• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Komutan asker ilişkileri çok resmi değil mi ya hep öyle çok disiplinli korkunç anlatılırdı bu ne böyle kanka olup telefon vermeler yok sevgilisine yürümeler

Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım

Evet orta açmışsınız, kimse küfür edin demedi zaten. Neden küfür edesiniz ki? Sosyal ve duygusal zekası yüksek bi insan böyle bi olay karşısında küfür mü eder? Yazan adam bile "Erkek arkadaşınız duysa yanlış anlar" diyor. Bak yürüyen adam bunu biliyor ama siz hala "yoooooo niyee yanlış anlasın? Emre hiç yanlış anlamaz böyle şeyleri" diyorsunuz. Valla gayet de yanlış anlar Emre. Yanlış anlamaz diyorsanız, atın bu mesaj görüntülerini madem Emre'ye? Öğrenelim biz de :)

"Evet sevgilim fazlasıyla yanlış anlar, ortada yanlış anlaşılma olmasın o yüzden iyi günler" deyip muhabbeti kesip atamadınız mı? Ne küfür var, ne bir hakaret, ne de bir eleştiri? Kibarca uzatmamış olurdunuz.

Adam "çalışıyor musunuz?" diyor, "evet" diyorsunuz... "Dünya güzelisiniz şu bu" diyor, "hihihihih siz de eşinizle çok tatlişkosunuz" diyecek bir muhabbet geliştiriyorsunuz arada. Bi de Emreye soralım bakalım o da eşiyle tatlı bulacak mı komutanını? Adama orta açıp kale boş gibi davranmışsınız. Evet.

Konu ortada adam yavşamış konu sahibi esnemiş ortam yaratmış müsade etmiş 🤷🏻‍♀️ ama yine de bi gariplik var bu işte. Böyle bi yavşamayı yanlış anlamayacak adam da sevgiliniz olmasın bi zahmet.

Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Söylemeyin elbette ne gerek var.

Numarasını engelleyin. Sevgilinizde sorunda geçiştirir, bahaneler bulursunuz.

Adam yuzde 50 sansim var diye kimi bulursa yuruyenlerden sanirim.
Erkek arkadasinin hatasi. Komutani da olsa tanimadigi bir insanin telefonunu kullanmamaliydi. Hadi kullandi diyelim son aramayi silmeliydi.
Mesajlarda da adama aiz cok fazla sert cikamamissiniz. Ne munasebet beni ariyorsunuz, ne alaka diyememissiniz. Emre yanlis anlamaz diyorsunuz. Kibarlik gosteriyorsunuz ama boyle tipler kibarliktan anlamaz, biraz daha yurusem olacak bu is diye dusunur. Kestirip atmaniz lazimdi. Adam belli ki karaktersizin teki.

Back
X