Sevgilimin annesinin hediyesi?

asla bu kadar detaya girmesine bile gerek yok görmüş geçirmiş akıllı birinin
parfümden zerre anlamayan ama aklı olan bi erkek en kötü ihtimalle
kız arkadaşının şuan kullandığı parfümü öğrenir bi şekilde
gider bi parfümcüye, der ki ben kız arkadaşıma parfüm almak istiyorum
şuan kendisi x parfümü kullanıyor , siz ne önerirsiniz der
alır işin uzmanından o önerileri, oradan devam eder :KK70:
konu sahibinin herifi at kafalının teki yani
nota dediğiniz an müzik notası anlar o maksimum ahjdhjhfjeh
nerden anlayacak bu hırbo odunsuyu , çiçeksiyi , alt notayı üst notayı ?
Eksik okumuşsunuz atıp tutmuşsunuz
Bunu annesi almış sevgilim zaten bana daha önce sevdiğiö tarzda parfüm almıştı

Bakın işte markayı da detayı da söyledi canım ben buraya yazmamışım iyi ki yazmamışım ama kk kadınları güldürüyor beni😁
sen de bizi güldürüyorsun hayatım ya
bu yaşında bi kadının açtığı her konuda bu seviye saçmalaması gülünç biliyor musun
detayı söylemişmiş yalana bak
kim inanır ?
senin sevgilin o kadar at kafalı bi herif ki o detayı asla bilmez
sen de o detayı bilecek biri değilsin
yeme kimseyi :)

Ekleme yaptım onu da oku bi zahmet.

Psikolog ya da psikiyatrist olduğumu söylemedim zaten. İşimin bir kısmında insanları analiz etmem, haklarında değerlendirme yazmam gerekiyor. O yüzden detaylardan bir şeyler yakalama konusunda tecrübeliyim.
Oku bi zahmet nedir yahu gerçekten tarzınız bana uzal bir psikolog asla böyle konuşmaz zaten bariz apaçık ortada.
Ben bir tecrübe göremedim .

Oku bi zahmet nedir yahu gerçekten tarzınız bana uzal bir psikolog asla böyle konuşmaz zaten bariz apaçık ortada.
Ben bir tecrübe göremedim .
KudrAlobar KudrAlobar bu kız seni hala psikolog zannediyor ahahahahhaa
senelerdir gizlediğin psikoloji diplomanı çıkar gösterrr!!! :KK70:

bu yaşında bi kadının açtığı her konuda bu seviye saçmalaması gülünç biliyor musun
kim inanır ?
Aynen söyledi ister inan ister inanma
Kk hatunlarının bazılarını seviyeli olmaya kitap okumaya daha güzel cümleler kurmaya davet ediyorum neyseki sayınız az tarzımız farklı baya

KudrAlobar KudrAlobar bu kız seni hala psikolog zannediyor ahahahahhaa
senelerdir gizlediğin psikoloji diplomanı çıkar gösterrr!!! :KK70:
Okuduğunuzu bile anlamamışsınız asla psikolog olduğunu düşünmedim.
Bence cevap yarıştırmaya çalışmak yerine biraz düşünürseniz daha iyi cevaplar verebilirsiniz ama oopss tarzlar farklı benim konuma artık zor verirsiniz😊

asla bu kadar detaya girmesine bile gerek yok görmüş geçirmiş akıllı birinin
parfümden zerre anlamayan ama aklı olan bi erkek en kötü ihtimalle
kız arkadaşının şuan kullandığı parfümü öğrenir bi şekilde
gider bi parfümcüye, der ki ben kız arkadaşıma parfüm almak istiyorum
şuan kendisi x parfümü kullanıyor , siz ne önerirsiniz der
alır işin uzmanından o önerileri, oradan devam eder :KK70:
konu sahibinin herifi at kafalının teki yani
nota dediğiniz an müzik notası anlar o maksimum ahjdhjhfjeh
nerden anlayacak bu hırbo odunsuyu , çiçeksiyi , alt notayı üst notayı ?
Yaaani,bence hoş bir bakış açısı sizinki 😊
Yok aman tövbe ayrılmasınlar zaten,evlensinler. Adam alırsa zaten konu sahibi hanım kız koşarak gidecek. Allah mesut etsin ki senin gurbetçi kocasında gözüm yok valla billa😍

kim inanır ?
Yaşınızı bilmiyorum ama sizin cevaplar 13 falan gibi gözükmekte

Yaaani,bence hoş bir bakış açısı sizinki 😊
Yok aman tövbe ayrılmasınlar zaten,evlensinler. Adam alırsa zaten konu sahibi hanım kız koşarak gidecek. Allah mesut etsin ki senin gurbetçi kocasında gözüm yok valla billa😍
Teşekkür ederim sevgilim bugünden evlenmek istemekte zaten

Kesinlikle görmemiş bir adam. Görmüş geçirmiş kişi marka vermez. Mesela der ki “hangi notaların baskın olduğu parfümleri seversin sevgilim”
“Ben akçaağaç kokusunu sana çok yakıştırırım mesela,sen ne düşünüyorsun?” Der.
Bu konuda kesinlikle katılıyorum, erkek arkadaşım farklı kokuları çok seven biri. Bana hediye olarak parfüm alır sık sık ama asla marka vermez. Yeni bir koku denedim biraz pudralı ama sende harika durur. Sende istersen alayım dene der mesela. Aldığı bazı parfümler piyasaya yeni çıkmış çeşitler ve daha önce hiç duymadığım parfümler. Bazıları klişe olanlar ama marka vermez asla. Özellikle marka vermesi gösteriş gibi olmuş.

