• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin attığı mesaj

Yani biraz ilginç ama resmen çocukça, tamam Allah önce sevililir aile de önce sevilir bunu herkes biliyor senin bildiğini de biliyor ama saçmalık olmuş... Ben senin yerinde olsam buna gerek yoktu ben zaten Allah'ı ve aileni önce sevdiğini biliyorum böyle bir mesaja gerek yoktu ! derdim... Düşünsene mesela çok romantik bir akşam yemeğine gittiğinizi düşünün eve geliyorsunuz eve seni bırakmadan önce sen ona diyorsun ki '' Seni seviyorum''... O da sana bende seni seviyorum ama önce Allah'ı sonra ailem'i en sonda seni... Ne tuhaf olur değil mi bence onunla böyle yapmasının saçma olduğunu göstermelisin !!! ... :51: :ssz:

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

Evli degilsiniz bir sey degilsiniz niye ailesinden cok sevsin ki seni. 1 bucuk yillik iliskide bahsediyorsun isterse 10 sene olsun ne fark eder.

hem allahı severim dinime baglıyım yani hem de ailemi severim aile baglarım da iyidir demeye çalışmış. ama tabi yaptıgı işgüzarlık. güzel bir şey söylemeye çalışmış ama acemiligin de böylesi yani

Back
X