Sevgilimin arkadaşları.. Abartıyr muyum?

Cinnet derken nasıl bir şey yaptınız :KK48:

yani o an zaten o kadar sinirliyim ki bi bağırmaya başlayınca devamı nasıl geldi anlamadım:) bağırdım çağırdım saçlarımı yoldum bişeyler fırlattım ağzıma ne geliyorsa saydım sonrası ağlama krizi sakinleşip eşyalarımı toplayıp ona arkadaşlarıyla mutluluklar dilemek ve sonuç haftada sadece 1 kez çıkan bir adam:)) :halay::halay:

Yaşasın zafer hanımların :KK200: darısı bana ınsallah. Ben cinnet geçirdim ama etkili olmadı o yuzden öldürme süründür yöntemini deniycem Yumim Yumim :KK70::KK70:
yani o an zaten o kadar sinirliyim ki bi bağırmaya başlayınca devamı nasıl geldi anlamadım:) bağırdım çağırdım saçlarımı yoldum bişeyler fırlattım ağzıma ne geliyorsa saydım sonrası ağlama krizi sakinleşip eşyalarımı toplayıp ona arkadaşlarıyla mutluluklar dilemek ve sonuç haftada sadece 1 kez çıkan bir adam:)) :halay::halay:

sadece yazları görüşmek? böyle ilişki olmaz. kusura bakmayın ama adamın hayatında öylesine varsınız.

O ne demek ya. Sadece yazları gorusmek! Bi zahmet çıksın gelsin yanına arada bir. Senede 1 kere görüştüğün adamla aynı eve nasıl gireceksin ömür gecireceksin . Sen önce buna yor kafani. Seni görmek için çıkıp çıkıp gelmesi lazım bu adamın. Maddiyat ne oluyor. Asgari ücretle gecinmiyordur heralde. Ki oyle bile olsa para da bulunur zaman da. Sen bu ilişkiyi iyice bir gözden geçir. Şimdiden akıl verenleri de çok iyi niyetli değil. Bu kadar etkilenmesi de hiç hoş değil.

Bunları yaparken yanınızda mıydı

Arkadaşlarıyla 2 gün görüşmese yol parasını çıkarır. Nasıl maddiyattan gelemiyor? Çok ihmalkar ve sert bi çıkış yapmazsanız geri dönüşte alamazsınız bence.

Arkadaşlarıyla gezmesi, yemesi içmesi maddiyat değil mi? Evli barkli arkadaşları onun masrafını çekmiyordur herhalde her seferinde. Onlarla az gezsin para toplasın sizi gormeye gelsin madem maddiyatı sınırlıysa.. insan hic değilse telefonla gorusmeye vakit.ayırir maddiyatı denklestiremiyorsa bile..

Bence konu sahibi görüşmeye devam ediyor.hatta bence bugün arkadaşlarıyla plan yaptı gündüzden ,şimdi de FB GS maçı onun evinde izleniyor....umarim yaniliyorumdur

Back
X