip bi aileler ve ben ne giysem ne yapsam giderken ne alsam bilmiyorum :(
Erkek arkadaşım askerde aileside benim bulunduğum şehirde olmadığı icin bu zamana kadar tanışmak nasip olmamıştı.
Simdi istanbula geldiler ama erkek arkadaşım yok tek gidicem ..
Cok çekiniyorum ablalari, arkadaşlarım yardım edin fikir verin bana. En önemliside giderken ne alayim? Guzel bir basortusu dusundum ama
Sizin fikirlerinizde cok onemli..
Munasip ne demek anlamadım sanırım mutaassıp demek istediniz. Öyle olduğunu varsayarak, tanımadığınız birine hediye alacağınızda giyim yada aksesuar almanız çok doğru olmayabilir, zevkine uymayabilir. İllaki hediye alacağım diyorsanız ev hediyesi alın bence yahut tatlı alıp gidin.
Kolaylıklar dilerim.

Munasip ne demek anlamadım sanırım mutaassıp demek istediniz. Öyle olduğunu varsayarak, tanımadığınız birine hediye alacağınızda giyim yada aksesuar almanız çok doğru olmayabilir, zevkine uymayabilir. İllaki hediye alacağım diyorsanız ev hediyesi alın bence yahut tatlı alıp gidin.
Kolaylıklar dilerim.

Telefonun sözlugü ole yazdı telefon hatası diyelim... tesekkurker

Erkek Arkadaş : Yok
Bence tanışmak çok gereksiz o yaşlarda aileye söylenince yada tanışınca bi havaya giriyor insan değil mi ? Bizde öyleydik çünkü. Ama yok tatlım hepsi rüya bunların hiç boş yere tanışma. Olacağı varsa gelirler ailesini alıp size o zaman tanışırsın :20:

Hanımhanımcık bir elbise dizlerde ya da gömlek etek kombini yapabilirsiniz,ilk tanışma olduğu için şahısa özel bir hediye yerine pasta,tatlı,kuru pasta daha uygun olacaktır.Çok güzel geçer inşallah hayırlı olsun şimdiden:16:

Yanlış anlamış sonradanda söyledi zaten :)
Tabi kisiye göre fikirler degisiyo ben art bi niyet giremiyorum tanısnakta aslında
elbettekı art nıyet yok
ama ılerde karsındakı ınsanlar art nıyetlıyse bunu yuzune vurabılırler

sonradan pişman olmazsın inşallah ablacığım
ne çok kapalı ne de çok açık giyin
dışarıda buluşacaksan hediyeye gerek yok bence
onlar alsın sana hediye alınacaksa
aslında buna da gerek yok ama

Back
X