Marka da söyledi ama buraya yazmadım hemen mesela bunu sormak yerine görmemiş diyorsunuz. Sevgilim baya görmüş biri çıkarımlarınız da baya kötü ama siz devam edin :KK66:
Evet aynen bilemezsiniz hayatımı .
Bakın size şöyle bir örnek vereyim yakın bir arkadaşım doğum günüm için bana mini makyaj seti hediye almıştı. Setler renklere göre ayrılmış bir kaç çeşidi vardı. Arkadaşım "Bu renkleri genelde kullandığını düşünüyorum ama değişim kartı içinde, zevkine göre değiştirebilirsin" demişti. Yani bu hediyeler önden alınır sana bu yakışır diye düşündüm ama istersen değiştirebilirsin denir. Marka sorulması nezaketen uygun değil, karşıdakini ezermiş gibi sana Chanel alıyorum denmesi hiç hoş değil.

Bakın size şöyle bir örnek vereyim yakın bir arkadaşım doğum günüm için bana mini makyaj seti hediye almıştı. Setler renklere göre ayrılmış bir kaç çeşidi vardı. Arkadaşım "Bu renkleri genelde kullandığını düşünüyorum ama değişim kartı içinde, zevkine göre değiştirebilirsin" demişti. Yani bu hediyeler önden alınır sana bu yakışır diye düşündüm ama istersen değiştirebilirsin denir. Marka sorulması nezaketen uygun değil, karşıdakini ezermiş gibi sana Chanel alıyorum denmesi hiç hoş değil.
Belki de soruş tarzından hiç ezer gibi bişey hissetmedim. Zaten ben de benzer markalardan kullanıyorum biliyor o da. O yüzden belki de.
Ki Chanel parfüm de çok uçuk değil ki niye bu kadar takıldı herkes

İki tane marka adı verince böyle düşünüyorsanız bravo diğerini de siz cimri cimri dediğiniz için vermiştim oysaki. Ama iki mesajla hayat analizi yapmanız bravo 😁
Sevgilinizim cimri olması veya olmaması bize kanıtlanacak bir durum değil ki. Cimri adamla bir ömür geçmez burdaki üyeler sizi uyarmak amaçlı söylemiştir bunu emin olun. Sevgilinizin cimri olmadığını kanıtlasanız dahi bize hiçbir faydası yok bunun. Bize kanıtlamak yerine kendinize kanıtlayın. Sürekli soru işareti içindesiniz çünkü. Evlenseniz de zararı size olur.

Belki de soruş tarzından hiç ezer gibi bişey hissetmedim. Zaten ben de benzer markalardan kullanıyorum biliyor o da. O yüzden belki de.
Ki Chanel parfüm de çok uçuk değil ki niye bu kadar takıldı herkes
Nezaket önemlidir. Üslup insanın kimliğidir. Size karşı nezaketsiz davranan bir adamı sizi kıskandığımız için eleştirmiyoruz, her kadın bizim kız kardeşimiz ileride üzülmenizi istemediğimiz için eleştiriyoruz.

Sevgilinizim cimri olması veya olmaması bize kanıtlanacak bir durum değil ki. Cimri adamla bir ömür geçmez burdaki üyeler sizi uyarmak amaçlı söylemiştir bunu emin olun. Sevgilinizin cimri olmadığını kanıtlasanız dahi bize hiçbir faydası yok bunun. Bize kanıtlamak yerine kendinize kanıtlayın. Sürekli soru işareti içindesiniz çünkü. Evlenseniz de zararı size olur.
O konu aydınlandı aslında ben zaten profesyonel destekte alıyorum ve işi gerçek uzmanından yorumlatıyorum. Yani farkındaysanız herhangi bir cevap vermedim cimrilikle ilgili yorumlara. Hatta biraz da kişisel bile bu konu tutumlu diyen de oldu bence normal diyen de. Ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum bu konuyla ilgili ben de neticede savurgan biri değilim.

O konu aydınlandı aslında ben zaten profesyonel destekte alıyorum ve işi gerçek uzmanından yorumlatıyorum. Yani farkındaysanız herhangi bir cevap vermedim cimrilikle ilgili yorumlara. Hatta biraz da kişisel bile bu konu tutumlu diyen de oldu bence normal diyen de. Ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum bu konuyla ilgili ben de neticede savurgan biri değilim.
Hayat sizin kararlar sizin. Bazı durumlarda görünen köy kılavuz istemez diyip yorumlarda bulunuyoruz ama son tahlilde bu hayatı yaşacak olan sizsiniz. Umarım kararlarınız sizi hep mutluluğa çıkarır.

Nezaket önemlidir. Üslup insanın kimliğidir. Size karşı nezaketsiz davranan bir adamı sizi kıskandığımız için eleştirmiyoruz, her kadın bizim kız kardeşimiz ileride üzülmenizi istemediğimiz için eleştiriyoruz.
Size birşey demedim ama bazı yorumlar bence üslupsuz ve zaten engelle butonu da onlar için var. İki mesajdan kişilik analizi yaptığını söyleyen bi zahmet oku diye lütfeder gibi davranan insanlar bana uzak. Yada leş at kafalı tarzı konuşmalar benim hayatımda kullanmadığım kullananlarda aynı ortamda bulunmadığım tarzlar
Sevgilimin söyleyişi de nezaketsiz yada üslupsuz değildi rahatsız etmedi eden şeyleri de söylüyorum zaten eski konularımdan bilirsiniz

Back
X