- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
ben birşey talep etmedim. her kadın gibi kıskançlığım var ama aşırı değil. hiçbir zaman ona çıkma gezme arkadaşın olmasın demedim.
ama benden sonra bu hale gelmesi kendimi suçlu hissettiriyor
dış dünyayla alakası kalmadı resmen. tek derdi balıkların çiftleşip yavru yapması :26:
fenamı iş bulamasa akvaryum dükkanı açabilir...
her kadın gibi kısmına takıldım, her kadın kıskanç değildir ki... Kendini suçlu hissettirecek bişey yok, senin yarattığın bir durum değil. Ama biraz iteklesen mesela. Şu arkadaşınla bayadır görüşmedin, bi akşam çıksanıza falan desen çıkmaz mı? Senin sosyal durumun nasıl?
Eğer o hayatından şikayetçi değilse bence sorun yapma.
İnsanlar hayatlarında farklı dönemler yaşarlar.
Sen yokken arkadaşlarıyla berabermiş,şimdi sen varken onlarla olmak onu keyiflendirmiyordur,kendine meşgale bulmuş,ne güzel işte.
Ben de sevgilimden önce gezerdim,dolaşırdım. Şimdi eğer dışarı beraber çıkmayacaksak evde nette gezmeyi,tv izlemeyi daha cazip buluyorum.
şikayetçi gibi gözükmüyor. beni bile kuzu ettin daha ne istiyorsun gibi sitemleri oluyor şakayla karışık o kadar.
teşekkür ederim yorumun için.
aklıma acaba hayatından memnun değilde ondan mı sürekli birşeylerle uğraşıyor gibi düşünceler gelmişti.
geleceğini kafaya çok takıyor evet. 26 yaşında askerlik var okulun bitmesine daha 2 yıl var iş bulması var. bir an önce benimle evlenmek istiyor o var.yok hayır bence hemen kendinle ilgili bir problem arama. örnek veriyorum iş ile ilgili geleceğiyle veya ailevi bir problemi yüzünden mi acaba. açıkçası benim aklıma bu tarz şeyler geldi. bence sakince konuşturmayı deneyebilirsin uygun bir zamanda. onu yargıladığını hissettirmeden.
Erkek arkadaşın bana çok benziyor.Ben sadece balık yerine kitap alıyorum.
ne bileyim ben şimdye kadar kıskanç olmayanına pek denk gelmedimde ondan öyle söyledim sanırım bilinçsizce :)
çok denedim aman ne yapıcam onunla canım sıkılıyor diyip çıkmıyor
benimde çevrem geniş değil ama bir iki tane kız arkadaşım var. okulda sürekli beraberiz. onun haricinde alışverişe gezmeye flanda giderim. onun gibi değilim.
geleceğini kafaya çok takıyor evet. 26 yaşında askerlik var okulun bitmesine daha 2 yıl var iş bulması var. bir an önce benimle evlenmek istiyor o var.
geç kalmış biraz okul konusunda.
içim rahatladı biraz
Gerçekten dalga geçmiyorum20-21 yaşlarımda falan öyle gezmeler tozmalar ortamlar hatta gece hayatı bende de vardı. Sonra birden zınk diye kestim tamamen kendi isteğimle. Yorulmuştum sanırım, büyük ihtimalle o da yoruldu. Çok fazla insanla bir arada olmak da yoruyor insanı bir süre uzaklaşmak istiyorsun. Bir de dönem dönem farklı alışkanlıklar olabilir. E büyüyoruz neticede.
Ben kıskanmam hiç, sadece eşimi değil kimseyi kıskanmam. Kıskançlık damarım alınmış sanırım. Karşılaştın işte biriyle.
Depresif bir durumu olabilir mi acaba? Hayatında yolunda gitmeyen bişeyler varsa kendini kapatmış olabilir belki.
dersleri pek iyi değil. birde gelecek kaygısı var. 26 yaşında ve hala üniversite 2. sınıf.daha askerlik iş bulma evlilik
bunları anlatmıyor ama hissediyorum kafasına taktığını.
Gerçekten dalga geçmiyorum20-21 yaşlarımda falan öyle gezmeler tozmalar ortamlar hatta gece hayatı bende de vardı. Sonra birden zınk diye kestim tamamen kendi isteğimle. Yorulmuştum sanırım, büyük ihtimalle o da yoruldu. Çok fazla insanla bir arada olmak da yoruyor insanı bir süre uzaklaşmak istiyorsun. Bir de dönem dönem farklı alışkanlıklar olabilir. E büyüyoruz neticede.
