Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
484
303
28
Bi kaç gün içindeki 2. Konum ama yine danışmam gereken bi konu var.
Erkek arkadaşım yakın kız arkadaşıma az önce instagramdan mesaj atmış. Konuşacağı bir şey olduğunu, benim haberim olmaması gerektiğini ve müsaitse çay ısmarlayıp ısmarlayamayacagını sormus.
Arkadaşımda müsait olmadıgını ama burdan konusabileceğini söyledi.
Erkek arkadasım konunun uzun oldugunu burdan anlatamayacagını mümkünse birgün yüz yüze anlatmak istediğini söylemiş.
Arkadasım yarın haber veririm ama en azından konuyu söylesen dedi benim ki cevap vermemiş daha.
Bu kız benim en yakın arkadaşım ama sevgilimle 1 kez aynı ortamda bulundular yarım saat falan oda. Ne konuscagını bilmiyorum sabah tartıstık acaba onunla ilgili mi diyorum ama halletmiştik arkadasımla yuzyuze bulusmasını gerektiren bi konu değildi. Baya sinirim bozuldu ama bişey demiyorum çünkü ne konuscagını merak ettim. Cevapta vermemis napmalıyım sizce?

Güncelleme 9. Sayfada

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadaşım yakın kız arkadaşıma az önce instagramdan mesaj atmış. Konuşacağı bir şey olduğunu, benim haberim olmaması gerektiğini ve müsaitse çay ısmarlayıp ısmarlayamayacagını sormus.
Erkek arkadasım konunun uzun oldugunu burdan anlatamayacagını mümkünse birgün yüz yüze anlatmak istediğini söylemiş.
Arkadasım yarın haber veririm ama en azından konuyu söylesen dedi benim ki cevap vermemiş daha.
Bu kız benim en yakın arkadaşım ama sevgilimle 1 kez aynı ortamda bulundular yarım saat falan oda. Ne konuscagını bilmiyorum sabah tartıstık acaba onunla ilgili mi diyorum ama halletmiştik arkadasımla yuzyuze bulusmasını gerektiren bi konu değildi. Baya sinirim bozuldu ama bişey demiyorum çünkü ne konuscagını merak ettim. Cevapta vermemis napmalıyım sizce?

Benim esim en yakin arkadaşlarıma böyle mesaj attığında dogumgünümü veya evlilikteklifi planliyordu. Belki sizinkininde kötü niyeti yok. Arkadaşınız görüşsün. Haberiniz var sonucta

Sizinle ilgilidir başka ne olsun? Arkadaşınız da azcık medeni olup cevap yazsın bir zahmet. Adam ona göz koymuş olacak değil ya

Benim esim en yakin arkadaşlarıma böyle mesaj attığında dogumgünümü veya evlilikteklifi planliyordu. Belki sizinkininde kötü niyeti yok. Arkadaşınız görüşsün. Haberiniz var sonucta

Aynen bizde de öyledir, eşimin özel günlerinde de ben onun arkadaşlarına yazarım ne var ki bunda

ya benimde aklima o geldi ama konu ne dediğinde uzun burdan anlatamam diyeceği bişey değilki direkt söyleyebilirdi

Yok ben senden hoşlandım filan gibi bir cahillik yapmaz umarım. Arkadaşın buluşsun, inşallah sana sürpriz hazırlamak için filandır.. ya da siz sabah konu kapandı sanıyorsunuzdur ama öyle değildir ve arkadaşınıza danışacaktır kötüyüz, bu kız son günlerde noldu biliyor musun? tarzı.. aklıma başka bir şey gelmedi

Sürpriz yapmak istese instagramdan yine mesajla konuyu açabilir bence , neden ısrarla yüz yüze konuşmak istiyor ? Ve sadece daha önce yarım saat görüşmüşler ..
Ya ben kız arkadaşımla buluşmuştum erkek arkadaşım gelicekti yanıma arkadaşımda kalkmak üzereydi erkek arkadasım gelince yarım saat falan daha oturdu ondan sonra kalktı. Süpriz benim de aklıma geldi ama dediğiniz gibi mesajdan da söyleyebilir burdan olmaz diycek kadar ne olabilirki

Back
X