• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşları.. Abartıyr muyum?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Merhaba arkadaşlar. Yaza nişan yapacağımız bir beraberliğim var. Ama bazı sorunlar kafamı karıştırıyor.durumu ben mi abartıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim diye size danışmak istedim.

Öncelikle ikimiz başka şehirlerdeyiz. Sadece yazları görüşebiliyoruz, aramızda 6 saatlik yol var ama maddiyattan dolayı sık gelemiyor . Kendisi memur,yaşadığı yer küçük bir yer ve tek başına yaşıyor. Haliyle de çokça sıkılıyor ve zamanının çoğunu arkadaşlarıyla geçiriyor. Bu normal farkındayım ama artık öyle bir hale geldik ki ben bekleyen oluyorum, o da hep arkadaşlarıyla eğlenen. İçimden dur şunu arayayıö sohbet edelim demek geliyor pat mesaj biz arkadaşlarla maça gidiyoruz. İyi diyorum sonra ertesi gün aynı şey pat çocuklar geldi oturuyoruz, ki bu oturmalar saat gece 1 e 2 ye kadar sürüyor. Sonra ertesi gün yine aynı pat mesaj biz dağa gidiyoruz...çok sıkıldım bu durumdan. Gün içerisinde beni arar mutlaka konuşuruz mesaj da atar ama çok az vakit ayırıyor bana. Ben arkadaşlarından ayrılmasını bekliyorum benimle konuşması için.

Bir de şu var ki arkadaşlarının çoğu evli, eşleriyle vakit geçirmekten sıkılıp bekar diye sevgilimin evine geliyorlar zırt pırt. Geçende şöyle bir sohbet geçmiş aralarında sevgilime sakın evlenme oğlum, adım atsan hesap vermek zorundasın özgürlük yok baskı falan demişler. Sevgilim de şimdiden bana beni baskılama, sıkma arkadaşlarımla da vakit geçirmem lazım diye iki yıl sonranın hesabını yapıyor.arkadaşlarıyla neredeyse her gün göeüşüyoe ve ben kızınca da evli değilim tek yaşıyorum sıkılıyorum beni de anla diyor.

Gerçekten iletişim kuramıyoruz bu noktada. Kavga ediyoruz baskıcı oluyorum, güzel konuşuyorum iki gün anca gidiyor. Yani ben napıcağımı bilemiyorum. Sanki evlenince evini barkını unutacakmış gibi hissediyorum. Hayır asla ama kendime de ayıracağım bir vakit olue diyor. Sizce haklı mı günde 6 7 saat arkadaşlarıyla olmasına darılmamam mı gerekiyor?

Memur ama maddiyattan dolayi sadece yazları görüşüyorsunuz,doğru mu anladım ? 6 saatlik yolun otobüs parası taş çatlasa 90 100 tldir ya. Hiç değilse ayda bir görüşmelisiniz. Böyle uzaktan uzağa evlilik için adım atılmaz.
Arkadas konusuna gelince... Once sunu soyleyim,evlenince değişmeyecek hatta muhtemelen iyice abartacak. Her gün olmasa bile izin günlerinde kendini arkadaşlarının yanına atacak. Benim tahammül edebilecegim bir şey değil. Sende göze alabiliyosan adım at. Değişir diye bekleme.

Memur ama maddiyattan dolayi sadece yazları görüşüyorsunuz,doğru mu anladım ? 6 saatlik yolun otobüs parası taş çatlasa 90 100 tldir ya. Hiç değilse ayda bir görüşmelisiniz. Böyle uzaktan uzağa evlilik için adım atılmaz.
Arkadas konusuna gelince... Once sunu soyleyim,evlenince değişmeyecek hatta muhtemelen iyice abartacak. Her gün olmasa bile izin günlerinde kendini arkadaşlarının yanına atacak. Benim tahammül edebilecegim bir şey değil. Sende göze alabiliyosan adım at. Değişir diye bekleme.
yanım gelirse ailesinde kalacak ve ne zaman ailenin yanına gelse aşırı masrf oluyor annesi kardeşleri derken 400 500net gidiyor ve borç ödüyor. o konuda çok darılmıyorum ama arkdaş konusu çok can sıkıcı.. evlenince dediğiniz gibi olmasından korkuyorum. göze de alamıyorum:(

Hangi sehirde yasayacaksiniz

Siz onun yanina gidecekseniz bu durumun degismesi zor ve yipratici olabilir..

Hangi sehirde yasayacaksiniz

Siz onun yanina gidecekseniz bu durumun degismesi zor ve yipratici olabilir..
benim olduğum şehre gideceğiz ama nereye gidersek gidelim o hep bir arkadaaş ortamı bulur. arkadş canlısı baya

Aynı konudan bende 6 senelik evliliğe giden ilişkimi bitirmiştim. Bir sürü kere kavgasını ettik düzelmiyordu ciddiye almıyordu en son bitirince anladı. Şimdi düzelmeye çalışıyor çabalıyor.. ayrıca ayda 1 kere bile gelmiyorsa o adamla lütfen evliliği bir kere daha düşün. Çok cimri demek ki.

Aynı konudan bende 6 senelik evliliğe giden ilişkimi bitirmiştim. Bir sürü kere kavgasını ettik düzelmiyordu ciddiye almıyordu en son bitirince anladı. Şimdi düzelmeye çalışıyor çabalıyor.. ayrıca ayda 1 kere bile gelmiyorsa o adamla lütfen evliliği bir kere daha düşün. Çok cimri demek ki.
bitiremeyeceğimden çok emin olduğu için korkusu yok. gelemeyişi de hem borç ödüyor hem buraya gelse ailesinin masrafları gezme tozma derken 500 kdar masraf oluyo. çok önemsemedim o yüzden

Diyeceklerimi özetlemişsin

Simdiden ilgisiz bi adam evlenince kapidan soksan bacadan kacar.Ben olsam arkadaslariyla mutluluklar dilerim.Keyfi bilir.

