- 30 Aralık 2009
- 23.358
- 92.610
- 1.123
- Konu Sahibi dertkusu2727
40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshsEvet çünkü hepiniz aynısınız :)
Farklı gerçekçi yorum görünce yapacağınızı şaşırdınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshsEvet çünkü hepiniz aynısınız :)
Hepimizin akli basinda siz kendinizi ezdirmek istiyorsaniz devam edebilirsiniz baskalarina bunun gercek oldugunu empoze edemezsiniz. Sizin sevgiliniz ve bu konu sahibinin sevgilisi okuz diye her erkek okuz degil hic bir kadinda kendine bunu layik gormuyor diye gercekcilikten
Evet. Malesef herşey yaş değil işte40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshs
Biraz ilk zamanın insanlarını da araştırırsanız erkeklerin cidden nasıl bir yapıya sahip olduklarını anlarsınız
Haklısın kuzum.Evet. Malesef herşey yaş değil işte
kocamın gömleklerini seve seve ütülerim ama bana böyle yapacaksın edeceksin dese kendisini ütülerim. orta yolu ben niye buluyorum.Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi
ortamlarda zengin sevgilim var diyor o yeter hepsineBedava işçi
Bedava seks.
Bedava köle
hshshs
ALLAH artırsın kardeş.
Pamuk gibiymiş dayınınsenin adam bunak kızım üzgünüm
niye evlensinki adam hazir elde varkene alan razi verende razi olunca alacagini aliyor zaten biktimida kadindan ona kadinmi yok birakmasi kolay olur cöpsüz üzüm misali evlenmeye gelince el degmemis bekar kiz bulurlar ve cocuklarinin annesi olacak kisiyle de evlenir gecmiste gecmiste kalir dogrumu buluyorum asla kendini kullandiran kadinlar elbette cogunlukla sonu hüsranla bitiyorNiye kendinize bunu yapiyorsunuz ay sinir oldum bi de evlenmem asla diyormus lafa bak .evli gibi yasayacak sorumluluk sifir tabi
Kız boşver biz en azından 20 li yaslarimizi ateşli geçirdik bunlarınki iki yıla prostat olur40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshs
23 yaşındaki bir kızında verdiği akıllara bak sen,boyundan büyük laflarda edermiş.Evet çünkü hepiniz aynısınız :)
Valla her şey yaşmış şimdi daha iyi anladım. Çoğumuz o yaşlarda böyle her şeyi biliyoruz sanırdık. :)Haklısın kuzum.
Ben de 23 yaşındayken erkeklerin yaratılış gereğine ters düşen babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi reklamlarını izlerken şokingen oluyordum.
sevgilinizin arkadaşınızın ''hangi yenge'' demeside mi yaradılıştan? Yapılan saygısızlıkları yaradılıştan diye kendinizi kandırmayın. Kibar, sorumluluk sahibi ve medeni erkeklerde var bu ülkede. Sosyal medyada iğrenç şeyler dolaşıyor erkekler eşlerini aldatırsa bu aldatmak sayılmaz diye mesela. Sevgilin seni aldatsa ve yaradılış hayatım biz böyleyiz dese vaybeeee ERKEKKk diyip alkışlayacak mısın? Kendini kandırma.Evet. Malesef herşey yaş değil işte
Onlar çok biliyor doktorum hayat tecrübeleri arşa çıkmış sjksjksjk40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshs
İşte bende onu diyorum emir kipi olmasa severek yapılabilir adamın karakteri buysa konuşarak düzeltmek lazım.kocamın gömleklerini seve seve ütülerim ama bana böyle yapacaksın edeceksin dese kendisini ütülerim. orta yolu ben niye buluyorum.
Görüp görebildikleri tek erkek ellerindekisevgilinizin arkadaşınızın ''hangi yenge'' demeside mi yaradılıştan? Yapılan saygısızlıkları yaradılıştan diye kendinizi kandırmayın. Kibar, sorumluluk sahibi ve medeni erkeklerde var bu ülkede. Sosyal medyada iğrenç şeyler dolaşıyor erkekler eşlerini aldatırsa bu aldatmak sayılmaz diye mesela. Sevgilin seni aldatsa ve yaradılış hayatım biz böyleyiz dese vaybeeee ERKEKKk diyip alkışlayacak mısın? Kendini kandırma.
Kankiiiiii, konudaki adam evde yatıyor kız işe gidiyor. Algılar open or closed?İşte bende onu diyorum emir kipi olmasa severek yapılabilir adamın karakteri buysa konuşarak düzeltmek lazım.
Kadın zaten ne yapacagını bilir ama emir kipiyle olmaz bunu anlatıyorum
Evet. Malesef herşey yaş değil işte
Etraflarında kadın olmayınca ne yapıyorlar, yaradılış demeyip başlarının çaresine bakıyorlar değil mi? Yoksa pisliğin içinde aç sefil otururlardı. Asgari ücretle 10 saat çalışan kadına yaradılışın böyle, kalk ütüle şunu diyemez kimse.Tabiki işte kadınlar yapmak zorunda değil ama yaradılış gereği bekliyorlar bunu emir kipiyle söylemek yerine çiftler orta yolu bulmalı kadına zorunlu gibi davranmamalı