SEVGİLİMİN BABASI BENİ İSTEMİYOR :((

Adamın seni neden istemediğini anladım. Çok kontrolsüz birisin belli ki. Her şeye bahanen var, konuşmaların çocukça. Kendi davranışlarına bile hakim değilsin, bırak ki çevreyi... Huyum bu, elimde değil ne ya? Kendi kendini kontrol edemiyor musun, davranışlarını tartamıyor musun? öneri istiyorsan söyliyim. Adamdan daha fazla azar işitmeden kendin ayrıl. Sakız gibi uzar bu mevzu. Zaten bu tür bir ilişki uzun ömürlü olmaz.

bu kişiye göre değişir .....o an için babasının yerinde olsaydım bende aynı tepkiyi verir..üstüne birde böyle bir hareket görürsem daha ketum olurdum
ama başka biri daha farklı yaklaşabilir bu olaya....kişileri tanımadan tespit yapmak pek sağlıklı olmaz

neticede 5 senedir tanıyorsun bu insanları sen karar vermelisin...nasıl bir davır alacağına
5 senedir taniyorum ama inanin boyle bir tepkiyle karsilacagimi hic tahmin etmemistim. Dedigim gibi biz duyunca cok sasirdik ve gulduk yani nasil boyle anlamislar diye. Bi yanlis anlasilma oldugu icin bu kadar buyuk bir tepkiyle karsilasacagimi tahmin etmemistim

Adamın seni neden istemediğini anladım. Çok kontrolsüz birisin belli ki. Her şeye bahanen var, konuşmaların çocukça. Kendi davranışlarına bile hakim değilsin, bırak ki çevreyi... Huyum bu, elimde değil ne ya? Kendi kendini kontrol edemiyor musun, davranışlarını tartamıyor musun? öneri istiyorsan söyliyim. Adamdan daha fazla azar işitmeden kendin ayrıl. Sakız gibi uzar bu mevzu. Zaten bu tür bir ilişki uzun ömürlü olmaz.
Uzun ömürlü olmaz dediginiz 5 yıldir devam ediyor ama

Evet sorun da bu...

adamın davranışı külliyen yanlış kendini ifade etmesi gereken kişi siz değilsiniz sevgilinizle konuşması gerekiyordu böyle bir düşüncesi var ise ..
sizin yapmanız gereken karışmamak bu olaya.. baba oğul aralarında halletsinler..
sizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz ..
işgüzar dediğiniz vatandaş bence son derece doğru birşey yapmış.. siz yada başkası kaçırılıyor da olabilirdi.. kavganızın şiddeti nasılsa artık insanlar yanlış anlamış..

15 -20 yaşları arası çocuk zamanları ben ciddiye almıyorum açıkçası. Olgun bir ilişki değil. Yaşlarınız ve ilişkiniz ciddiye alınacak gibi olsaydı, siz 5 yıl sonrası bu tür çocuk gibi kavgalar edip bu mevzuları yaşamazdınız zaten. Çocuk yaşta sevgili olaylarını kimse ciddiye almaz. Sevgilinin babası mesela.

Kendim yazsam bu kadar katılırdım.

15-20 yaş arası olan 5 yıl ama :) cocukca bir şeyi sürdürmek sizinki.

Ben buraya size hesap vermek icin girmedim zaten sizden öneri, tavsiye almak icin girdim!
Babasının yerinde olsam ben de seni istemem. Son derece itici, negatif ve ergence cevapların var. Böyle tepkilere sahip insanların ve çevrelerinin gerçekten de burnu şeyden kurtulmuyor.

Ya siz beni anlamadınız ya da ben anlatamadim. Ben gercekten sizden de boyle tepkiler alacagimi bilmiyordum bana hak veren benim yanimda duracak kisiler ariyordum. Konuyu da zaten sabaha kadar gozume uyku girmedi hep agladim ve birileriyle paylasma ihtiyacim oldugu icin actim. Ben saniyordum ki adindan da anlasilacagi uzere ^Kadınlar Kulübü^ burada bir kadın dayanişmasi olur sandim. Ama gercekten yanilmisim cunku siz beni bilmiyorsunuz tanimiyorsunuz teselliyi sizde aramakla hata ettim. Beni bilseniz zaten boyle cevaplar vermezdiniz. Böyle agresif cevaplar karsisinda ben de agresif oldum, kusura bakmayin.

Ya siz beni anlamadınız ya da ben anlatamadim. Ben gercekten sizden de boyle tepkiler alacagimi bilmiyordum bana hak veren benim yanimda duracak kisiler ariyordum. Konuyu da zaten sabaha kadar gozume uyku girmedi hep agladim ve birileriyle paylasma ihtiyacim oldugu icin actim. Ben saniyordum ki adindan da anlasilacagi uzere ^Kadınlar Kulübü^ burada bir kadın dayanişmasi olur sandim. Ama gercekten yanilmisim cunku siz beni bilmiyorsunuz tanimiyorsunuz teselliyi sizde aramakla hata ettim. Beni bilseniz zaten boyle cevaplar vermezdiniz. Böyle agresif cevaplar karsisinda ben de agresif oldum, kusura bakmayin.

