Sevgilimin annesinin hediyesi?

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Orjinal chanel'se böyle kaynana bulunmaz paraya kıymış demektir mutlu olacagina sorgulama🤣
Keşke parfümün resmin koysaydın.

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
chanel sever misin ne ya ben chance severim sen coco sunu yani direkt chanel sever misin diye sormak saçma değil mi

Yok yok biraz baktım eski konulara adamdan öncesi de aynı. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bence.

Zaten ikisi de birbirini pek sevmiyor gibi. Konu sahibi kapağı yurt dışına atmak için katlanıyor, adam da ikinci bir maaş gelsin de yatırım yapsın diye.
Kızlar sevgilim çok cimri ayrılmalı mıyım (detayda yurt dışından bahsediliyor tabii) hop 2 gün sonra ayrılmadık diye soru.

Kızlar sevgilim bana böyle dedi aynı evde kalmak istemiyorum (detayda yurt dışı yine var) hop 2 gün sonra aynı evde kaldık çok iyiydi diye soru.

Her sorusunda inatla adamı sevmiyorsun, yurt dışı kapağı hayalin var diyorum yoo diyor. İnandıramadık kendisine 🥲

Kızlar sevgilim çok cimri ayrılmalı mıyım (detayda yurt dışından bahsediliyor tabii) hop 2 gün sonra ayrılmadık diye soru.

Kızlar sevgilim bana böyle dedi aynı evde kalmak istemiyorum (detayda yurt dışı yine var) hop 2 gün sonra aynı evde kaldık çok iyiydi diye soru.

Her sorusunda inatla adamı sevmiyorsun, yurt dışı kapağı hayalin var diyorum yoo diyor. İnandıramadık kendisine 🥲
İçten içe biliyor da kabullenmek istemiyor. Kendini kandırmaya çalışıyor 😂

Aynı evde kaldık evet çok güzeldi 🤩

Ben konuyu uzmanlarına bırakıyorum kendi alanımda bile aslında o kadar zor değil diye bir cümle kullanmadım ömrümde
Konunun uzmanıyım zaten. 😏

Şunu da ekleyeyim. Bir insanı analiz etmek için uzman olmaya gerek yok. Kılık kıyafetinden, konuşmasından, mesleğinden, ailesinden, okuduklarından vs. çıkarımlar yapar bunları kullanarak ilişkiler kurarız. Analiz edemeyen bir insan arkadaş, eş, iş seçimlerinde başarısız olur.

Kendisi de görmemiş gibi sanki. Bütün konularda para ya da marka detayı var. Sınıf atlamaya uğraşıyor sanki.

Adama baka baka kararıyor farkında değil kızcağız. Yazık sürekli marka ve para muhabbeti.
ben forumdaki kadınların neden bu kızı bu adamdan ayırmaya çalıştığını anlamıyorum
ikisi de birbirinin aynısı bence tam tencere kapak gayet uyumlu bi çift :KK53:
yakıştıramayan varsa bi daha düşünsün bence kendisi böyle bi adama layık
chanel parfüm sever misin cümlesinde paçalardan akan kıroluk gerçeğini konuşmaya bile gerek yok :D
şey gibi yani chanel olsun da ne olursa olsun chanel markasının bin tane parfümünün olması bişey değiştirmiyor bunlar için :olamaz:

ben forumdaki kadınların neden bu kızı bu adamdan ayırmaya çalıştığını anlamıyorum
chanel parfüm sever misin cümlesinde paçalardan akan kıroluk gerçeğini konuşmaya bile gerek yok :KK70:
şey gibi yani chanel olsun da ne olursa olsun chanel markasının bin tane parfümünün olması bişey değiştirmiyor bunlar için :olamaz:
Bakın işte markayı da detayı da söyledi canım ben buraya yazmamışım iyi ki yazmamışım ama kk kadınları güldürüyor beni😁

chanel parfüm sever misin cümlesinde paçalardan akan kıroluk gerçeğini konuşmaya bile gerek yok :KK70:
Ben de onu dedim tam tencere kapaklar. Birinin derdi kapağı yurt dışına atmak, diğerininki ek gelir😂

Kesinlikle görmemiş bir adam. Görmüş geçirmiş kişi marka vermez. Mesela der ki “hangi notaların baskın olduğu parfümleri seversin sevgilim”
“Ben akçaağaç kokusunu sana çok yakıştırırım mesela,sen ne düşünüyorsun?” Der.
asla bu kadar detaya girmesine bile gerek yok görmüş geçirmiş akıllı birinin
parfümden zerre anlamayan ama aklı olan bi erkek en kötü ihtimalle
kız arkadaşının şuan kullandığı parfümü öğrenir bi şekilde
gider bi parfümcüye, der ki ben kız arkadaşıma parfüm almak istiyorum
şuan kendisi x parfümü kullanıyor , siz ne önerirsiniz der
alır işin uzmanından o önerileri, oradan devam eder :D
konu sahibinin herifi at kafalının teki yani
nota dediğiniz an müzik notası anlar o maksimum ahjdhjhfjeh
nerden anlayacak bu hırbo odunsuyu , çiçeksiyi , alt notayı üst notayı ?

Bana hiç öyle gelmedi
Benim destek aldığım uzmanlardan çok farklısınız
İnanamadım size kusura bakmayın
Ekleme yaptım onu da oku bi zahmet.

Psikolog ya da psikiyatrist olduğumu söylemedim zaten. İşimin bir kısmında insanları analiz etmem, haklarında değerlendirme yazmam gerekiyor. O yüzden detaylardan bir şeyler yakalama konusunda tecrübeliyim.

Back
X