• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin attığı mesaj

Allah'ımmm sadece SÇS yazsa bile daha iyiymiş :)
Tabiki Rabbini ailesini herkes daha çok sever ama bunu böylesi bi cümlede vurgulamaya ne gerek var.
Az ama öz olmalı tercihleri. Ahh bu büyüyemeyen erkeklerimiz ahh :)

Zaten adam sadece seni cok seviyorum demis, bu laf icin bi de niye siralama yapmis anlamadim. Dunyada en cok seni seviyorum falan dememis ki. Ailesinden az sevmesi de skandal ama asil sorun turkce bilmemesi

Olması gerektiği gibi bence ne kadar hoş bir mesaj tabikide Önce Allah sonra onu dünyaya getiren emek harcayan ailesi ve sonra sen... daha sonra zaten sende ailesi olacaksın insallah bence çok iyi bir mesaj...:34:

Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

çok iyi bu yaaa :9::52:

Canım vaktiylee benim de böyle bir sevgilim olmuştu.. Benim kinin lafı şuydu ; Hayatta önceliklerim var benim planlarım var bundan sonra önce ailem sonra işim sonra sen demişti... Böyle bir laf çok ağrıma gitmişti uzadı da uzadı ve ayrıldık..İyi ki de ayrılmışım...

Ne çocuksu biriydi :51:

görende 12 yaşında sancak :52:

Bende seni onlardan sonra seviorum derdim :33::9:

ilk 3e girebildigim icin sagol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her sevginin yeri ayri. Ayni kefeye konulup da siralama yapilir mi hic. Neden bir siraya koyma ihtiyaci duymus hayret. Bana da cok cocuksu geldi...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

niye sıraya koymuşki sevdiklerini hepsinin yeri ayrı..
ayrıca bunları özellikle belirtmeye ne gerek var...
"zaten öyle olması lazım" derdim karşılık olarak...

Sıralama yapması mesaj kaygısı taşıdığını gösterir. Ne zamandır yerinizi bildirmek istiyormuş, lafı gelince söyleyivermiş.

Yani buradan anlaşılıyor ki olgun erkek 'beni mi daha çok seviyorsun aileni mi?' sorusuna (ki bu soruyu soracak bir kadın tanımadım henüz) 'ikinizin de yeri ayrı' diyen erkekmiş. :1:

Ben 5 yaşındayken sorarlardı 'anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?' diye çok politik 'ikisini deee' derdim. Ama bu soru da fena bayıyordu.

Sevgilin kıvırıyor şu anda. Bence izle ve şaşır daha neler yazacak.
Ben olsam 'dün itibariyle benim sıralamam değişti. Kararımı bildiricem. Konuyu sen açtın ama karar merci benim' derdim.

Durduk yeremi bu mesaj geldi o nasil mesaj ole ya 12 yasindaki cocuklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu mesajin oncesindeki muhabbet neydi acaba?
Durduk yere elemani anasi mi durtmus:)))
Biz kadinlarin dogasinda var bu malesef ön planda en onemli olmak bende boyleyim malesef..
Ama empati yapiyorumda dedemi(babamla gorusmuyorum dedem babam gibidir) 3 bucuk yillik sevgilimle kiyaslayamam..
Yani sevgilim icin yat öl dese tek saniye dusunmem canimdan bir parca gibi sanki okadar seviyorum ama dedemide yabana asla atmamm oda benim kiymetlimdirr..
Biz kadinlarda genelde babalarimizi nekadar sevsekte kocamiz evimizin diregi gonlumuzun sahibi soz konusu olunca kocalarimizi seciyoruz duygusal bakiyoruzz..
Ama unutmayalim kizlaaarr erkekler duygusal bakamiyor diye onlarin sucu degil ki garibanlar onlarda özlerinin ODUNDAN ibaret olmasini istemez ama yapacak birseyleri yookk:)))

Sizde "peki anneni mi daha cok seviyosun babanı mi?" deseydiniz :) Bi sonraki soru da "seni bize goturelim mi, bizim oğlumuz olur musun?" :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

:1::1::1:
yahu yapmayın şunu.. işyerindeyim, millet neye sırıtıp duruyon dese ben ne dicem etrafa:1::1::1:
biraz ciddiyet lütfeen :55:

Bana öyle geliyorki, sana msj vermis. Ailem önemli benim icin, ona Göre. !
Herkesin ailesi önemli, ama kimse böyle siralama yapmaz.

eğer karısı olsaydınız evet haklısınız derdim çünkü siz de ailesinin bir parçası olurdunuz hatta ikiniz bir aile olurdunuz karı-koca olarak ama bence de aile sevgiliden daha önce gelmeli.sonuçta belki bir gün ayrılırsınız ama aile çok başka bir şey.

Son düzenleme:
Back
X