Yapılan ilk yoruma "pardon da ..." diye cevap verince sizi agresif biri olarak tanıyoruz ister istemez. Henüz çok gençsiniz tek yönlü düşünmenize hak veriyorum ama durumun neden bu hale geldiğini bir gözden geçirin bence.

Bir genç kızın kaçırıldığını sanıp polise ihbar eden duyarlı vatandaşın da ellerinden öpüyorum, kesinlikle işgüzar değil. İstemeden hata yapmış o ayrı.

Öncelikle bir sakin olun. Verilebilcek ilk tavsiye bu.
İkincisi abartılı tavırlarınızı bırakmaya çalışın, tartışma çıkınca kaçıyorum elimde değil ne demek.. Burada da herhangi bir insan arabadan inip koşmaya başlasa insanlar polisi arar olması gereken bu. İnsanlar ilişkilerini dizi film tadında yaşamaya bayılıyorlar zaten ama çok komik oluyor.
Sevgilinize de babasını kötülemeyin sakın. Yani kusura bakmayın ne önerebiliriz ki oğlanı kaçırın dicek halimiz yok ya. İlk önce bir hatanızı anlayın. Polis gelmiş kapısına adamın bu insanın başına hergün gelen bir şey değil ki. Oğluyla konuşmaya çalışıp bir de tartışma yaşayınca çareyi sizle konuşmakta bulmuş demek ki. Yanlış bişey yaptığı orası ayrı ama demek ki o da başka şey düşünememiş. Yapabileceğiniz en iyi şey sakin olup ona da hak vermek. Böyle kafanızın dikine gidip benim suçum yok diye diye dolanırsanız babası tarafından istenmeyen insan olarak hayatınıza devam edersiniz.

Burası teselli duymak için yanlış bir yer. Burada objektif yorumlar alırsınız çoğu kez. Sana da hataların söylendi. Ha her konuya kayıtsız şartsız sırt sıvazlamaya giren üyeler de var, istediğin gibi, ama bu konuya gelmişler mi bilemem. Kimse seni tanımıyor. Dolayısıyla kimse sana yanlı bakıp teselli vermek için okumuyor konuyu. Sen kendini kandırmak ve seni de kandıralım istiyorsun. Bunun için eleştiri de içeren objektif yorum platformları yerine, annene arkadaşına filan gitmelisin.

Bi kadın arabadan inip koşsa polisi aramam ne bileyim.. Şiddetli bir olay yaşamışsınız ki polis aranmış. Büyük ihtimal sevgiliniz kabalık etti. Bu durumda babası niye sizi arıyor. Kendi oğluna baksın, ne yaptıysa millet kız kaçırıyo sanmış..

• Beğen
Reactions: KV_
Pardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...
İyi de, sevgilinizin babası niye size sahip çıksınız?
Gelin değilsiniz, nişanlı değilsiniz sadece sevgilisiniz!
İlişkinizin 5 yıllık olması, legal olarak sizi bir yere taşımıyor ya da yaptığınızın nahoşluğunu örtmüyor.
Kaldı ki 30 senelik evlilikler biterken, sevgililiğin bu gibi durumlarda esamesi okunmaz.
Ayrıca sahip çıkmak ne demek, kendinizi en iyi yine kendiniz koruyabilirsiniz.
Demek ki toplum içinde hoş karşılanmayan, insanların olağan dışı gördüğü bir duruma sebebiyet vermişsiniz.
Koşarak uzaklaşmalar, mahalle ortası tartışmalar falan.
Gayette sizden kaynaklı bir durum ve bunun sonucu sevgilinizin kapısına polis gelmiş.
Ne yapsın adam, bağrına mı bassın sizi?
Konu komşu o adama ve oğluna kötü gözle bakıyordur artık, adam prestijini nasıl düzeltecek bu çocukça davranışınız yüzünden?

Insanlarin bu durumu polise ihbar edecek kadar kötü bir görüntü sergilemişsiniz. Polise ihbar edince şimdi işgüzar mi olmuş oldular. Türkiyenin nasil lanetlikler gördüğünü bilen sağdayulu insanlar sizin kaçirildiğinizi düşünüp ihbar etmiş buna mutlu olmalisiniz.
Ayrica babasina da hak veriyorum sokak ortasinda çocuk gibi tartişmalar, itici görüntüler sergilemişsiniz. Ki bunun daha öncesi de var ki adam bu şekilde bi çikis yapmiş. Babasi da oğlunun gayet tabii sizinle görüşmesine engel olmak isteyebilir. Ben bunda anormal bi şey görmüyorum.

Adama da hak vermek lazım sonuçta polisler dayanmış kapıya sizin acinizdan bakınca da kotu bi durum tabi ki sevgilinizle konuşup babasıyla konuşmaya gidin

boktan başı kurtulmuyor dediğine göre bu ilk olayınız değil sanırım, adam oğlunu korumaya çalışıyor, bir yerde haklı bence , ne demek polisin kapıya dayanması falan ne kadar abarttınız da bu kavgayı millet kaçırıyor sandı biraz kendinizi sorgulayın. tabi tek suç senin değil sevgilinde suçlu, toplum içinde düzgün davranmayı öğrenin gidin evinizde tartışın sizde.

Back
X