- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.425
- 683
- Konu Sahibi SalakSacma
Vay be asker yareni.Ben asker yolu bekledim biliyor musunbir gün boyunca hem de
Komutandan telefonu isteyecek vakti olmamıştır 1 günde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be asker yareni.Ben asker yolu bekledim biliyor musunbir gün boyunca hem de
Yok yaa tlf almadılar şükür. O Vakıfbank'ta sırada beklemek çok zor geldi eşimeVay be asker yareni.
Komutandan telefonu isteyecek vakti olmamıştır 1 günde![]()
Gerçekten böyle kız düşürüyorlar mı yaHele o dünya güzelisin yazdıgı yere dünya emojisi koyması beni benden aldı abjdhd
Yavşak ya ajahafashf
Asker yareni agjsjdkrjfVay be asker yareni.
Komutandan telefonu isteyecek vakti olmamıştır 1 günde![]()
Margırıt vurdu ve gol olduEşinin sosyal medya hesabını bulup bunları göstermek lazım. “Çok tatlı maşallah, tasması da var sizinmiş galiba.” diye.
Cevap olarak sizin dünyanız çok küçük komutanım ben kainat güzeliyim diyeceksin beyin mıncıklaması geçirecek ahahaGerçekten böyle kız düşürüyorlar mı ya![]()
Darısı kırmızı rujun başına. Senden de bir gol bekliyoruz konu sahibi.Margırıt vurdu ve gol oldu![]()
Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Fotoğraftaki siz misiniz? Masallahiniz var. Saçlarınıza bayıldım. Hava da sıcak bugün, üstünüze rahat birşeyler mi giyseniz?Gerçekten böyle kız düşürüyorlar mı ya![]()
Söylemeyin elbette ne gerek var.Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
FotoraftakiFotoğraftaki siz misiniz? Masallahiniz var. Saçlarınıza bayıldım. Hava da sıcak bugün, üstünüze rahat birşeyler mi giyseniz?