• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin beni ekmesi😂

babybergen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba günaydın herkese
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 15 gün sonrasında buluştuk ve sorunlarımızı konuşup tekrar devam etme kararı aldık
O günden sonra ilk olarak bugün buluşacaktık kahvaltıya gidelim dedi
Dünden hazırlık yaptım sabah 8.30da uyanacağımı biliyordu kendisi de 10da uyanacaktı
Gece işten geldi yorgun elbet olabilir ama niyeti olan insan bir şekilde kalkardı diye düşünüyorum vaktimiz kısıtlıydı tekrar işe gideceği için
Bana çok özensiz davrandığını hissettirdi
Geç uyandı bir de sen çıksaydın ben gelene kadar uyanırdım keşke gelseydin gibi şeyler söyledi
Ben kızmadım yanlış konuşmadım sadece mesafeli ve kırgın konuştum erken uyandım yatıcam uykum var dedim diye tavır takındı
Annem de bugün onun puanını verdim ben dedi iyice çıkmaza girdim sanki bundan sonra gidersem beni küçük görür gibi hissediyorum
Şu andan itibaren tavrım nasıl olmalı nasıl konuşmalı davranmalıyım ben büyütüyor muyum sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim

Uyandırsaydın?
Hazır mısın geliyorum çıkıyo muyuz kalktın mı naptın?
Yeniden Başlayınca ekstra bi heycan istedin heralde normaldir.

Şimdi sizin açınızdan bakıyorum olaya; ortada kararlaştırılmış bir randevu var madem sizin ile buluşmaya karar verdi o zaman ona göre kendini ayarlamalıydı, saatini kursaydı uyanamayacağını düşünüyorsa 2'şer dakika arayla çalacak şekilde kursaydı birini kapattığında diğeri çalar onda uyanırdı, ya da madem yorgun olacak uyanamayacak öyleyse hiç plan yapmasaydı.

Şimdi onun açısından bakıyorum olaya; Randevulaşıldı ve o gitmedi diye hemen altında art niyet, ilgisizlik aramak saçma biraz kendisini ne kadar zamandır tanıyorsunuz? Gerçekten önemsemedi de mi geç kaldı anlayabilecek kadar tanıyor musunuz? Belki gerçekten oda gelmek istedi ama yorgundu ve kalkamadı bilemeyiz? Madem siz bu kadar çok istediniz buluşmayı 1-2 kere arayıp uyandırsaydınız ne olacaktı ki yani?

İkiniz de kendinize göre haklısınız ama kimin +1 ile önde olduğunu belirleyebilecek tek şey; Sizin onu ne kadar tanıdığınız? Gerçekten sorumsuz ve ilgisiz biri mi? Bilerek mi geç kalmıştır? Yoksa insanlık hali uyuyamıkalmıştır gerçekten?

Merhaba günaydın herkese
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 15 gün sonrasında buluştuk ve sorunlarımızı konuşup tekrar devam etme kararı aldık
O günden sonra ilk olarak bugün buluşacaktık kahvaltıya gidelim dedi
Dünden hazırlık yaptım sabah 8.30da uyanacağımı biliyordu kendisi de 10da uyanacaktı
Gece işten geldi yorgun elbet olabilir ama niyeti olan insan bir şekilde kalkardı diye düşünüyorum vaktimiz kısıtlıydı tekrar işe gideceği için
Bana çok özensiz davrandığını hissettirdi
Geç uyandı bir de sen çıksaydın ben gelene kadar uyanırdım keşke gelseydin gibi şeyler söyledi
Ben kızmadım yanlış konuşmadım sadece mesafeli ve kırgın konuştum erken uyandım yatıcam uykum var dedim diye tavır takındı
Annem de bugün onun puanını verdim ben dedi iyice çıkmaza girdim sanki bundan sonra gidersem beni küçük görür gibi hissediyorum
Şu andan itibaren tavrım nasıl olmalı nasıl konuşmalı davranmalıyım ben büyütüyor muyum sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim
Yorulmuş olabılır bence

Back
X