Sevgilimin annesine ne hediye almalıyım?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Merhaba arkadaslar benim durumum biraz karısık o yuzden biraz basa alıp anlatıcam. Ben yurtdısındayım sevgilimse Eskisehirde:a015: bu yuzden sadece yazları görüşebiliyoruzŞeniz Nedense ailesile karsı karsıya gelmekten hep cekindim (sanırım ilk ciddi ilişkim oldugu için) ama olucaktı eninde sonunda 3. senemizdeiz de. Annesi babası cok seker insanlar cok sevdimmmm! özellikle annesine bi hediye götürmek istiyorum bu yaza.s. ama ne alacağım hakkında hicbir fikrim yok pek de tanımadıgımdan dolayı cok kotu bi durumdayım. Annesi cok bakımlı ve süslü bi kadın burnunda piercing i bilem varr:hulya: Sizce ne alabilirim? babasına da almak lazım tabii dimi? Bide ablası var o da cok siriin ailecek cok eglenceliler zaten:1: ablasıla da baya yakınlastk bu sene ona da almalıyım. ablası en kolayı ama annesine ne almalıım? tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorumeyvahedigeldismile

Şimdiden Tesekkürler

Ne kullanabilir mesela onu düşün canım işine yarayacak bir şey olsun.. Süslü bir kadınsa çanta veya kol saati alabilirsin ev esyası biraz abartı olur gibi geldi bana ama olmadı güzel bir vazo ve bir buket cicek olumunekankayizsmile kolay gelsin

Çok yakından tanımadığınız insanlara kişisel hediye yerine daha klasik düşünmenizi tavsiye ederim...
Fotoğraf çerçevesi,yapma çiçek,kokulu mum vs. gibi..

evet ıste beenıp beenmıcenı bılmedıım ıcın bısı dusunemıorm. aslında bırkeresınde cok cıcı yumurta koymak ıcın kaplardan gormustm cok cıcılı bıcılı bısıydı yumurtalarn ustune komik suratlar cızerler ya onun gibi cok sevimli 4 tane alsammı diye dusundum tanesı 40 tl ye gelıo bu arada:( ama farketmez napalım. Sizce olur mu? sacma gibi ama bilmiorumCADIARZU

valla ben olsam hic birsey almazdim acikcasi
benim kaynanada cok sekerde ben nisanliyken :))))
ama ben alirim dersen bir kol saati olabilir
ama yinede sen bilirsin fazla muhabet tez ayrilik getirirmis :)))

Ben sevgili iken anne babalara hediye alınmaması gerektiğini düşünüyorum.. Gerek yok bence....
Evlerine gideceksen bir buket çiçek yaptırıp gidersin olur biter.. Hediye falan ne gerek varç... Ortada daha fol yok yumurta yokken göze girmeye çalışır gibi....

Bence de hediyeye hiç gerek yok.
Tatile gittiğin zaman, yani yeniden yüzyüze görüşeceğiniz zaman götürürsün.

o benim aileme almış ama bana werdi babamdan cekindii için. bende yazın vermeyi düşünüyorum bilmiyorum. biraz garip olcaı kesin ama anneler gunu hediyesi diye versem olmaz mı?:kahve:

sadece çiçek yaptırıp götür derim.. şimdiden hediyeye hiç gerek yok.. zaten bir ömür "anneler gününe ne alsam" diye kafa patlatacaksın kafamçokkarıştı

birde evlerine hiç gitmedim çünkü bizimde onlarında yazlık izmirde yazlkları cok uzak zaten her gün bulusuyoruz annesini de cafe de fılan görüyorum o kadar elimde cicekle cafe de.. bilmiyorum:S

ohooo hepsine birer bohça hazırlıycaksın gibi görünüyor durum kaydirigubbakcemile2
şaka bir yana hiçbirşey alma bence.evlerine gideceksen sevgilin bir tatlı alır afiyetle yersiniz.

Ben de kişisel hediyeler almamanız taraftarıyım. Böyle hediyeler daha samimi olundukça alınmalı, şimdilik daha genel hediyeler verin. Evlerine bir şey alsanız, aklıma Türkiye'de bulamayacağı ya da yaşadığınız yere ait orijinal bir biblo geliyor benim de... Hem böyle birşey alırsanız, hediyeye bir kılıf uydurmanıza da gerek kalmaz, daha az çekinirsiniz bence. Yurt dışından gelen birinin sevdiklerine oraya ait ufak tefek hediyeler getirmesi normal karşılanan bir durum çünkü. Bunu da size getirdim, yaşadığım yerde şöyle yapıyorlar filan gibi bir açıklama, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun gibi bir açıklamadan daha doğal görünür. Ben de sizin gibi olduğum için kendime göre düşündüm. :utangac:

bende hiçbirşey almama taraftaryım ilişki resmiyet kazanana kadar. giderken nezaketen elin boş gitmemek için bi çiçek alırsın yada tatlı tuzlu neyse yeterli.

Back
X