Sevgilimin balık merakı

her kadın gibi kısmına takıldım, her kadın kıskanç değildir ki... Kendini suçlu hissettirecek bişey yok, senin yarattığın bir durum değil. Ama biraz iteklesen mesela. Şu arkadaşınla bayadır görüşmedin, bi akşam çıksanıza falan desen çıkmaz mı? Senin sosyal durumun nasıl?

ne bileyim ben şimdye kadar kıskanç olmayanına pek denk gelmedimde ondan öyle söyledim sanırım bilinçsizce :)
çok denedim aman ne yapıcam onunla canım sıkılıyor diyip çıkmıyor
benimde çevrem geniş değil ama bir iki tane kız arkadaşım var. okulda sürekli beraberiz. onun haricinde alışverişe gezmeye flanda giderim. onun gibi değilim.

11 yıllık evlilik hayatımda ve çevremden duyduklarımla kendi arkadaşlarıyla çok takılmayan erkek her zaman iyidir..

şikayetçi gibi gözükmüyor. beni bile kuzu ettin daha ne istiyorsun gibi sitemleri oluyor şakayla karışık o kadar.
teşekkür ederim yorumun için.
aklıma acaba hayatından memnun değilde ondan mı sürekli birşeylerle uğraşıyor gibi düşünceler gelmişti.

Yooo bence memnundur.
Emin ol mutsuz olsa anlarsın,zırlamaya başlardı.

geleceğini kafaya çok takıyor evet. 26 yaşında askerlik var okulun bitmesine daha 2 yıl var iş bulması var. bir an önce benimle evlenmek istiyor o var.
geç kalmış biraz okul konusunda.
Erkek arkadaşın bana çok benziyor. Ben sadece balık yerine kitap alıyorum.

içim rahatladı biraz

Ben kıskanmam hiç, sadece eşimi değil kimseyi kıskanmam. Kıskançlık damarım alınmış sanırım. Karşılaştın işte biriyle.
Depresif bir durumu olabilir mi acaba? Hayatında yolunda gitmeyen bişeyler varsa kendini kapatmış olabilir belki.

Gerçekten dalga geçmiyorum 20-21 yaşlarımda falan öyle gezmeler tozmalar ortamlar hatta gece hayatı bende de vardı. Sonra birden zınk diye kestim tamamen kendi isteğimle. Yorulmuştum sanırım, büyük ihtimalle o da yoruldu. Çok fazla insanla bir arada olmak da yoruyor insanı bir süre uzaklaşmak istiyorsun. Bir de dönem dönem farklı alışkanlıklar olabilir. E büyüyoruz neticede.

doğru söylüyorsun.ben ailemin yanından hiç ayrılmadım dolayısıyla gece hayatım falan olmadı

dersleri pek iyi değil. birde gelecek kaygısı var. 26 yaşında ve hala üniversite 2. sınıf.daha askerlik iş bulma evlilik
bunları anlatmıyor ama hissediyorum kafasına taktığını.

dersleri pek iyi değil. birde gelecek kaygısı var. 26 yaşında ve hala üniversite 2. sınıf.daha askerlik iş bulma evlilik
bunları anlatmıyor ama hissediyorum kafasına taktığını.

Terapi alma şansı var mı? Ya da ikna edebilir misin? Derslerinin kötü olması da ruh halinden kaynaklanıyor olabilir. Yaşı çok kafaya takmasın, eşim 30 yaşında mezun olmuş. Sonra askerlik falan, şimdi çok güzel bir işi var. Kuzenim şu an 30 yaşında ve 3. Sınıfta henüz. Çok geç değil onun için. Bu gibi örnekleri anlat ona ara sıra. Belki işe yarar.

Sanırım aynı durumdayız...
Evi eskiden de severdim de yine sabahladığım çok olmuştur.
Ama iyice evimin kadını oldum ben de son senelerde.
Cidden artık beden kaldırmıyor ayol...
Geçmiş bizden...

Sanırım aynı durumdayız...
Evi eskiden de severdim de yine sabahladığım çok olmuştur.
Ama iyice evimin kadını oldum ben de son senelerde.
Cidden artık beden kaldırmıyor ayol...
Geçmiş bizden...

Biz buna hızlı yaşayıp genç ölmek diyoruz.

bence bir sorun yok. senden önce bi boşluktaymis o yuzden gece hayatina vermis kendini demek ki. gercek aski bulunca ne kadar gereksiz oldugunu anlamistir o hayatin. yani bi hobisi olmasa butun gun eve kapansa bi sorun mu var diye dusunulebilir ama adam seviyor demek ki hayvanlari. benim de balik duskunu bi arkadaşım vardi ayni sevgilin gibi balıklar cogaldikca cocuk gibi mutlu olurdu:) ayrica cok sevimli bi hobisi var bence. okula gidiyor, sevgilisi var ve kendine bi hobi bulmus. gayet normal bence sevgilin. kendisini yeni hayatina adapte etmeye calisiyor, buyuyor.

benim eski sevgilim de benden sonra hic kimseyle görüşmemeye baslamisti. universitedeki herkes tarafindan sevilen taninan seninki gibi gece hayatina duskun biriydi bir anda soyutladi kendini, bana ssn yetiyorsun dedi. ayh ustelik hobisi filan da yoktu butun gun evde yanimda play station oynuyodu:)) annesu arayip tesekkur bile etmisti bana sayende hayati düzene girdi diye

hic takma kafana canim. birlikte sosyallesin. cikin gezin eglenin

çok teşekkür ederim.böyle örnekleri gördükçe anormal olmadığını anladım :))

o şans yüzde 0.
ben ona anlatacağım dediğiniz gibi.

Açıkcası hiç arkadaşının olmaması, sırf senle ve balık dünyasıyla yaşaması bi'yerden sonra ilişkinizde patlak verir.

Ben de hep "aman aşkım yeter, hem sevgilim hem dostum mis" derim ama gerçek dünyada öyle olmuyo 1 ay arkadaşlarımla görüşmeyim istemdışı patlıyorum, pimpirikli gibi her şeyi takıyorum. Keza erkek arkadaşım da öyle, oyüzden arada derim bu boş vaktinde buluşmayalım sen arkadaşlarınla görüş havan değişir iyi olur diye.

Böyle bi'sen, bi'ben, bi'de balık olarak huzurunuz uzun sürmez bence.

Senin yerinde olsam teşvik ederim, zaten ben sevmem öyle asosyal tipleri bi'yerden sonra kendine güveni de kalmaz.

Her şeyin fazlası zarar yani:26:

ben bir zarar göremedim. sende ilgiliymişsin gibi davran sevgilini kimi insanlar böyledir. demek ki oda huzuru balıklarda buldu. benim dayımın eşide tavuk meraklısı. kendisine ait kümesi var. yeni civcivleri olacağı zaman sabaha kadar uyumaz. kuluçkaya yatan tavuğu çiftlikten getirip balkonunda bakar. yavrular doğacak diye heyecanlarınır. kümesde yat desek yatacak o derece seviyor. var işte insanların uğraşırken mutlu olduğu şeyler. kurcalama fazla huzurunu bozma adamın. hatta sende hediye 2 tane cins balık götür akvaryuma birisi sen birisi ben dersin daha mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…