Sanırım aynı durumdayız...
Evi eskiden de severdim de yine sabahladığım çok olmuştur.
Ama iyice evimin kadını oldum ben de son senelerde.
Cidden artık beden kaldırmıyor ayol...
Geçmiş bizden...
bence bir sorun yok. senden önce bi boşluktaymis o yuzden gece hayatina vermis kendini demek ki. gercek aski bulunca ne kadar gereksiz oldugunu anlamistir o hayatin. yani bi hobisi olmasa butun gun eve kapansa bi sorun mu var diye dusunulebilir ama adam seviyor demek ki hayvanlari. benim de balik duskunu bi arkadaşım vardi ayni sevgilin gibi balıklar cogaldikca cocuk gibi mutlu olurdu:) ayrica cok sevimli bi hobisi var bence. okula gidiyor, sevgilisi var ve kendine bi hobi bulmus. gayet normal bence sevgilin. kendisini yeni hayatina adapte etmeye calisiyor, buyuyor.
benim eski sevgilim de benden sonra hic kimseyle görüşmemeye baslamisti. universitedeki herkes tarafindan sevilen taninan seninki gibi gece hayatina duskun biriydi bir anda soyutladi kendini, bana ssn yetiyorsun dedi. ayh ustelik hobisi filan da yoktu butun gun evde yanimda play station oynuyodu:)) annesu arayip tesekkur bile etmisti bana sayende hayati düzene girdi diye
hic takma kafana canim. birlikte sosyallesin. cikin gezin eglenin
Terapi alma şansı var mı? Ya da ikna edebilir misin? Derslerinin kötü olması da ruh halinden kaynaklanıyor olabilir. Yaşı çok kafaya takmasın, eşim 30 yaşında mezun olmuş. Sonra askerlik falan, şimdi çok güzel bir işi var. Kuzenim şu an 30 yaşında ve 3. Sınıfta henüz. Çok geç değil onun için. Bu gibi örnekleri anlat ona ara sıra. Belki işe yarar.
Herkese iyi akşamlar,
2 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 26 ben 21 yaşındayım. ikimizde üniversite öğrencisiyiz.
Onun ben hayatına girmeden önce çok geniş bir çevresi varmış. Bilirsiniz işte gece hayatı kız erkek karışık içki falan filan.. Kendimde bizzat şahit oldum bu ortama. Neyse, benden sonra kendisinden asla böyle bir talebim olmamasına ragmen herşeyi bıraktı. Gece dışarı çıkmadı kız arkadaşlarıyla görüşmedi. hatta erkek arkadaşlarıyla bile çok seyrek görüşür oldu.
Bende bu durumdan şikayetçi değildim tabi. hatta hoşuma bile gidiyordu. Ama zaman geçtikçe resmen eve kapandı.Okulda bile konuştuğu arkadaşları yok. Sadece sen yetiyorsun bana diyordu. ama böyle nereye kadar devam eder ki? Bir süre sonra kendine hobiler edinmeye başladı. Profesyonel makine aldı fotografçılık kursuna yazıldı. bununla oyalandı doğa fotografları falan çekti ama eğer gidipte model bulup onların resmini çekseydi çok kıskanırdım. Neyse buna izin vermeyeceğimi bildiği için doğa fotograflarından da sıkıldı makineyi bir kenara bıraktı.
Şimdi ki hobisi akvaryumlar. Resmen ufacıcık odasında biri 200 lt olmak üzere 3-4 tane akvaryum var. her çeşit balığı aldı bütün parasını ve zamanını balıklara harcıyor. yavrular doğunca çocuk gibi heycanlanıyor. Sabah akşam onları seyrediyor. yeni yeni türler ekliyor akvaryuma.. Balıklarla kafayı bozdu. Çok üzülüyorum onu bu hale ben mi getirdim acabaAsosyal ve kendine güveni olmayan biri oldu çıktı. Onu ilk tanıdğmda böyle değildi. Kendisiyle gurur duyardı kendisini begenirdi. Ama şimdi ufacık odadan çıkmıyor. ya uyuyor yada zamanını balıklarla geçiriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?