Merhaba kızlar. Yaklaşık iki aydır tanıdığım biriyle iki hafta önce sevgili olmaya karar verdik. Onu görmek beni çok heyecanlandırıyordu. Aramasını ilgi göstermesini tabiki çok istiyordum ama o bunu çok abartti. Uyanir uyanmaz whatsappdan yazmaya basliyor. Öpucukler kalpler cicekler yaa bana yapmacık itici abarti geliyor işte.Yetmiyor ariyor. Biraz cevap veremezsem kazara hemen 'küstüm sana ben!' Tabiki bende merak ediyorum ne yaptigini bilmek istiyorum ama böyle yapinca merakimi cezbetmiyor ki.
( Kendi işini yapıyor belki biyerde çalıssa bu kadar vakti olmazdı. İstedigi gibi bana sarabiliyor tabi.. Görüştüğümüzde de çok iyi zaman geçirioruz. Ama o yazmalari o smilelar kalpler yok mu!!! Arkadaşlarıma soruyorum normal senden çok etkilenmiş diyorlar. Aksama kadar bir aşk sözcükleri yaziyor sanki mecnun.. 28 yasinda bir çocuk gibi:)) özledim seni sende beni özledin mi diye soruyor birde. Özletmiyorsunki be adam! Bilmiorum ne yapsam kafam allak bullak oldu. Hiç böyle biriyle karşılaşmadım. Bu mudur normal ilişki formatı??? O kafar iyi ki kalbini kırmak en son isteyeceğim sey olur fakat onun bu yogun ilgisi altında eziliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi