- Konu Sahibi Papatya129
-
Takılma bence, başlarda olabiliyor böyle densizlikler. Kendini kıyaslaman hiç doğru değil, boş yere özgüvenini düşürüyorsun. Sevgilinin perspektifinden bakılınca onun eksileri daha çokmuş ki ayrılmış, senin artıların daha çokmuş ve karşılıklı uyum sağlamışsınız ki seninle ilişkiye başlamış. Hiç dile getirmemeni tavsiye ederim. Ama şaka veya imalar tekrarlarsa icabına bak.
bu arkadaşının yaptığından daha büyük bir sorun benceaslında sevgilimden özür beklemiyorum
Ama sosyal medyasında zibilyon tane yorumu var o kızın
Hiçbirini silmemiş ayrıldıktan sonra
Bildiğin kalpli malpli yorumlar
Sildirdim yorumları ama içim soğumuyorbu arkadaşının yaptığından daha büyük bir sorun bence
En azından şimdilik sizinle sadece takılıyor galiba. Ciddi yanaşma göremedim ben
Bence gayet normal düşünüyorsunuz. Habire karşımızdakini düşünürsek, ay ne güzel anlar geçirmişler bu fotoğrafları silmesinler ama bir yandan benimle de anılarını paylaşsın gibi bir düşünce bana aşırı zıt. Kız kardeşimin sevgilisinin hesabında eski sevgilisiyle öpüşürken romantik bir poz vardı kız kardeşim de kaldırttı fotoğrafı, bende de aynı durum olsa ben de sevgilimin hesabında eski sevgilisiyle olan şeylerinin kalmasını istemem, yani yeni sevgilisi varken bu samimi pozların durması ya da aşkım, canım, bitanem gibi sözlerin durması aşırı gereksiz benim fikrimce. O insanı sevmiş olabilir saygım var kesinlike ama anılarını kafasında yaşatabilir bence illa hesabında durması gerekmiyor sonuçta hayatından çıkmış gitmiş artık, yeni bir insan var hayatında. Bu konuda size katılıyorum ben de bunu kaldırabilecek tarzda bir insan değilim.çok çok tatlısınız gerçekten.
Çok güzel anlatmışsınız ve haklısınız.
Fakat benim daha önce böyle uzun ve ciddi bir ilişkim olmadığından sizin ölçüp tartabildiğiniz şeyler konusunda tam başarı gösteremiyorum
Şey diyemiyorum yani “ya çok güzel anılardı, niçin sileyim ki, sonuçta ne olursa olsun şuan hayatımdaki insana aidim ve onu seviyorum” gibi kelebek olamıyorum....
Ve ne olursa olsun oradaki cilveleşmelere şahit olmak pek hoş değildi
Kompleks yapmamam gerek farkındayım ama süper polyannalık performansı da beklenmemeli bence benden
Ayril ,kesin cozumKızlar sevgilimle henüz yeniyiz ve benden önce çok uzun süren bir ilişkisi olmuş.
Beni arkadaşıyla tanıştırdığında arkadaşı çok kötü bir espri yaptı. Bu eski kız arkadaş da benimle aynı meslektenmiş. Öğretmen olduğumu düşünelim espri şu şekilde “X de öğretmenleri pek sever puhahah.”
Sevgilim de gülüp hahah aynen şeklinde konuyu kapattı.
O an bi gerilmiş şüphelenmiştim fakat bu espriye kızın öğretmen olduğunu öğrendikten sonra ayıktım ve aşırı sinir oldum. Öğrenme şeklimde sosyal medyada stalk yaparak oldu. Salak sevgilim yorumların hiçbirini silmeye ve kızı unfollow etmeye tenezzül dahi etmediğinden.
Beni aptal yerine koyup kendi aralarında şakalaşmaları çok çocukça ve yersiz değil mi?
Sevgilime de o espriyi anladığımı söyledim ama hiçbir gönül alma çabası yok
aslında belki bu kadar takılmam da o kızı ailesiyle bile tanıştırması yıllarca birlikte olmalarını falan düşününce kıskançlık krizine giriyorum bunu nasıl yeneceğim. Kendimi sürekli kızla kıyaslamaya başladım güzel mi, başarılı mı bilmem ne diye.
Ayril ,kesin cozum
Aynen herkes ayrılsın herkes boşansın hiç gri yok hayatta hep beyaz ve siyah varmış gibikomik misiniz ya?
Deliriyorum şöyle her şeye “salt” ayrıl yazanları gördükçe.
O zaman ayrılma arkadaşım. Genelde mükemmel erkekler çok aşık olduğu kızların yanında eski sevgilisi ile ilgili sizi kıyaslayan saçma sapan şakalara katılıp, gülüp eğlenip eski sevgilisi ile takipleşmeye ve hayatında tutmaya devam eder.komik misiniz ya?
Bende takintiliyim bu konularda yaaa kiz gercekten senden guzelmi bide simdi cikarlar derler onu sevseydi suan onunla olurdu oyle degil kardesim bazen kizlar istemedigi icin olmuyo yani karsi taraf bir selam caksa bu kosarmi sence. Onemli olan oKızlar sevgilimle henüz yeniyiz ve benden önce çok uzun süren bir ilişkisi olmuş.
Beni arkadaşıyla tanıştırdığında arkadaşı çok kötü bir espri yaptı. Bu eski kız arkadaş da benimle aynı meslektenmiş. Öğretmen olduğumu düşünelim espri şu şekilde “X de öğretmenleri pek sever puhahah.”
Sevgilim de gülüp hahah aynen şeklinde konuyu kapattı.
O an bi gerilmiş şüphelenmiştim fakat bu espriye kızın öğretmen olduğunu öğrendikten sonra ayıktım ve aşırı sinir oldum. Öğrenme şeklimde sosyal medyada stalk yaparak oldu. Salak sevgilim yorumların hiçbirini silmeye ve kızı unfollow etmeye tenezzül dahi etmediğinden.
Beni aptal yerine koyup kendi aralarında şakalaşmaları çok çocukça ve yersiz değil mi?
Sevgilime de o espriyi anladığımı söyledim ama hiçbir gönül alma çabası yok
aslında belki bu kadar takılmam da o kızı ailesiyle bile tanıştırması yıllarca birlikte olmalarını falan düşününce kıskançlık krizine giriyorum bunu nasıl yeneceğim. Kendimi sürekli kızla kıyaslamaya başladım güzel mi, başarılı mı bilmem ne diye.
E delir bana ne? Ve evet oyle oldugumu soylerler de yazdiklarimda gayet ciddiyim..boyle baskasinin karsisinda laf edemeyip kendine yardimci olanlara dili uzun olanlar yok muu neyse yaa zaten yasayip goreceksin gibikomik misiniz ya?
Bazen birinin “salt” tek sözü ile o kişiyi çözersiniz. “Hahha aynen” de bunlardan biri.komik misiniz ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?