Sevgilimin benden habersiz paylaşımı..

Video paylaşılmasından ziyade benim böyle bir hobisinden haberdar olmamam beni üzmüştü bunu dile getirdim tanışırken biz 4 yıl önce söylemiş bana ben ilgilenmediğim için de bir daha bahsetmemiş ( konuşmaları gösterdisöylemiş ama benim dikkatimi çekmemiş :KK43: )bana evlilik teklifi yaparken çalmayı planlamış şaşırtmayı düşünüyormuş bu şekilde hallettiksana her zaman söylicem dedi :) ❤️
Konu çok Gzl tatlıya bağlanmış Allah başınızı bozmasın cnm mutluluklar ❣
 
Bana sevgiliniz hobisini sizden saklamış gibi değil de siz onun ilgi alanları ile ilgilenmemişsiniz gibi geldi. Çok önceden bahsetmişti gitar çaldığından diyorsunuz. Konunun üzerine düşüp uygun bir vakitte size de çalmasını istediniz mi. Sevgilinizin yerinde olsam konuyu açtığınızda bu noktaya parmak basardım.

Bunun dışında attığı her adımı size haber vermek zorunda değil bence.

Edit: Tüm yorumları okumamistim. Nitekim sevgiliniz de aynı hususa deginmis.
 
Masaallah sen bu adami hic kaybetme canim odunlarin bu cinslerinden zor bulunuyor kiymetini bil cok tatli geldiii saklamasi evlenme teklifi falan vallahi gozlerim yasardi bu zamanda bu kadar dusenceli erkek :)
 
Masaallah sen bu adami hic kaybetme canim odunlarin bu cinslerinden zor bulunuyor kiymetini bil cok tatli geldiii saklamasi evlenme teklifi falan vallahi gozlerim yasardi bu zamanda bu kadar dusenceli erkek :)
Çok düşünceli ama icraat yok gibi bakalım görücez ilerde güzel yorumunuz için teşekkür ederim ☺️
 
Back
X