Yanagimdan opuyor ve bende itiyorum hep onu ben hic onu opmedimannesi yanında öpüşüyorsunuz oylemi?
Bence kıskançlıktan ziyade şaşkınlık olabilir kadinda
Saskinlik seyindeyim demek istiyorum aradaki mesafeyi karşılıklı olarak biraz-cik aşmamış mısınız sizce?Arada onlara gidiyoruz baya icli disliyiz bana karsi bazen seker gibi bazende bilmiyorum kotu degil ama garip bunu sevgilime soyledim sen beni operken annen garip garip bakiyor diye oda kiskaniyor sanirim ondandir dedi mesela opmeyi taksa surekli onlara gidince uykunuz geldiyse yatin biraz veya biz oturulen battaniye getirimmi size filan demezdi bilmiyorum kafam karisti
Ama oyle diyen bi insanin boyle yapmasi garip degilmiAile yapısına bağlı, çok Avrupalı ve ortalamanın çok daha üstünde modern bir aileyse öpmen rahatsız etmiyordur başka bir sebep olabilir ama, biz modern bir aile olmamıza rağmen annemle babam birbirini aile büyüklerinin yanında yanaktan bile öpmez. Büyüklere hürmet meselesi, muhtemelen annesi de yanındayken o denli samimi olmanıza şaşırıyor olabilir.
Ama bunu yapan oglu ve ben her defasinda itiyorumSaskinlik seyindeyim demek istiyorum aradaki mesafeyi karşılıklı olarak biraz-cik aşmamış mısınız sizce?
Garip ama belki de hani yakınlığınıza dikkat edin anlamında ironik bir şekilde söylüyor olabilir onu...Ama oyle diyen bi insanin boyle yapmasi garip degilmi
Zorla yapmıyor değil mi?Ama bunu yapan oglu ve ben her defasinda itiyorum
NeeeeeEe sen evliymissin konu sahibi
Nereden çıkarsınız bunu konularına baktim hep sevgili üstüne evli olduğuyla ilgili bir konu yok.Ee sen evliymissin konu sahibi
Sevgilinizin evinde annesi size uyuyum diyor ve bahtaniye getiriyor ? İlginçArada onlara gidiyoruz baya icli disliyiz bana karsi bazen seker gibi bazende bilmiyorum kotu degil ama garip bunu sevgilime soyledim sen beni operken annen garip garip bakiyor diye oda kiskaniyor sanirim ondandir dedi mesela opmeyi taksa surekli onlara gidince uykunuz geldiyse yatin biraz veya biz oturulen battaniye getirimmi size filan demezdi bilmiyorum kafam karisti
Bir konusu varmış ben de baktım merak edip, bir yıllık evliyim klitorisim belirgin vs demiş. Herhalde cinsellikle ilgi diye yargılanmamak için öyle yazmış evliyim diye. Onu söylüyorlar sanırım.Nereden çıkarsınız bunu konularına baktim hep sevgili üstüne evli olduğuyla ilgili bir konu yok.
Gerçi böyle hoduk bir sevgili için bile neredeyse pirt yaparken bile izin vermiyor diye konu açmış
Ben o konusuna kadar gelemedim demek ki :)Bir konusu varmış ben de baktım merak edip, bir yıllık evliyim klitorisim belirgin vs demiş. Herhalde cinsellikle ilgi diye yargılanmamak için öyle yazmış evliyim diye. Onu söylüyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?