Sevgilimin bana olan ilgisi azaldı

aslında onlar bu yaptıklarının farkında degil biz fazla takıoruz ben bunu anladım onlar mışıııl mışıl uyurken biz yatakda dört dönüoruz bazen sabahı sabah edioruz onların umrunda olmadıgından deil ama takmıyorlar bizim gibi biz çok duygusal bakıoruz olaylara hemen salya sümük oluoruz.sevmediklerinden deilde işte düşünemiolar sadece :4: mesela az önce telefonda konuşuoduk uyudu kaldı bende sessizce kapattım telefonu ne komik demi :27: biz olsak öle bişey yapayız mesela bende takmıorum artık alıştım böle daha ii sıkmammak bogmamak lazım... herşey gönlünüzce olsun...:16:

aslında onlar bu yaptıklarının farkında degil biz fazla takıoruz ben bunu anladım onlar mışıııl mışıl uyurken biz yatakda dört dönüoruz bazen sabahı sabah edioruz onların umrunda olmadıgından deil ama takmıyorlar bizim gibi biz çok duygusal bakıoruz olaylara hemen salya sümük oluoruz.sevmediklerinden deilde işte düşünemiolar sadece :4: mesela az önce telefonda konuşuoduk uyudu kaldı bende sessizce kapattım telefonu ne komik demi :27: biz olsak öle bişey yapayız mesela bende takmıorum artık alıştım böle daha ii sıkmammak bogmamak lazım... herşey gönlünüzce olsun...:16:

ay ne tatlı yaa... buna kızma, demekki seninle konuşurken huzurlu, rahat.. bence çok şirin bi durum... beni önemsemiyo diye düşünme derim..

:9: gerçekteeen cok gülldüm bizdede oluuyo .. gecen geceuyudu konuşurken hemde :1: tamam haklıda erken kalkıyo calışıyo saat 2 olmuş hala bnmle knşmaya calışıyo :1: bekledim kapattım telefonu hemen aradı özür dilerm falann ooo kıyamam dedm aldı gönlümü uyudukk yani :48:

haklısın artık bnde takmıyorum. önceden olsa beni hiç önemsemiyo derdim bisürü şey üretirdim. şimdi farklı acılardan bakıyoorum olaya. bitanecikk sevgilim ooo :70:

ilişkimiz şubatta 5.yıla giriyo.. çok seviyo ve çok seviliyorum emin oldugum tek sey bu.. ama benim askerden geldi geleli zaman zaman tekrarlayan bir derdim var.. gelip çalışmaya başladıgından beri (2 yıldr) yoğun oldugunda ilgisini alakasını keser oldu. yoğun oldugunu söylüyo tabi nekdr dogru bilemiorm. yani tek bi mesajlık 1 dklık alo dicek kadar mı yoğun neyse...
bütün gün evde oldugum zamanlar oluyo, bu sürede üzerine gitmeyim die erteliyorum dertlerimi anlayışlı davranıyorum. bu 1 gün sürüo 2 gün sürüyo ama 3. gün olmuyo. cünkü ben nekdar gitmesem üzerine o okadar daha gidiyo. farkında degil... ama ben üzerine gitmessem iyice sogurum iyice kurarım kafamda bilirsiniz işte kız milleti aynıdır ya..
söylediğimde de haklı cıkıyo işi oluyo biri gelmiş biri gitmiş oluyo.. tamam cok calışıyo ama benimde eskiden gösterdigi kocaman ilgiye ihtiyaçım var. minik şeylerle mutlu olabilirim farkında ama hiç bi çabası yok ki... gündüz calışıyo gecede yorulmuş uykusu gelmiş oluyo yarım saat sonra uyuyo ben kalıyorum tabi.
bunları ben mi abartıyorum bilmiyorum. neden msj atmıyosun neden aklına gelmiyorum dedgimde de sende atmadın oluyo cvbı. ben atmadıgımda rahatsız olmuyosun demek oluyo bu diyorum . rahatsızsan bırakma dio. yerleşmiş huylarımız var her sabah günaydın deriz biyere giderken haber veririz mutlaka. ama bnm derdim surdayım burdayım demesi degilki.
ilgisini çekemiyosam neden ugraşıyım yada ne yapabilrm beni merak etsin msj atsın söyle olsn böle olsn die nasılll diebilrim. sabret ugraş benimle bırakma hemen diyo ama bunu nasıl yaparım ya..
birlikteken herşey herzaman iyi ama işte görüşemedigimizde bu sorunları yaşıyoruz. bana akıl verin abartıyo muyum bazı seyleri cokmu ilgi istiyorum yada nebilim işte.. nekdr anlatabildim bilmiyorum..

owww bende sevgiliyken böyleydim cafe açmıştı safinaza bağlamıştım bütün gün tırnaklarımı yiyordum meraktan ne yaptı niye aramıyor niye geç cvp veriyor diye :O
bencede bir işe gir ablacm sen rahatlarsn yani sıkmamak gerekyr aslında helde güveniyorsan hiç sıkma elbet arayıp sorucak hiç özlemycek değil yaaa :)

En iyisini ben Yapıyorum herhalde :) Hiç Takmam kafama aradımı aramadımı diye. Çalışan bi bayanda değilim evdeyim sürekli Eşim arar çoğunlukla beni. Evin eksiği yada ihtiyacım olursa ararım kafamada takmam böyle şeyleri. Evlendiğimiz ilk zamanlar yanımdan hiç ayrılmasın hep benimle ilgilensin sürekli yanımda olsun istiyordum. Oda yaşadığım streslerden üzüntülerden dolayı. Üzerine giderken olumsuz sonuc alırsın Bence Kendini hayatın akışına bırak sürekli sevgilini didikleme yada arama msj atma günde 1 kere ara yada msj at yeter Seni Seviyorsa Ayrılmayı düşünmüyorsa Zaten Kendisi merak edip aramaya başlar. Çünkü bu zaman içersinde yaptığı hatanın farkına varıp soğudumu diye düşünmeye başlar... Kimse Senden daha değerli değildir....

Back
X