Ne kadar zamanda düzelirki pskolojisi ole zorkı onu öle görmek hersey aklıma geliyo bunun buruklugunu hep yasıycak çok üzülüyorm benim babam annemde yaşlı korkuuorum çok allah geç göstersinIsrarcı olmadan yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.
Acısını yalnız yaşasın bırakın.
Başınız sağolsun.
İnsan o durumda yanında konuşan insan istemiyor aslında ben kimseyi istememiştim sanki..
73 yasndaydı ama öle ölümcül bi rahatszlığı yoktu sık rahatszlanıyodu ama geçiyodu yani bende korkuyorum hep nasıl atlatıcak atlatıcaz bilmiyorumAllah rahmet eylesin arkadasinizin babasina, kac yasindaydi ben de yasli ana baba cocuguyum cok zor aklim hep onlarda kaliyorinsaallah zamanla alisir insanoglu neye alismiyor mi
Ne kadar zamanda düzelirki pskolojisi ole zorkı onu öle görmek hersey aklıma geliyo bunun buruklugunu hep yasıycak çok üzülüyorm benim babam annemde yaşlı korkuuorum çok allah geç göstersin
73 yasndaydı ama öle ölümcül bi rahatszlığı yoktu sık rahatszlanıyodu ama geçiyodu yani bende korkuyorum hep nasıl atlatıcak atlatıcaz bilmiyorum
Ortanca ama tek erkek mürvetini göremeden öldü babası yaknda bişeyler düşünüyodukevin en kücügü sevgilin miydi? gecer zaman lazim biraz Allahim sabir versin
Kızlar hersey bıanda oldu erkek arkdasmn babası vefat ettı erkek arkdaşım babasına çok düşkündü. Babası yaşlydı ona bebek gibi davranırdı eve gitmeden herseyini alırdı falan sürekli ilgilenirdi.Şuan resmen tramva geçiriyo ikikez evlerine gittim okadar kötü olmuşki içine atıyo eriyo resmen annesının kızkardeslernn yannda aglamamaya calısıyo bugün aradm cvp vermedı telefonu canım almıyo dedi dün yanndaykende yaklasamadm ona yabancı gibiydi napıcamı bilmiyorum yaşayan varmı ne zaman düzelir atlatır nasıl davranmalı yaklaşmalıyım.Hala inanamıyorm olanlara sanki hayatmızda hep bi eksiklik olcakmış gibi hissediyorum hem sevgilime üzülüyorm hem babasını tanımasamda ona hemde hayatmızda eksiklik olcak diye sevgilim bunun eksikliğini hep yaşıycak üzülcek bende hissetcem diye.
Amin inşallahBırakın acısını yaşasın. Çok zor baba acısı bilemezsiniz. Ömür boyu da çıkmaz içinden. Allah sabır versin, gidenin mekanı da cennet olsun.
Saolun çöktü resmen inşallah bian önce toparlanır o yprandkça ben kahrolıyorm Rabbim acılarını bian önce azaltsn inşallahÇok zor bir durum. İlk hafta hele çok ağır geçer. Sonra yavaş yavaş hayat eski düzenine döner. Elbette o boşluk daima kalacak içinde, yıllar geçse bile zaman zaman aklına geldiğinde, birisi babasından bahsettiğinde, boğazı düğümlenecek. Ama insan her şeye alışıyor. Yanında olduğunuzu hissettirin, çok üzerine de düşmeyin. Başınız sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?