Bence sen nazın dozunu kaçırmışsın ondan gitmiş. Diğer taraftan bakarsak tahammül edemeyen adam da çekip gitsin boş ver, çabalamak istemeyenin arkasından ağlamak kendine eziyetir. 21 yaşında giden 2 yılına ağlayacağına sana dayanamayan adamdan kurtulduğuna sevinmelisin. Gelecek yılların o 2 yıldan çok daha uzun, daha iyilerine rast gelirsinDertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Aslinda hata bizde Nihal.“Kadın milletine tövbe ettim. Artık kafamı dinlemek istiyorum” diye benden boşanan eşim, 3 ay sonra başkasıyla evlendi.
Erkekler patırtısız gürültüsüz ayrılmak için ortaklaşa bir mazeret üretmişler demek.
Sürekli sıkıntıyı üstünüze çeken biriyseniz ve daha kötüsü bundan beslendiğiniz için çekim alanı oluştuysa adam dönmez. Çok enerji emici bir şey böyle bir ilişki , kusura bakmayın da.Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Sorsaydınız ,hangi arkadaşıma göz diktin ben bu palavraları yemem diye...Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Teşekkür ederim.Bence sen nazın dozunu kaçırmışsın ondan gitmiş. Diğer taraftan bakarsak tahammül edemeyen adam da çekip gitsin boş ver, çabalamak istemeyenin arkasından ağlamak kendine eziyetir. 21 yaşında giden 2 yılına ağlayacağına sana dayanamayan adamdan kurtulduğuna sevinmelisin. Gelecek yılların o 2 yıldan çok daha uzun, daha iyilerine rast gelirsin
Teşekkür ederimAçıkçası bende sürekli sıkıntı yaratma potansiyeli olan bir insanı hayatımda istemem. İnsan ilişkisinde huzur ister sizinkinde o yok gibi görünüyor maalesef. Bu huzursuzluğunuzu üzerinizden atarsanız ve karşı tarafa bunu ispatlarsanız belki küçük bir ihtimalle dönüş olur. 2 yıl az bir zaman değil çabuk kopmazsınız ama mutsuz olacağını bilerek sizle de devam etmez bence. Kendinize çeki düzen verirseniz bir ihtimal barışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Başkasını bulduğunu sanmıyorumBaşkasını bulmus tipik erkk yorumu.birazcik dinlen 2 sene kolay değil uzun zaman.hayirlisini dile herzaman belki ilerde daha üzülecek olacaksin.
Öyle bişey olmadımerak etme 2 gün sonra manitasını görürsün
Buluştuğumuz zaman hiç sıkıntı olmuyordu Çok güzel zamanlar geçiriyorduk genelde saçma sapan sebepler yüzünden telefonda kavga ederdik barışır dayanmazdık.Hiç bırakmicam seni derdiAçıkçası bende sürekli sıkıntı yaratma potansiyeli olan bir insanı hayatımda istemem. İnsan ilişkisinde huzur ister sizinkinde o yok gibi görünüyor maalesef. Bu huzursuzluğunuzu üzerinizden atarsanız ve karşı tarafa bunu ispatlarsanız belki küçük bir ihtimalle dönüş olur. 2 yıl az bir zaman değil çabuk kopmazsınız ama mutsuz olacağını bilerek sizle de devam etmez bence. Kendinize çeki düzen verirseniz bir ihtimal barışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Naz yapmadım psikolojik sorunlar yaşıyordum ailevi sorunlar her gün konuştuğumuz için ister istemez yansıttım başından beri biliyordu duygusal olduğumuBence sen nazın dozunu kaçırmışsın ondan gitmiş. Diğer taraftan bakarsak tahammül edemeyen adam da çekip gitsin boş ver, çabalamak istemeyenin arkasından ağlamak kendine eziyetir. 21 yaşında giden 2 yılına ağlayacağına sana dayanamayan adamdan kurtulduğuna sevinmelisin. Gelecek yılların o 2 yıldan çok daha uzun, daha iyilerine rast gelirsin
Çok güzel zamanlarda geçirdikSürekli sıkıntıyı üstünüze çeken biriyseniz ve daha kötüsü bundan beslendiğiniz için çekim alanı oluştuysa adam dönmez. Çok enerji emici bir şey böyle bir ilişki , kusura bakmayın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?