Sevgilimin annesinin hediyesi?

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Ne güzel işte.Bence sende hediye al onlara.

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Kabul etmen iyi olmuş kabul etmesen ayıp olurdu ama annesini arayıp bi teşekkür et bence direkt olarak.

Konunun uydurma olduğunu “chanel parfüm sever misin” cümlesinden anlıyoruz 😂 chanel parfüm ne???? Elli çeşidi var hangisini sever misin? 🙃🙃🙃

Hayır atıyorsunuz bari inanılacak şeyler yazın. Bu nedir allasen 😂😂
belki hangisi olduğunu da söylemiştir. niye yalan söylesin ki. pırlanta seti almamış neticede 🤔

belki hangisi olduğunu da söylemiştir. niye yalan söylesin ki. pırlanta seti almamış neticede 🤔
Pırlanta set alsa sever misin diye sormazdı. Piyasada 88 milyon çeşit farklı koku var. Marka model verse dahi daha önce kullanmış olup (insan kullanmadığı parfümleri çok nadiren hafızaya kazır) kokuyu bilip severim demesi çok saçma değil mi ya? Bana mı inanılmaz geliyor konu? Mesele parfümün markası/fiyatı değil, muhabbetin absürtlüğü.

Pırlanta set alsa sever misin diye sormazdı. Piyasada 88 milyon çeşit farklı koku var. Marka model verse dahi daha önce kullanmış olup (insan kullanmadığı parfümleri çok nadiren hafızaya kazır) kokuyu bilip severim demesi çok saçma değil mi ya? Bana mı inanılmaz geliyor konu? Mesele parfümün markası/fiyatı değil, muhabbetin absürtlüğü.
daha önce kullanmamıştır ama pahalı olduğunu biliyordur ordan atlamıştır belki

daha önce kullanmamıştır ama pahalı olduğunu biliyordur ordan atlamıştır belki
Ben hiç chanel parfüm kullanmadım. Ama baktım çok pahalı değilmiş yav. O kadar tatava yapılacak bir mevzu değil sanki.

Birine parfüm hediye ederken sever misin diye sorulmaz zaten. Değişim kartıyla hediye edilir. Konu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Bir konusunu daha gördüm yine marka verdiği. Konu sahibinin marka kompleksi var bence, sallayıp sallayıp yazıyor.

Aynen böyle oldu

Back
X