- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Iyi de.. bence sen de maydonoz mu maydanoz mu neyse onla boyle itismekten zevk aliyorsun sanki bi hosuna gidiyor gibi.. karsilikli boylr birbini bozmaca hirslanma var aranizda. Ay dikkat et kiz maydanoza asik olma bi de :O
“ben sizin aranıza giriyorsam sen de bizim mesajlarımızı okuyorsun o zaman sanane bizim konuşmalarımızdan” dedi.
Haklısın galibaçocuk haksız, senin de haksız olduğun yerler var. ama asıl haksız olan sevgilin. ama senin yerinde olsam çocuğu muhatap almazdım kendime. bişey diyosa susar yüzüne bakardım, cevap dahi vermezdim. dene, çok etkili oluyor.
Himm e canim bebeklik arkadasinsa bence sevgilinden daha cok taniyosundur onu ve bu samimiyet fazla sacma gelmedi bana :)Ne zevki allah aşkına o benim bebeklik arkadaşım kuzenimle çıkıyor Şımarık çocuğun teki zaten yakın arkadaşım birbirimize kardeşim deriz ama çocuk işte bakıcısı gibiyim. Patavatsızca hareketleri var her gün söylüyoruz biraz büyü diye....
Çocukluk arkadaşıyız ama biz İstanbul’a taşındık 7 sene görüşmedik. Maydonoz aracılığıyla sevgilimle tanıştım. Maydonozla erkek arkadaşım çok yakın arkadaşlarHimm e canim bebeklik arkadasinsa bence sevgilinden daha cok taniyosundur onu ve bu samimiyet fazla sacma gelmedi bana :)
Ben sevgilin araciligyla onla tanistin sanmistim da degilmis..
İşte demek istediğim şeyi ne güzel kısa ve öz anlatmışsınızPardon Sevgiliniz ergen mi de sizi kankasina anlatiyor?
Cunku bu davranislar liseli ergenlere özgüdürİşte demek istediğim şeyi ne güzel kısa ve öz anlatmışsınız
Yaşlar kaç?merhaba benim ye başlayan bir ilişkim var daha bir ay oldu. İlişkimiz maşallah iyi gidiyor, erkek arkadaşıma da güvenim tam beni seviyor bunlarda sorun yok sadece tek sorun erkek arkadaşım kendi arkadaşına durması geren yeri belirtmiyor. Ben bu arkadaşa maydanoz diyeceğim..... erkek arkadaşımın bende instagram hesabı açık ama ben istemedim kendini girmiş. Bu maydanoz da bana sataşmaya bayılır, sinir etmeyi falan sever. Bir gün sevgilim beni arayıp “maydanozlara gidiyorum haberin oldun dedi” evlerinin arası 5 dakika sürüyor. Neyse 10-15 dakika sonra Sevgilime bir kız videosu atmış maydonoz. Ben de normal olarak dedim ki yine bu beni sinir etmek için yapıyor çünkü mesajdaki gördüğümü biliyor birşey demdim hatta drvgilime eğlenceniz ben miyim falan dedim gülerek. Bu maydonoz öğretsem biletekmtmış videoyu beyse biz bununla karşılaştık bana derdi ki “ben seni neden sinir etmek için bunu yapayım, hem şifresinin sende ne işi var” gibi hesap soran cümleler. Yahu sanane ! Artı sevgilim de herşeyi anlatıyor bu maydonoza. Ben sevgilimle bir olay yaşayayım özetini gidip maydonozdan dinliyorum o kadar. Ben de en sonunda patladım sen nasıl olur da arkadaşlarına çizgini çizmesin diye. İlişkimizde neden söz sahibi oluyor dedim. Bu yüzden 2 gündür kavga ediyorum. Özür diliyor vs ama ben çabuk affedebilen biri değilim çabuk da unutmamam neyse dedim affedeyim akşam yine maydanoz geldi dedi ki “ben sizin aranıza giriyorsam sen de bizim mesajlarımızı okuyorsun o zaman sanane bizim konuşmalarımızdan” dedi. Ben iyice sinirlendim artık. Şaka gibi gerçekten çıldırmak üzereyim. Bir de sevgilim demiş ki bukey görüyor atmayın öyle şeyler..... problem benim görmemmiş! Ben görmesem hiç problem değil öyle kız Videoları falan. Bu yüzden de alevlendi mesele. Ne yapayım şimdi ben ? Herkes yerini bilsin istiyorum
İkiz de 21 yaşındayızYaşlar kaç?
Özel hesabına müdahalen çok yanlış. O da senin hesaplarına müdahale etmek isteyerek özgürlüğünü kısıtlarsa hoşuna gider miydi? Bay maydanoza gelince; kim olsa arkadasiyla yazismalarinin okunduğunu bilse sinir olur. Ayrıca senden önce o vardı. Fazla zitlasma sevgilini kendinden sogutursunİkiz de 21 yaşındayız
Ben sevgilimle bir olay yaşayayım özetini gidip maydonozdan dinliyorum o kadar.
öncelikle yaşlar kaç şeklinde klasik soruyu sormam gerek zira ilişkiniz olgun ayarında olmaya çok uzak.“ben sizin aranıza giriyorsam sen de bizim mesajlarımızı okuyorsun o zaman sanane bizim konuşmalarımızdan” dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?