Simdi biri alintiladigi icin cumartesi acilan su kargoyla telefon gonderme konusunu okudum. Hayir yani parasi olsa gonderecek bir de. Bu ne rahatlik... Bu ne cesaret ben anlamadim. Askeriyede bir de silah ve muhimmatin koyuldugu yerler gizlidir. Oralara herkes giremez mesela. Oralarin yerleri saklanir. O nedenle telefon yasaktir bazi seyler yasaktir. Bunlarin goruntulu konusmasina nasil izin verilmis ben onu anlamadim. Bir de bizimkinin sevgilisi santralde girevliymis. Askeriyenin santralinden kizimizla konusuyormus. Cavus da arkadan gelmis oradan konusma buradan konus demis. Kim boyle birsey yapar ki? Emre beyimizde telefonu almis hem de normal konusma degil, bir de komutaninin yaninda rahatliga bakar misin goruntulu aramis...
Zaten konu o kadar tutarsiz ki. Adam bana yuruyor mu diyor ama whatapp yazismalarinda iki gunluk adama kopeginin videosunu gondermis. Kopek muhabbetinden nerede calisiyorsuna, bana komutanim demelere kadar gelmis is.
Askeriye degil babasinin ciftligi mi? Ne rahatlik... bilmiyorum ya. O kadar cok tutarsizlik var ki. Coluk cocuk bizimle egleniyor burada herhalde.