• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin aşırı ilgisinden bunaldım!

DE2605

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
2
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar. Yaklaşık iki aydır tanıdığım biriyle iki hafta önce sevgili olmaya karar verdik. Onu görmek beni çok heyecanlandırıyordu. Aramasını ilgi göstermesini tabiki çok istiyordum ama o bunu çok abartti. Uyanir uyanmaz whatsappdan yazmaya basliyor. Öpucukler kalpler cicekler yaa bana yapmacık itici abarti geliyor işte.Yetmiyor ariyor. Biraz cevap veremezsem kazara hemen 'küstüm sana ben!' Tabiki bende merak ediyorum ne yaptigini bilmek istiyorum ama böyle yapinca merakimi cezbetmiyor ki. :(( Kendi işini yapıyor belki biyerde çalıssa bu kadar vakti olmazdı. İstedigi gibi bana sarabiliyor tabi.. Görüştüğümüzde de çok iyi zaman geçirioruz. Ama o yazmalari o smilelar kalpler yok mu!!! Arkadaşlarıma soruyorum normal senden çok etkilenmiş diyorlar. Aksama kadar bir aşk sözcükleri yaziyor sanki mecnun.. 28 yasinda bir çocuk gibi:)) özledim seni sende beni özledin mi diye soruyor birde. Özletmiyorsunki be adam! Bilmiorum ne yapsam kafam allak bullak oldu. Hiç böyle biriyle karşılaşmadım. Bu mudur normal ilişki formatı??? O kafar iyi ki kalbini kırmak en son isteyeceğim sey olur fakat onun bu yogun ilgisi altında eziliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

itici bir durum biraz ama zamanla zaten azalacak bu tür şeyler

o yüzden şu an tadını çıkar bu durumun...ama.alışma.sonra hep istersin =)
şu an öyle bir erkek imgeledim de ...gülesim geldi harbiden =)))

ama zararı olmaz ya...;p

Arkadaşım da zamanla azalacak diyor. Sanırım biraz daha sabırlı olmamda fayda var. Umarım yapabilirim. Teşekkür ederim. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesajını okuyunca benim erkek arkadaşımla ilk aylarımız geldi aklıma, oda senin anlattıgın gibi mesajlar atıyordu kalpli çiçekli böcekli falan, ve hep soruyordu özledim sende özledinmi diye :1::1: ama iki ay sonra falan bunlar çok azaldı, sabah kalkar kalkmaz mesaj atardı şimdi ise iki üç saat sonra sadece bir kaç cümle, ve gün boyu yine aynı sekilde tek tük mesaj ve akşam arıyor
önceden bende yapmacık bulup sinir oluyordum bıkmıştım hatta ama simdi böyle, ve sanki bazen eski hallerini özlüyorum :)

bu arada hiç ciddi ilişkisi olmuşmu senden önce? ben olmadıgından kaynaklandıgını düşünüyorum

arkadaşim birak ilgi duysun, hic duymamasindan iyidir öyleleri de var benim arkadasimin bi ara bi sevgilisi vardi gunde belki 2 kez msj yazar hic ilgilenmezdi ne acayip biri diye düsünürdüm uzunda sürmedi zaten cocugun aklinda baska biri varmis meyer sonradan ortaya cikti, tabi her ilgisiz kisi de boyle degildir =)
benimde eşim ilk sevgili oldugumuz zamanlarda cok yazardi sonradan zamanla azalmaya basladi bu seferde ben alismisim boyle cok ilgi gostermesine sürekli sürekli yazmasina küserdim artik neden az yaziyorsun, yok benimle hic ilgilenmiyorsun felan derdim sonradan sonradan alistim halbuki önceden abartiymis =) daha cok basindasiniz hakkinda hayirlisi olsun biraz zaman gecince ölcüsünü ayarlicaktir kesin , mutluluklar =)

Allahıımm benim öküzüme de konu sahibi arkadaşın sevgilisi gibi bir ruh üfle yarabbiimm :27:

Bir kaç ay sonra azalır yaa ya da sen söyle böyle şeylerden hoşlanmıyorum diye.

Bunu bence onunla konuş diyicem ama sana kırılabilir bende böyleyim ya bana aşıro gerğinden çook çok fazla sevgi gösteren insanlardan sıkılırım soğurum herşeyin bir dozu var bence ama yavaş yavaş düzelir bence

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu erkekler de kadınlara ne yapsa yaranamıyor , yazık acıdım şimdi. iyi ki erkek olmamışım. :53:

Aslında gercek anlamiyla aski hissetsen bunun olmayacağını düşünüyorum. Sen sadecr hoşlanmıssin bence.

Back
X