Sevgilimin babası öldü :(

Şu dönemde trip atmayın nolur destek ol açmasa da ara varlığını hissettir destek ol çok büyük bi acı ama zamanla geçer demiyorum geçmiyor ama yokluğuna alışacak zaten yaşı maşallah iyiymiş amcanın mekanı cennet olsun Allah sabır versin. Sana tavsiyem hep destek tam destek

Ben babamı kaybettiğim dönemde sevgilimi görmek istemiyodum mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum.Şuan nişanlıyız bana o zaman bakışların nefret doluydu der.Görüşmek bile istemiyodum onunla evdekiler baskı yapmıştı çık kafanı dağıt diye yavaş yavaş öyle düzelmiştim.

Zamanla gecmiycek sadece alısacak.. 6 senelik erkek arkadasimin babasi ilk tanistigimiz zamanlarda vefat etmisti kalp krizinden. Mart ayında resmen hic gülmez konusmaz yasa boğulur. Okadr sene gecmesine ragmen etkileniyor insan.. Allah sabır versin erkek arkadasinada

Halamı gülmüyo konusmyo fazla baya geçmiş

çok zor bir dönemden geçiyor şu anda. ruh hali değişebilir, sebepsiz yere kendini dahi suçlayabilir. onun izin verdiği sürece ona destek olabilirsin ancak. üstüne gitme.

Acısını o an, yokluğunu bir ömür hisseder insan.
İnsan babasını kaybedince büyüyor, yaslandığın dağ yıkılıyor.
Alışılmaz sanılıyor ama alışılıyor.
Hayat devam ediyor.
Zaman ver sevgiline.
Üstüne gitme ama yalnız da bırakma.

Yok canim okadarda degil. Mart ayında vefat etmisti . yine her sene mart ayinda yüzü gülmez konusmaz. Marttan hep nefret eder

Yok canim okadarda degil. Mart ayında vefat etmisti . yine her sene mart ayinda yüzü gülmez konusmaz. Marttan hep nefret eder

Allah sabır versin mekanı cennet olsun sevgilini biraz rahat bırak benmkinin babası askerdeyken vefat etti ben günlerce ulaşamadım en son yanına gittim durmadan ağlaştık cenazesini askeriyeye taşıdılar askerliği bitti sonra düzeldi yalnız kalmayı tercih ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…