Date ve sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi yase14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen atma bakalim merak edecek mi seni
Bazi erkekler lovebombing mi ne yapiyormus yani seni degerli hissettiriyor sonra ilgisini cekiyor sen meraklanip kosuyorsun
Dusme bunlara
Olur ki yazarsa
Ben beni merak etmeyen insani hayatimda tutmam, anca bulusur kahve icerim, o da en fazla olacak sey dersin şutlarsin
Birak bi afallasin
Ne güzel yazdın öyle :)) kesinlikle uygulayacağım aslın takık biri değilim sadece duygusal biriyim. Saf masum duygularla gitmiştim o buluşmaya sonrası öyle olunca biraz sersemleştim

Kemirmesin boşver de geç hemen oltaya gelmiş gibi arka arkaya cevap yazma soru sorma yaptığı hareket sen az cepte dur hareketi iletişim yok ama hala alttan alta ilgi var az bi kaç kız dolaşsın gelir de ben olsam bir daha asla cevap vermem
Yani sonuç olarak herşey açıkça belli dediğin gibi

Bacım hiç yazma bırak, hatta keşke tekrar teşekkür mesajı bile atmasaydın, görüşmek isteyen adam her türlü yazıyor arıyor soruyor susmuyor çünkü. Ay laubali herif.
off evett sonrasında çok pişman oldum o mesajı attığıma :olamaz:

benzeri durumu yaşadım bende boşanalı 6 ay felan oldu ,

bir date e çıktım

buluşma çok eğlenceliydi öncesi konuşmalarda , bu kişiyi sosyal çevremden tanıyordum zaten , boşandığımı vs de biliyordu

buluşmadan sonra adamdan ses seda yok
tabi eve girdin mi günün değerlendirmesi gibi soru girişimlerini o yapmıştı

sonra ses seda çıkmadı

ne oldu dersin bir kaç kez ben yazdım

2. bir spontane buluşma oldu

beni aldı güzel kahve içip yürüdüğümüz bir akşamdı ,

beni çok hoş bulduğunu , birbirimize hayat görüşü olarak çok yakın olmadığımızı düşündüğü için benden uzak kalmak için çabaladığını ama yapamadığını söyledi

o seküler , ben muhafazakar yapıdayız

bu 2. buluşmada sarılma ve el tutma gibi girişimleri olunca bu denli hızlı , dürtüsel davrandığını sezdim , bana o bakışları da beni bi korkuttu aslında ,kendisinin de ciddi ilişki ve evlilik niyeti olmadığını açıkça dile getirmesi neticesinde

Dedim hadi kardeşim Yallah :)

Bırakın isteyen adam çabalar nokta net.

Cevap basit degil mi aslında?
“Vardın mı?” diye yazmaması gerekmez en azından diger süreçlerde yazması gerekiyordu. Elektirik alamamıs.

Birde “canım” diyen bir nonos..
Her canım diyen nonoş olmuyor ama o düşünceye katılmıyorum kişiden kişiye hitap şekli değişebiliyor. Ama elektrik alamadığına karşı hemfikirim seninle

Boşandığını zaten biliyor neden tekrar anlatıyorsun ki sorun tamamen onda demişsen itici bulmuştur bir daha anlatma bilsin tabii ama geçmişi konuşmaya gerek yok bence bu yüzdendir bşr de beğenmemiştir
Ama birden anlatmadım ki o sordu nasıl oldu diye bende yüzeysel anlattım durmadık bile üzerinde farklı konulardan hep konuştuk ama her ne konuşursak konuşalım ona eskiyi unutamamış imajı mı verdim diye sorgulamıyor değilim

Ama birden anlatmadım ki o sordu nasıl oldu diye bende yüzeysel anlattım durmadık bile üzerinde farklı konulardan hep konuştuk ama her ne konuşursak konuşalım ona eskiyi unutamamış imajı mı verdim diye sorgulamıyor değilim
Bence bi daha biri sorduğunda kısaca kimse boşanmak için evlenmez nasip böyleymiş de geç benim sevgilim ex muhabbetinden nefret eder mesela

Her canım diyen nonoş olmuyor ama o düşünceye katılmıyorum kişiden kişiye hitap şekli değişebiliyor. Ama elektrik alamadığına karşı hemfikirim seninle
Ne yapmayı düsünüyorsunuz? Yazacak mısınız?

benzeri durumu yaşadım bende boşanalı 6 ay felan oldu ,

bir date e çıktım

buluşma çok eğlenceliydi öncesi konuşmalarda , bu kişiyi sosyal çevremden tanıyordum zaten , boşandığımı vs de biliyordu

buluşmadan sonra adamdan ses seda yok
tabi eve girdin mi günün değerlendirmesi gibi soru girişimlerini o yapmıştı

sonra ses seda çıkmadı

ne oldu dersin bir kaç kez ben yazdım

2. bir spontane buluşma oldu

beni aldı güzel kahve içip yürüdüğümüz bir akşamdı ,

beni çok hoş bulduğunu , birbirimize hayat görüşü olarak çok yakın olmadığımızı düşündüğü için benden uzak kalmak için çabaladığını ama yapamadığını söyledi

o seküler , ben muhafazakar yapıdayız

bu 2. buluşmada sarılma ve el tutma gibi girişimleri olunca bu denli hızlı , dürtüsel davrandığını sezdim , bana o bakışları da beni bi korkuttu aslında ,kendisinin de ciddi ilişki ve evlilik niyeti olmadığını açıkça dile getirmesi neticesinde

Dedim hadi kardeşim Yallah :)

Bırakın isteyen adam çabalar nokta net.
Halbuki en baştan düşüncesini belli etseydi sende ikinci buluşmayı gerek görmezdin ama olsun en güzel kararı vermişsin

Ne yapmayı düsünüyorsunuz? Yazacak mısınız?
Tabiki hayırrr. Hayatımın öncesinde olmadığı gibi hayatımın sonrasında da olacak değil ya. Ben hedefleri olan,kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım. Karşılıksız olarak bir erkeğin peşinden koşmaz zaman kaybı olur. Ben değerliyim ve benim kendime saygım var. Araya duygu girince insanız beşeriz de şaşarız da sadece yazmak istedim ve hiç tanımadığım birileriyle objektif olarak sohbet etmek iyi geldi.

instadan çıkar bence. ciddi düşünmüyor.
ilk sohbetimizde beni güzel bulduğunu benim gibi birini üzmekten korktuğunu. olacaksa benimle ciddi bir ilişki yürütebileceğine değinmişti. Sonuç olarak Ben ne yazmayı düşünüyorum ne de takipten çıkarmayı düşünüyorum. Sonuçta o enerji alamamış ve uzak durmayı seçti ya da kafasında kurduğu başka bir düşünce var bilemem, bilemeyiz o yüzden saygıyla karşılarım bu durumu. Dediğim gibi insanlar birbirlerine zarar vermeden görüşebilir tanışabilir bu gayet normal bir durum. Ben her zaman yoluma bakıyordum bakmaya da devam ediyorum. Hayatımda ne birşey artacak ne de birşey eksilecek

Sormasi da garip erkekler bu muhabbetleri sevmez +1 soran olursa geçiştir +2

Back
X