Sevgilimin annesinin hediyesi?

Bari victoria secret söylesin marka olarak sallıyorsa en iyisinden bilinen.🤣
Ama chanel'in orjinal parfümleri de baya pahalı bu arada.Kaynananın gelinine kıyıp o kadar para verip alacagıni sanmam.🤣
Benim kaynanam bana parfüm almayı bırak chanel chance ımı arakladı desem 🙈

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Parfüm sever misin değilde chanel parfüm sever misin nedir :) az vizyonu olan insan şu şekilde soru sormaz. Gözünüzde büyüttüğünüz şey hiç bir şey emin olun 👍🏻

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.

Nereden almış pafümü, bence aldığı yere göre cümri/cömert denilebilir. Sahte olabilir. Benim teyzemin komşusunun oğlu büyük bir kozmetik firmasında satış elemanıydı, oradan ürünleri çalıp çalıp, oturdukları sitede satıyordu.

Eee tahminen kaçıncı konunda cimri sevgilinin cimri olmadığına kendini kandırmış olursun?

Neresinden almış, havaalanlarındaki hediye şeysinden mi? Vergi iadesi de almıştır. Baya beleşe gelmiştie parfüm.
Yani türklerse insan buradan şöyle sephora tarzı bir yerden değiştirme kartıyla hediye alır.

Ablacım herkes niye bu kadar kötü niyetli yahu bu topikte biri sahte yazmış, öbürü bedava yazmış... Chanel ve Dior parfümleri en az 80Eurodan başlıyor, yılbaşı indirimlerinden alınsa bile max %20 indirimle alınır o da yine 65 euro civarına gelir, duty freeden de kadın yerleşik yaşıyorsa iade alamaz, iade turistler için ... İade alsa da max yine %20 civarı alır ne olursa olsun Chanel parfüm bedava medava olmaz, siz ne istiyorsunuz bu kadından namusuyla almış getiriyor hediyeyi işte :KK15: Çok yanlış bir hedeftesinşz, KV pinti değil, oğlu berbat ona yöneliceksiniz. O da zaten bir sey almamis olu taklidi yapiyor iste:KK76:

Back
X