sevgilimin annesiyle tanışma...

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
merhabalar arkadaşlar öncelikle aslında benimki bir dert değilde ne yapacağımı bilmezlik bu sebeple size danışmak istedim..
ben ve erkek arkadaşım aynı şehirde yaşıyoruz ben okuyorum o çalışıyor.. bu hafta sonu annesi onu ziyaret için gelecek ama sanırım amacı birazda beni görmek , tanımak.. ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çünkü aynı gün benimde bir arkadaşım yatılı misafir olarak bana gelecek ve uzun zamandır ben arkadaşımla plan yapıyorum gelebilmesi için ama böyle kötü bir tesadüf oldu.. aslında sevgilimin annesiyle pek tanışma yanlısı değilim fakat görmeye gitmezsem de çok ayıp olacağını düşünüyorum öteki yandan benimde misafirim gelecek çok samimi bir arkadaşım daha sonra gelmesini isteyebilirim ama yine de ona karşı ayıp etceğimi düşünüyorum çok arada kaldım ne yapmalıyım? annesiyle tanışmalımıyım nasıl davranmalıyım??

bahanen olur işte misafirim var dersın ve fazla kalmazsın arkadasında böylelıkle fazla tek kalmamıs olur

Kadın uzaktan ve senle tanışmaya geliyorsa gitmemen ayıp olur.

Arkadaşın samimi bir arkadaşınmış sensiz evde bir kaç saat yalnız kalabilir.

Sende tanışma faslını kısa keser evine geri gelirsin

annesi 6 saatlik yoldan gelecek haklısınız gitmemem ayıp olacak ama arkadaşımı da evde yalnız bırakmak pek içime sinmeyecek..
birde çok heyecanlıyım ne konuşcam ne yapcam ne biliyim çok elim ayağıma dolandı..şimdiden ne giysem nasıl davransam düşünmeye başladım:17:

Canım zaten arkdasınla samımıymıssın bu durumu anlayısla karsılar bence.Senı görmeye gelıyosa ve sende mısafırım geldı dersen tanısmak ıstemedıgını düşünür buda pek hoş olmaz.Nasıl bı gıyınme tarzın var bılmıyorum ama çok spor gıyme derım ben umarım güzel geçer..

heyecan yapma... o da senin Benim gibi Bi insan işte.. çok kasma.. kendin ol.. doğal ol.. Ben taniştiğim gün kadına 3 kez "amcaciğim" diye hitap ettim. yani Benim gibi heyecandan saçmalama =)))) hiç de gerek yokmuş valla heyecan yapmaya diyorum şimdi.. çok samimiyiz şuan hatta fazlasıylaaaaaaa Bi rahatım yanında =))) fosur fosur nargile tüttürüyom Bacaklarımı uzatip şaka gibi valla =)) ama Bizim 4. senemiz artık kızları gibiyim =)) umarım çok iyi Bi tanışma olur, umarım iyi anlaşirsiniz, önyargılı olma, Bu kaynana denen insanların iyileri de var =)))) hepsi "öcü" değil =)) ay 4 sene önceki heyecanımı hatırlattın Bana , neyse taniştiktan sonra gel anlat tamam mıı

genellikle kot pantolon ve üstüne gömlek veya kazak tarzı şeyler giyiyorum giderken de aynı şekilde gitmeyi düşünüyorum saçım makyajım falan özenli olur tabi ama sonuçta resmi olarak tanışmaya gelmiyorlar o yüzden normalde giyindiğim gibi gideyim diyorum kötü mü olur..

kendin ol kasma kendini..nasıl istiyorsan da öyle giyin kendini beğendirmeye çalışma bakalım sen onu beğenecek misin..yani sonuçta ikinizde yabancısınız..rahat konuş..kritik sorular gelirse kıvırma kırmamak için direk usulünce ne düşünüyorsan ne istiyorsan söyle..

annesi 6 saatlik yoldan gelecek haklısınız gitmemem ayıp olacak ama arkadaşımı da evde yalnız bırakmak pek içime sinmeyecek..
birde çok heyecanlıyım ne konuşcam ne yapcam ne biliyim çok elim ayağıma dolandı..şimdiden ne giysem nasıl davransam düşünmeye başladım:17:

Arkadaşın 1-2 saat yalnız kalır sen onu merak etme yakın arkadaşınmış idare eder.

En öenmlisi doğal ol.Karşındaki bir büyüğün saygınıda koru yeterli bunlar.Özel bir çabaya gerek yok.

Giyiminde aynı şekilde bir büyüğünün yanına gidiyorsun ilk kez tanışmaya sade ve şık olman yeterli

burcu ; bende en çok heycandan saçmalamaktan korkuyorum sonuçta ilk izlenim önemli :))

sevda ; beğendirmeye çalışmak değilde heycandan olduğum gibi görünemezsem diye endişeleniyorum ben şimdi giderim orada susup kalırım hele ki evlilik konusu falan açılırsa geçiştirmeyi düşünüyorum ailem bilir falan gibisinden :34:

stillex ; evet her zaman ki şeylerle ama özenli bir şekilde gideceğim ama pek doğal olamam heralde heyecandan kasılıp kalırım :18:

ilgilenip heyecanımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ben daha hiç resmi birşey yokken böyleyip isteme söz nişan kısımlarını düşünemiyorum:1:

Bu olayda heyecan yapmayan bir ben varım sanırım. :51:
Gayet rahattım tabii kayınvalide adayım da.
Konuşurken koluma bile bile dokundu sık sık. Güldü filan.
Hatta erkek arkadaşım çok az konuştu genelde biz sohbet ettik.
Karşındakini kayınvaliden gibi değil arkadaşın gibi düşün.
Sonuçta o da bir insan.
Önemli olan samimiyet ve saygı.

tanışma olayı bugüne ertelendi arkadaşlar benim içinde çok güzel oldu arada kalmaktan kurtulmuş oldum.. bu akşam yemeğe çağırdılar çok heycanlıyım birde fena grip oldum şansızlıklar yakamı bırakmıyor:(

Back
X