Simdiden ilgisiz bi adam evlenince kapidan soksan bacadan kacar.Ben olsam arkadaslariyla mutluluklar dilerim.Keyfi bilir.
Ya işte acaba ben mi haksızlık ediyorum diyorum. Arıyor sorıyor mesaj atıyor ama bunlar çok sıradan ben mi çok beklentideyim diye kendimi yiyorum burada. O yüzden sordum ya normal olmayan ben miyim o mu diye. Ama sanırom herkes abarttığını düşünmüş. Son konuşmamı yapıcam eğer ki düzelmezse evet keyfi bilecek.

Orada arkadaslariyla dag, bayir, mac harcarken borc odedigini unutmuyordur umarim. Ulke disinda olsa tamam da yazda yaza gorusmeyi anlamadim. Iki ay onceden bir ucak biletine bakiverin. Sabah gelsin aksam donsun. Gerekirse ailesine soylemeden bir geceligine gelir, misafirhanede falan kalabilirdi.

Hic mi sevgilinize ihtiyaciniz olmadi sizin de? Lutfen gel, ozledim deseniz ne der merak ettim.

E ailesinde kalmasın?
Cuma gecesi binsin 90 tl cumartesi sabah buluşun gezin pizza yiyin sonra kahve için max 50-60 tl.
90 tl otel parası ertesi gün de sen kahvaltı ısmarlarsın sonra geri döner 90 tl yine yol toplam 240 civarı ediyor bak ailesinde kalmasından iyidir ayda bir de olsa 240 tl çok değil hesabını da yaptım hadi yine iyisiniz.

Sehir disina cikcak parasi olmayan insan, arkadaslariyla hergun gorusemez. Surekli maça dağa bilmem nereye gitmez. Kendine parasi kaliyordur ama o parayla sizinle degil, arkadaslariyla takilmayi tercih ediyor siz kabullenmek istemesenizde.
Ailesine gidince masraflar 500tl cikiyorsa ailesine gitmesin gunluk ev veya uygun fiyatli kalacak otel filan baksin.1-2 gunluk ev 500tl harcamaz.
Esimle bende ayri sehirlerdeydik. Her haftasonu cumadan gelir otelde kalir pazar gunu dönerdi.

Orada arkadaslariyla dag, bayir, mac harcarken borc odedigini unutmuyordur umarim. Ulke disinda olsa tamam da yazda yaza gorusmeyi anlamadim. Iki ay onceden bir ucak biletine bakiverin. Sabah gelsin aksam donsun. Gerekirse ailesine soylemeden bir geceligine gelir, misafirhanede falan kalabilirdi.

Hic mi sevgilinize ihtiyaciniz olmadi sizin de? Lutfen gel, ozledim deseniz ne der merak ettim.
İllaki dedim hiç demez miyim her dediğimde gelicem nisanda gelebilirm ona göre ayarladım dedi bekliyrum ben de. Sürekli deyince de anlamı kalmıyor. Aynı sizin gibi düşüneek bana gelince paran tok diyorum o da ben bunları yaparkem param gitmiyor oraya gelmekle bu aynı mı diyor. Hep ben anlayışsız baskıcı sıkan biri haline dönğyorum kendimi sorgulamaktan yoruldum

Ailes
Sehir disina cikcak parasi olmayan insan, arkadaslariyla hergun gorusemez. Surekli maça dağa bilmem nereye gitmez. Kendine parasi kaliyordur ama o parayla sizinle degil, arkadaslariyla takilmayi tercih ediyor siz kabullenmek istemesenizde.
Ailesine gidince masraflar 500tl cikiyorsa ailesine gitmesin gunluk ev veya uygun fiyatli kalacak otel filan baksin.1-2 gunluk ev 500tl harcamaz.
Esimle bende ayri sehirlerdeydik. Her haftasonu cumadan gelir otelde kalir pazar gunu dönerdi.
ailesini görmeden gitmek zoruna gidiyor. O kadar geldim ailemi de göreyim diyor. Hep bi bahane kısacası. Sanırım ben çok iyi niyetli davranıyorum

E ailesinde kalmasın?
Cuma gecesi binsin 90 tl cumartesi sabah buluşun gezin pizza yiyin sonra kahve için max 50-60 tl.
90 tl otel parası ertesi gün de sen kahvaltı ısmarlarsın sonra geri döner 90 tl yine yol toplam 240 civarı ediyor bak ailesinde kalmasından iyidir ayda bir de olsa 240 tl çok değil hesabını da yaptım hadi yine iyisiniz.
Ailesini görmeden gitmek istemiyor çünkü. Biz hesap yaapsak ne adam istemiyorsa demek ki ben biraz saflık yaptım belli

Ailes
ailesini görmeden gitmek zoruna gidiyor. O kadar geldim ailemi de göreyim diyor. Hep bi bahane kısacası. Sanırım ben çok iyi niyetli davranıyorum

Zoruna gidiyorsa donmeden once 1-2 saat ugrar. O 1-2 saat icinde zorla 500tl mi harcatcaklar. Para harcatiyorlar diye ailesinin yanina gelmiyor, gelincede gormeden duramiyor şu ise bak sen. Bahane yahu...

Bu senin eski sevgilin mi.baristin mi onla.yalnız kalmak da sıkıcı.illaki ortamı olacak .peki o sana baski yapıyor mu atanmak konusunda.onun yaşadığı ilde mı yasiyacaksin.atan ki o senin yanına gelsin...o da mı ogretmendi

Back
X