Sevgilimin babası öldü :(

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
Kızlar hersey bıanda oldu erkek arkdasmn babası vefat ettı erkek arkdaşım babasına çok düşkündü. Babası yaşlydı ona bebek gibi davranırdı eve gitmeden herseyini alırdı falan sürekli ilgilenirdi.Şuan resmen tramva geçiriyo ikikez evlerine gittim okadar kötü olmuşki içine atıyo eriyo resmen annesının kızkardeslernn yannda aglamamaya calısıyo bugün aradm cvp vermedı telefonu canım almıyo dedi dün yanndaykende yaklasamadm ona yabancı gibiydi napıcamı bilmiyorum yaşayan varmı ne zaman düzelir atlatır nasıl davranmalı yaklaşmalıyım.Hala inanamıyorm olanlara sanki hayatmızda hep bi eksiklik olcakmış gibi hissediyorum hem sevgilime üzülüyorm hem babasını tanımasamda ona hemde hayatmızda eksiklik olcak diye sevgilim bunun eksikliğini hep yaşıycak üzülcek bende hissetcem diye.

Desteği onu boğmadan, onu sıkmadan kendisine verin. Yapacak başka bir şeyiniz yok. Ömür boyu elbette eksik kalacak yüreği, babası bu.

Israrcı olmadan yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.
Acısını yalnız yaşasın bırakın.
Başınız sağolsun.
İnsan o durumda yanında konuşan insan istemiyor aslında ben kimseyi istememiştim sanki..

Allah rahmet eylesin arkadasinizin babasina, kac yasindaydi ben de yasli ana baba cocuguyum cok zor aklim hep onlarda kaliyor insaallah zamanla alisir insanoglu neye alismiyor mi

Ölümde yaşamda bizler için sonuçta. Bu durumu atlatmak tamamen sevgilinin psikolojisine bağlı.

Ne kadar zamanda düzelirki pskolojisi ole zorkı onu öle görmek hersey aklıma geliyo bunun buruklugunu hep yasıycak çok üzülüyorm benim babam annemde yaşlı korkuuorum çok allah geç göstersin

Allah rahmet eylesin arkadasinizin babasina, kac yasindaydi ben de yasli ana baba cocuguyum cok zor aklim hep onlarda kaliyor insaallah zamanla alisir insanoglu neye alismiyor mi
73 yasndaydı ama öle ölümcül bi rahatszlığı yoktu sık rahatszlanıyodu ama geçiyodu yani bende korkuyorum hep nasıl atlatıcak atlatıcaz bilmiyorum

Ne kadar zamanda düzelirki pskolojisi ole zorkı onu öle görmek hersey aklıma geliyo bunun buruklugunu hep yasıycak çok üzülüyorm benim babam annemde yaşlı korkuuorum çok allah geç göstersin

Allah yokluklarını göstermesin.
Ben babama o kadar düşkün değildim buna rağmen çok etkilendim.
Sevgilinize daha da zor olacaktır maalesef
Ölümü ne kadar duysak da en yakınımıza geldiğinde nasıl bir şey olduğunu ancak anlayabiliyoruz.

Ne kadar sürer bilemeyiz.
İnsan artık hiç gülmeyiz, yemeyiz, uyumayız sanırım diye düşünüyor.
Ama hayat kalanlar için devam edecek.
O da yeniden gülecek de yiyecek de..
Merak etmeyin.

73 yasndaydı ama öle ölümcül bi rahatszlığı yoktu sık rahatszlanıyodu ama geçiyodu yani bende korkuyorum hep nasıl atlatıcak atlatıcaz bilmiyorum

evin en kücügü sevgilin miydi? gecer zaman lazim biraz Allahim sabir versin

başı sağolsun zamanla düzelir

Bırakın acısını yaşasın. Çok zor baba acısı bilemezsiniz. Ömür boyu da çıkmaz içinden. Allah sabır versin, gidenin mekanı da cennet olsun.

Nefes yetmiyor insana, canın dar oluyo kıyamet şimdi kopacak deseler kopsun ulan diyesin geliyo...alan aç evde annesi kardeşi var ağlayamıyo belli ki senin yanında da aynı şekilde, çatlasın mı? Bırak biraz

Çok zor bir durum. İlk hafta hele çok ağır geçer. Sonra yavaş yavaş hayat eski düzenine döner. Elbette o boşluk daima kalacak içinde, yıllar geçse bile zaman zaman aklına geldiğinde, birisi babasından bahsettiğinde, boğazı düğümlenecek. Ama insan her şeye alışıyor. Yanında olduğunuzu hissettirin, çok üzerine de düşmeyin. Başınız sağolsun..

Saolun çöktü resmen inşallah bian önce toparlanır o yprandkça ben kahrolıyorm Rabbim acılarını bian önce azaltsn inşallah

Allah rahmet eylesin, sabır versin.
Yanında olduğunu hissettir ama bırak yalnız kalmak istiyorsa kalsın, yanında ağlamak istemeyebilir. Onu çok sevdiğini hep yanında olduğunu ne zaman isterse geleceğini söyle.

Eşim 17 yaşında kaybetti babasını..
Tartistilar küstüler barisamadan kalp krizinden erken ani bir kayıp oldu..
Zor zamanlar geçirdi cok gencti esim.. tam deli zamanları.. hala içi buruk acı geçmiyor ama kulleniyor.. Eşim konuşmayı sevmediginden sadece yanında olmakla destek oldum.. o açmadan konuyu acmadim.. yapacak bişey yok sadece nasıl yaşamak isterse acısını destek olmak arada elini tutup izin verdigi olcude kaldirmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…