Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Bence alakası var. Herkes subay olamıyor, uzun eğitimler sonucu bir yerlere geliyorlar. Özellikle eski harp okullarından mezun olan subaylar bilgili, görgülü ve çok kültürlü insanlar. Ama son zamanlarda yüksek sayıda lise mezunu uzman çavuş almaya başlandı. Bunu aşağıladığımdan söylemiyorum ama askeriyede maalesef kalite inanılmaz düştü, liyakat kalmadı. Bu da tiktok çeken veya azarda takılan askerlerin çoğalmasına sebebiyet verdi. Diyeceklerim bu kadar :)
olmazmı sonuna kadar haklısınız,yazmışsınız zaten son zamanlarda kalıte ınanılmaz dustu .evet ama dedıgım gıbı işinde gucunde bilgili efendı saygılı gorgulu kulturlu ast sınıfta var,afedersın bi halta yaramayan ust sınıfta var.15 yıldır teşkilatın içinde oldgumdan bılıyorum,benımde dıyeceklerım bu kadar :)

Son düzenleme:
Malesef askeriyede çok seviyesiz insanlar olabiliyor.Ben de yaşadım benzer durumu.Ağzının payını verin.Sessiz kalmayın.Ama sevgilinize bir şey demeyin.

Peki soyle düşündünüz mü? sevgilinize söylemediniz komutan müsveddesine tepki olarak yazdiginizi varsayalım sizi söyleyeceğim vs diye o da gitti senin kız arkadasin bana yazıyor o beni arıyor falan dese aranız nasıl olacak sevgilinizle ?Eğer gerçekten seviyorsanız durumu açıklayıp başka bir şekilde görüşmeniz gerektiğini elini eteğini o komutan müsveddesinden çekmesini ona da birşey belli etmemesi gerektiğini yazarsanızdaha doğru olur nacizane fikrim en kötü ihtimal üslerine sikayet dilekçe hakkı var sevgilinizin .

Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Püğğğ karaktersiz adam 😒

Back
X