sevgilimin bana köle gibi davranması

Hepimizin akli basinda siz kendinizi ezdirmek istiyorsaniz devam edebilirsiniz baskalarina bunun gercek oldugunu empoze edemezsiniz. Sizin sevgiliniz ve bu konu sahibinin sevgilisi okuz diye her erkek okuz degil hic bir kadinda kendine bunu layik gormuyor diye gercekcilikten
40 yasında kadınım 23 yasındaki KIZCAGIZDAN erkekleri öğreneceğim hshshs
Evet. Malesef herşey yaş değil işte

Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
kocamın gömleklerini seve seve ütülerim ama bana böyle yapacaksın edeceksin dese kendisini ütülerim. orta yolu ben niye buluyorum.

aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi

Yani sizden bekledigi aslinda annelik+seks . Bunu ömür boyu yapabilirmisiniz onu düsünün

Niye kendinize bunu yapiyorsunuz ay sinir oldum bi de evlenmem asla diyormus lafa bak .evli gibi yasayacak sorumluluk sifir tabi
niye evlensinki adam hazir elde varkene alan razi verende razi olunca alacagini aliyor zaten biktimida kadindan ona kadinmi yok birakmasi kolay olur cöpsüz üzüm misali evlenmeye gelince el degmemis bekar kiz bulurlar ve cocuklarinin annesi olacak kisiyle de evlenir gecmiste gecmiste kalir dogrumu buluyorum asla kendini kullandiran kadinlar elbette cogunlukla sonu hüsranla bitiyor

Haklısın kuzum.
Ben de 23 yaşındayken erkeklerin yaratılış gereğine ters düşen babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi reklamlarını izlerken şokingen oluyordum.
Valla her şey yaşmış şimdi daha iyi anladım. Çoğumuz o yaşlarda böyle her şeyi biliyoruz sanırdık. :)

Evet. Malesef herşey yaş değil işte
sevgilinizin arkadaşınızın ''hangi yenge'' demeside mi yaradılıştan? Yapılan saygısızlıkları yaradılıştan diye kendinizi kandırmayın. Kibar, sorumluluk sahibi ve medeni erkeklerde var bu ülkede. Sosyal medyada iğrenç şeyler dolaşıyor erkekler eşlerini aldatırsa bu aldatmak sayılmaz diye mesela. Sevgilin seni aldatsa ve yaradılış hayatım biz böyleyiz dese vaybeeee ERKEKKk diyip alkışlayacak mısın? Kendini kandırma.

kocamın gömleklerini seve seve ütülerim ama bana böyle yapacaksın edeceksin dese kendisini ütülerim. orta yolu ben niye buluyorum.
İşte bende onu diyorum emir kipi olmasa severek yapılabilir adamın karakteri buysa konuşarak düzeltmek lazım.
Kadın zaten ne yapacagını bilir ama emir kipiyle olmaz bunu anlatıyorum

sevgilinizin arkadaşınızın ''hangi yenge'' demeside mi yaradılıştan? Yapılan saygısızlıkları yaradılıştan diye kendinizi kandırmayın. Kibar, sorumluluk sahibi ve medeni erkeklerde var bu ülkede. Sosyal medyada iğrenç şeyler dolaşıyor erkekler eşlerini aldatırsa bu aldatmak sayılmaz diye mesela. Sevgilin seni aldatsa ve yaradılış hayatım biz böyleyiz dese vaybeeee ERKEKKk diyip alkışlayacak mısın? Kendini kandırma.
Görüp görebildikleri tek erkek ellerindeki 🐂 cinsi, başkasını bulamam diye abuk subuk şeylere inandırıyorlar kendilerini.

İşte bende onu diyorum emir kipi olmasa severek yapılabilir adamın karakteri buysa konuşarak düzeltmek lazım.
Kadın zaten ne yapacagını bilir ama emir kipiyle olmaz bunu anlatıyorum
Kankiiiiii, konudaki adam evde yatıyor kız işe gidiyor. Algılar open or closed?

E kullandırmışsın zaten. 3 tane iş yeri olan adamın kaşına gözüne vurulmadın heralde zengin ilerde de evleniriz demişsin. Evet ileride evleniriz deseydi yine sesin çıkmazdı.

Tabiki işte kadınlar yapmak zorunda değil ama yaradılış gereği bekliyorlar bunu emir kipiyle söylemek yerine çiftler orta yolu bulmalı kadına zorunlu gibi davranmamalı
Etraflarında kadın olmayınca ne yapıyorlar, yaradılış demeyip başlarının çaresine bakıyorlar değil mi? Yoksa pisliğin içinde aç sefil otururlardı. Asgari ücretle 10 saat çalışan kadına yaradılışın böyle, kalk ütüle şunu diyemez kimse.

Benim iki erkek kardeşim de ütülerini kendileri yapardı. Hatta bardak tabaklarını bulaşık makinesine koyardı, makine yıkamışsa dolaplara yerleştirirlerdi, perde asmaya yardım ederlerdi. Büyük olan evlendi, şimdi de karısına yapıyor. Çünkü babam da öyleydi, annemin sırtında gezmeyip ben yaparım ben hallederim derdi. Yaradılış demeyelim de aileden alıştırma öğretme diyelim.

Back
X