Sevgilimin annesine ne hediye almalıyım?

Ben de birşey almama taaftarıyım. Nasıl insanlar bilmiyorum ama şimdiden hediye alırsan sanki gözlerine girmek için yapıyormuşsun gibi olur. Ben de eşimin ablasının çocuğu olmuştu takı alıp göndermiştim ama hiç bilinmedi. Sanki ben onlardan düşük seviyedeymişim de yaranıyormuşum gibi gördüler. Alma canım onlar sana alsınlar.

Ben de kişisel hediyeler almamanız taraftarıyım. Böyle hediyeler daha samimi olundukça alınmalı, şimdilik daha genel hediyeler verin. Evlerine bir şey alsanız, aklıma Türkiye'de bulamayacağı ya da yaşadığınız yere ait orijinal bir biblo geliyor benim de... Hem böyle birşey alırsanız, hediyeye bir kılıf uydurmanıza da gerek kalmaz, daha az çekinirsiniz bence. Yurt dışından gelen birinin sevdiklerine oraya ait ufak tefek hediyeler getirmesi normal karşılanan bir durum çünkü. Bunu da size getirdim, yaşadığım yerde şöyle yapıyorlar filan gibi bir açıklama, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun gibi bir açıklamadan daha doğal görünür. Ben de sizin gibi olduğum için kendime göre düşündüm. :utangac:

Katılıyorum :13:

bence yurtdışından getırdıgın bır paket çikolatayı erkek arkadaşınla göndermen kafi ve en uygunu olur.

Ben sevgili iken anne babalara hediye alınmaması gerektiğini düşünüyorum.. Gerek yok bence....
Evlerine gideceksen bir buket çiçek yaptırıp gidersin olur biter.. Hediye falan ne gerek varç... Ortada daha fol yok yumurta yokken göze girmeye çalışır gibi....

Aynen katılıyorum. Kendinizi ne kadar geri çekerseniz, daha sonra o kadar kıymetli olursunuz inanın...

Back
X