Sevgilimin balık merakı

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
773
Herkese iyi akşamlar,

2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 26 ben 21 yaşındayım. ikimizde üniversite öğrencisiyiz.
Onun ben hayatına girmeden önce çok geniş bir çevresi varmış. Bilirsiniz işte gece hayatı kız erkek karışık içki falan filan.. Kendimde bizzat şahit oldum bu ortama. Neyse, benden sonra kendisinden asla böyle bir talebim olmamasına ragmen herşeyi bıraktı. Gece dışarı çıkmadı kız arkadaşlarıyla görüşmedi. hatta erkek arkadaşlarıyla bile çok seyrek görüşür oldu.

Bende bu durumdan şikayetçi değildim tabi. hatta hoşuma bile gidiyordu. Ama zaman geçtikçe resmen eve kapandı.Okulda bile konuştuğu arkadaşları yok. Sadece sen yetiyorsun bana diyordu. ama böyle nereye kadar devam eder ki? Bir süre sonra kendine hobiler edinmeye başladı. Profesyonel makine aldı fotografçılık kursuna yazıldı. bununla oyalandı doğa fotografları falan çekti ama eğer gidipte model bulup onların resmini çekseydi çok kıskanırdım. Neyse buna izin vermeyeceğimi bildiği için doğa fotograflarından da sıkıldı makineyi bir kenara bıraktı.

Şimdi ki hobisi akvaryumlar. Resmen ufacıcık odasında biri 200 lt olmak üzere 3-4 tane akvaryum var. her çeşit balığı aldı bütün parasını ve zamanını balıklara harcıyor. yavrular doğunca çocuk gibi heycanlanıyor. Sabah akşam onları seyrediyor. yeni yeni türler ekliyor akvaryuma.. Balıklarla kafayı bozdu. Çok üzülüyorum onu bu hale ben mi getirdim acaba Asosyal ve kendine güveni olmayan biri oldu çıktı. Onu ilk tanıdğmda böyle değildi. Kendisiyle gurur duyardı kendisini begenirdi. Ama şimdi ufacık odadan çıkmıyor. ya uyuyor yada zamanını balıklarla geçiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Ben bi problem göremedim aslinda bu durumun sebebi siniftakilerle anlasamamasida olabilir:26:

Siz bişey talep etmemişsiniz ki ondan.
Kendi inzivaya çekilmiş...
E hadi git eskisi gibi karılarda kızlarla alem yap demeyeceğinize göre bırakın balıklarıyla mutlu olsun...

Siz bişey talep etmemişsiniz ki ondan.
Kendi inzivaya çekilmiş...
E hadi git eskisi gibi karılarda kızlarla alem yap demeyeceğinize göre bırakın balıklarıyla mutlu olsun...

bu hikayenin aynısını çok yakından biliyorum canım şu an bizde sorun yok hayır hayır o doğru insanı hzurunu bulmuş bence sorun yok. asosyal olmak kötü değildir bence . sen varsın ya zaten. hem sen mi dedin yapma ? hayır sa sorun yok

Erkek arkadaşınızın durumu bana hiç normal gelmedi. Çiftlerin kendi özel arkadaşları ve özel alanları olmasından yanayım. Yani " sadece sen yetiyorsun bana" diyen biri olsa hayatımda " dur bakalım orda" derim muhtemelen. Normal değil bu. Sosyal biri olsa balık konusunda endişelenme derdim. Hobileri olan adamları severim. Düzgün, güvenilir insanlar olurlar. Ama işin içşne asosyallik grerse problemler baş gösterir. Sen bişey yapmamışsın, senin hatan değil. Ama ne yaparsın, nasıl normale döner hiç bir fikrim yok.

siz geldiniz ve her şey değişti..
siz gidin ve her şey eskiye dönsün

istediğiniz bu mu ??

bırakın ya hu ne güzel işte adam istediği huzuru, sakinliği sizde bulmuş..
siz yetiyorsunuz..

adamlar gezse suç..
işte burada da gezmese suç ..

keşke benimde sevgilim şu an arkadaşlarıyla dışarıda olmak yerine evinde balık seyrediyor olsa

sen evde otururken o gezip tozacak hali asıl anormal bence mascara asla dert etme bunu

hayvan sever ve tek onlarla ilgilenen erkekler var canım .. bende hayvan severim o yüzden erkek arkadşaın bana normal geldi :)bende evden çıkmadan balıklarımla ilgilenirdim

kızlar ben bu halinden yakınmıyorum
sadece bir insanın hiç arkadaşının olmaması normal mi
adam deli gibi balık alıyor. dışarıya sadece petshopa gitmek için çıkıyor :26:bütün gün onları seyrediyor takıntılı gibi.

hayvan sever ve tek onlarla ilgilenen erkekler var canım .. bende hayvan severim o yüzden erkek arkadşaın bana normal geldi :)bende evden çıkmadan balıklarımla ilgilenirdim

yanlış anlaşılmasın bu durumdan şikayetçi değilim. güzel hobileri olması beni mutlu ediyor
ama kendini dış dünyadan tamamen soyutladı.

kimi arkadaşlar içine kapansın kızlarla gezmesindense demiş ama olay bence çok farklı.
çok fazla içine kapanıp kendine güvensiz bi adama dönmesi bence hiç normal ve doğru değil. balıkların dışında onun bu denli inzivaya çekilmesine neden olan bir problem mi yaşadı acaba?

ben birşey talep etmedim. her kadın gibi kıskançlığım var ama aşırı değil. hiçbir zaman ona çıkma gezme arkadaşın olmasın demedim.
ama benden sonra bu hale gelmesi kendimi suçlu hissettiriyor
dış dünyayla alakası kalmadı resmen. tek derdi balıkların çiftleşip yavru yapması :26:

bencede sorun yok canım iyi şeylerle uğraşıyor ...

fenamı iş bulamasa akvaryum dükkanı açabilir...

teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu.
öyle aman aman sorun yaşamadık. zaten bir anda olmadı bunlar. zamanla soyutladı kendini
beraberliğimizin ilk zamanlarında arkadaşlarıyla sinemaya havuza pikniğe gidiyordu.bir kere bile gitme demedim.

Eğer o hayatından şikayetçi değilse bence sorun yapma.
İnsanlar hayatlarında farklı dönemler yaşarlar.
Sen yokken arkadaşlarıyla berabermiş,şimdi sen varken onlarla olmak onu keyiflendirmiyordur,kendine meşgale bulmuş,ne güzel işte.
Ben de sevgilimden önce gezerdim,dolaşırdım. Şimdi eğer dışarı beraber çıkmayacaksak evde nette gezmeyi,tv izlemeyi daha cazip buluyorum.

yok hayır bence hemen kendinle ilgili bir problem arama. örnek veriyorum iş ile ilgili geleceğiyle veya ailevi bir problemi yüzünden mi acaba. açıkçası benim aklıma bu tarz şeyler geldi. bence sakince konuşturmayı deneyebilirsin uygun bir zamanda. onu yargıladığını hissettirmeden.

Erkek arkadaşın bana çok benziyor. Ben sadece balık yerine kitap alıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…