Sevgilimin arkadaşının münasebetsiz şakası

Eski sevgili mevzularinin acilmasini her türlü yanlış buluyorum siz de gecmis gecmiste kaldi diye düşünüp başladınız muhtemelen
Bence o kisinin adinin gecmesi sacma olmuş

Arkadasi boş konuşmuş sirf bu yuzden bunca dusunceye girmeyin, takmayin bu kadar. Ayrica kendiniz diyorsunuz zibilyon tane yorum var diye hani bikac tane olsa anlarim da onca yorumlaaa teeekk teeek uğraşmayi ben olsam ben de yapmam yani zamanla alta gider zaten.

Şu yorumu da görmezden gelemedim. Bu tarz yorumu nerede gorsem ayni şeyleri soylemeye devam edecegim galiba. Hepimiz birilerinin eskisiyiz, eski sevgilisiyiz, bu kadar gömmeye gerek yok "eskileri"

Bu tarz konularda hep "onu sevse onunla olurdu, seni seçmiş, o kotuymuş ayrilmiş" yorumlarini yapan illa biri oluyor.

Bir ilişkinin bitmesi, başlamasi, devam etmesi sadece erkegin elinde olan bisey degil. Erkek her istedigiyle beraber olur diye bisey yok. Kadinlar da ayrilabilir, erkek istiyorken kadin istememiş olabilir. :)))) Öğreniniz artık şunu.
Kaldi ki konudaki kiz da terk edilen degil, terk eden tarafmiş.

günümüzde maalesef böyle bugün aşkım canım her şeyim bir tanem sonra bir başkasına aşkım canım her şeyim bir tanem yapacak bir şey yok sizi gerçekten seviyorsa değer veriyorsa geçmişe takılmamak lazım. onun haricinde hala takipleşmeleri falan normal gelmiyorsa ayrılırsınız .

Hala takip etmesi dışında bir sorun yok bence
Gerçi ayrılıp takipleşen de dolu insan var ama ben bunu pek doğru bulmuyorum daha doğrusu içime sinmiyor
Arkadaşı şaka yapınca ne diyeceğini bilememiş olabilir biranda senin yanında böyle bir şakayı beklemiyorsa

En azından şimdilik sizinle sadece takılıyor galiba. Ciddi yanaşma göremedim ben

En azından şimdilik sizinle sadece takılıyor galiba. Ciddi yanaşma göremedim ben

Umurumda bile değil gerçekten ya
Niyet okumaktan ve şöyle mi böyle mi diye düşünmekten yoruldum
Ben buyum. Bu kadarım. Bu şekilde yanımda olmak isteyen olsun olmayan kapı orada, gidebilir. Kimse benimle ciddi düşünsün, bana değer versin vs. diye çabalayacak değilim artık...

Şakayı sevgiliniz yapmamış ki neden özür dilesin
Ama eski sevgilisinin yorumları olması beni rahatsiz ederdi, yorumları silmesini rica edebilirsiniz

tamam saka arkadasin sakasi.. yersiz sacma bir saka.. sevgilinizin yaninda siz varken buna boyle tepki vermesi cok mu normal? zerre kadar sizi dusunmemis. bana ogretmen cok diyor belli ki..

Bence gayet normal düşünüyorsunuz. Habire karşımızdakini düşünürsek, ay ne güzel anlar geçirmişler bu fotoğrafları silmesinler ama bir yandan benimle de anılarını paylaşsın gibi bir düşünce bana aşırı zıt. Kız kardeşimin sevgilisinin hesabında eski sevgilisiyle öpüşürken romantik bir poz vardı kız kardeşim de kaldırttı fotoğrafı, bende de aynı durum olsa ben de sevgilimin hesabında eski sevgilisiyle olan şeylerinin kalmasını istemem, yani yeni sevgilisi varken bu samimi pozların durması ya da aşkım, canım, bitanem gibi sözlerin durması aşırı gereksiz benim fikrimce. O insanı sevmiş olabilir saygım var kesinlike ama anılarını kafasında yaşatabilir bence illa hesabında durması gerekmiyor sonuçta hayatından çıkmış gitmiş artık, yeni bir insan var hayatında. Bu konuda size katılıyorum ben de bunu kaldırabilecek tarzda bir insan değilim.

Ayril ,kesin cozum

Herkesin ilişki anlayışı farklıdır. Ben mesela eski sevgilisini takip etmesini,fotolarını yorumlarını tutmasını istemem. Benim anlayışım budur. Ben baştan da kendimi belli ederim. Açık açık karşımdakine derim ben böyle şeylere gelemem diye. Arkadaşının yaptığı yoruma gelinece de o size özür dilemek zorunda değil. Ama bu espriyi duymamış gibi yapabilirdi. Ya da arkadaşına katılmak yerine gerekli cevabı verebilirdi. Ama ayrılacak bir durum değil. Fakat bende böyle şeylere takılan biriyim müsait zaman da laf sokar geçerim.

komik misiniz ya?
Deliriyorum şöyle her şeye “salt” ayrıl yazanları gördükçe.
Aynen herkes ayrılsın herkes boşansın hiç gri yok hayatta hep beyaz ve siyah varmış gibi
Bir süre gözlemle eski sevgilisini neden çıkarmamış(yalan söylemesi muhtemel) ben olsam seviyorsam temkinle bir süre gözlemlerdim
Ve bence çıkarmalı takipten

komik misiniz ya?
O zaman ayrılma arkadaşım. Genelde mükemmel erkekler çok aşık olduğu kızların yanında eski sevgilisi ile ilgili sizi kıyaslayan saçma sapan şakalara katılıp, gülüp eğlenip eski sevgilisi ile takipleşmeye ve hayatında tutmaya devam eder.
Not; bir erkeğin size değer verip vermediğini en iyi arkadaşlarının size tavrından anlarsınız, onların size karşı tavrı erkek arkadaşlarınızın sizin arkanızdan sizinle ilgili onlarla ne konuştuğu, gerçek fikrinin ne olduğu ile ilgili en iyi tespittir. Gerçek arkadaş, arkadaşının o kızı cidden hayatında istediğini, kaybetmekten korktuğunu biliyorsa öyle gevşek gevşek muhabbetlere girmez, hoş arkadaşın sizi kale almamasını geçtim sevgiliniz bile şakaya katılarak sizin önemsizliğinizi çok güzel yüzünüze vurmuş ama siz anlamamışsınız.

Bende takintiliyim bu konularda yaaa kiz gercekten senden guzelmi bide simdi cikarlar derler onu sevseydi suan onunla olurdu oyle degil kardesim bazen kizlar istemedigi icin olmuyo yani karsi taraf bir selam caksa bu kosarmi sence. Onemli olan o

komik misiniz ya?
E delir bana ne? Ve evet oyle oldugumu soylerler de yazdiklarimda gayet ciddiyim..boyle baskasinin karsisinda laf edemeyip kendine yardimci olanlara dili uzun olanlar yok muu neyse yaa zaten yasayip goreceksin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…