Ilk bulusma.Guzel oldugunuzu soylemesi. Bence curet. Ne menem bir sohbetti ki bosanmaniz, guzel olmaniz, gozleriniz disinda bir sey yazmamissiniz. Bi kendinize gelin. Siz kadinsiniz, secici olansiniz. En iyiyi secip ondan üreyeceksiniz. Tabiata karsi hareketler kahve resimleri atmalar, kenardan mesaj atip beklemeler.. Biraz alfa erkegi ise sizi okumustur. Begenmemistir. Dilenmeyin. Bir sohbetten kalktiginizda hem kulturlu, hem akilli hem de cok guzel densin. Gozlerinize degil arkasindaki beyine ulassin sohbetleriniz. Kirk takla atsin sizi elde edebilmek icin. Usulune uygun bi vardin mi iki gunaydinla parmagini şıklatsa ucacak gibisiniz. Oysa olmasi gereken olur da yazarsa boyle bir bulusma sonrasi eve sag salim vardigimi bir centilmen olarak sorman gerekirdi diyecek alani kendinize birakmak. Birakmamissiniz. Şahsiniz uzerinden genel fikirlerimi yazdim. Siz bir tanesiniz ve sizi bas taci etmeyeceklerden uzak durun ama denemeye devam. Ha bu arada bulusmanin nesi zarar..hani ben oyle degilim demissiniz ya. Bulusmadan once temel sorularinizin cevaplarini alirsiniz sonra bulusursunuz. Onlarca kisiyle bulustum ama seni sectim dersiniz olur biter. Bir ayakkabi ihtiyacinda onlarca magaza marka gezerken bir yol arkadasi bulmayi kadere, tombaladan ne cikarsaya cevirmek de olmasin yani. Her bulustugunuzla pembe hayallere dalmayacaksaniz tabii.