Sevgilimin beni şok eden yorumları

blue.girl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
187
15
318
32
Balıkesir
Merhabalar KK Forumun tatlı kızları, bir derdim var ve sizlere danışmak istedim.

Bir erkek arkadaşım var, birbirimizi seviyoruz ve beni daha çok iyi huyum ve dürüstlüğüm sadıklığım sebebiyle sevdiğinin farkındayım. Çünkü şimdiye kadar çok fazla kız olmuş hayatında ve kimseyi umursamamış. O kızlarda bir bambaşka zaten vucutları olsun güzellikleri olsun. Ben ise zayıf ufacık tefecik bir kızım ve burnum aşırı derecede kemikli. Bu nedenle beni önce iç güzelliğimle sevdiğini biliyorum ve açıkcası hoşuma gidiyor. Çünkü özgüveni olan biriyim pek umursamıyorum birkaç yıldır ufak tefek yada burnumun kemikli oluşunu. Ve birisinin beni iç güzelliğimle sevmesi hoşuma gidiyor :)
Ki gel gelelim geçenlerde bir arkadaşım burnundaki eti aldırmak için operasyon yaptıraıcaktı aynı zamanda estetikte yaptırdı ve bizde ziyaretine gittik. Hiç estetik düşünmedim açıkcası şimdiye kadar burnumu kötü gözüksede seviyorum çünkü ve sevgilim beni şok eden şeyleri söyledi orada. 'Aşkım sen hiç düşünmüyormusun?' dedi ben şaşırdım 'hayır düşünmüyorum' dedim sonrada ' Fena olmaz aslında ' dedi ve şunuda ekledi ' bu arada bi kaç kilo alsan seni daha çok severim biliyormusun?'
resmen şoka girdim birde arkadaşlarımızın yanında dedi bunu, okadar alındımki.. tabi bir şey diyemedim. Ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar sizce içinde baya düşündüğü şeyleri bi anda ortayamı dökmüştür yoksa öylesinemi söylemiştir. İçim içimi yiyor kaç gündür nasıl bunları der diye. :14:

Siz ne düşünüyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim... :44:

Hım...
Bunları olumlu eleştiri olarak düşünmeyi denediniz mi?
Estetik konusuna bir şey diyemeyeceğim, saçma ve bir o kadar da yakışıksız olmuş ama kilo almanızı söylerken hem daha sağlıklı hem de daha iyi görünmenizi istediğinden olabilir.

Son düzenleme:
Benimde estetikle bi kac yerini duzeltmesini istedigim bi erkek arkadasim vardi seneler evvel =d
ic guzelligini begeniordum bende, distan pek tipim degildi (hos, ne ic guzelligi, cok gecmeden ogrendim ki zuppenin biriymis... )

Erkek arkadasiniz sizde dis goruntu olarak begenmedigi bi kac seyi dile getirmis. herkes herkesi %100 begenecek diye birsey yok. ama hala sizinleyse demekki bunlar cokta onemli degil onun icin. bence cok kafaya takmayin. oylesine soylemistir, hani boylede iyisin ama yaptirsan daha da iyi olursun falan gibi..

Söyleme tarzı nasıldı peki?
Alay eder gibimi ciddimi yoksa şakayla karışık mı?
Daha sonra tek kaldığınızda neden ona bu tavrını sormadın?

sizin yerinizde olsam bende alınırdım:19:
en azından arkadaş ortamı yerine başbaşayken size söyleyebilrdi :41:

eğer sağlık açısından problemin yoksa sakın burun estetiği için bıçak altına yatma
ben sağlık açısından oldum keşke burnum kocaman olaydı da ameliyat olmayaydım yani o derece
eğer mutluysan boşver
ama kilo alabilirsin gerçekten aşırı zayıfsan
sevgilin bunları abartmadan dile getirebilir bence
ama arkadaşlarının yanındaa söylememeliydi kesinlikle!

bana da çok kilolu olmadığım halde 2-3 kilo ver diyor onun yüzünden takıntı haline getirdim bunu.boşver o seni böyle sevdi.tabiki bakımlı olacaksın ama estetik başka bir şey.

eğer sağlık açısından problemin yoksa sakın burun estetiği için bıçak altına yatma
ben sağlık açısından oldum keşke burnum kocaman olaydı da ameliyat olmayaydım yani o derece
eğer mutluysan boşver
ama kilo alabilirsin gerçekten aşırı zayıfsan
sevgilin bunları abartmadan dile getirebilir bence
ama arkadaşlarının yanındaa söylememeliydi kesinlikle!

burun ameliyatı olan biri olarak kesinlikle olma derim!!
onun dışında da sevgiline açıklama fırsatı ver bakalım maksadı neymiş?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumlarınız için, burun estetiğinden bende korkuyorum ve bir sağlık problemim olmadığı sürece yaptırmam derim hep, Kiloya gelince 7 yıldır 45 kiloyum ve ciddi anlamda çok fazla yemek yediğim halde alamayanlardanım malesef..

Erkek arkadaşımın bunları söylerkenki tavrı gayet doğaldı sanki muhabbete devam ediyormuşcasına söyledi zaten orada bu durumu yadırgayan ben, ziyaretine gittiğimiz arkadaşım ve yanımızdaki diğer kız olan ev arkadaşım oldu, erkekler muhabbet etmeye devam etti.

Belkide çok alınganlık yapıyorum ama soramadım sonrasında da ne diyeceğimi bilemedim çünkü. Sinirliydim ve bir anda parlamaktan korktum. :36:

yersiz olmuş, başkasının yanında söylemesi saçma, düşüncesizlik etmiş, aynı şekilde sen onun arkadaşlarının yanında saçlarını değiştirmeyi düşünmüyor musun bu arada kıyafetlerine de biraz dikkat etsen daha iyi olur desen, eminim bir daha seni arayıp sormaz..

basit bir durum değil bu, bence konuşmalısın onunla: "tamam beni eleştirmen güzel bir şey, sonuçta daha iyi olmamı istersin evet, ama başkalarının yanında rencide olurum ve bu hiç hoş değil, lütfen başkalarının yanında benim dış görünüşümü eleştirme" demelisin.

uyarmalısın

bu arada 45 kilo çok da zayıf değil aslında hatta pek çok kısa boylu hollywood yıldızı bu kiloda. senin boyun kaç ?

Boyum 1.61 , konuşucam evet karar verdim hatta uyumasaydı şimdi konuşacaktımm, az önce arayıp uyandırmayı bile düşündüm ama kıyamadım:26:

Canım başkalarının yanında bunları söylemesi kötü sadece.Yoksa erkek arkadaşın seni her halinle seven birisi gibi geldi.O an laf olsun diye söylemiştir.Kendisi burun ameliyatı olan insanlar genelde başkalarına da sorar sen de olmayı düşünüyor musun diye.Kötü bir maksatla sorduklarından değildir bu daha çok burun ameliyatlarıyla ilgili başkalarının ne düşündüklerini öğrenmek isterler bu yolla.Ama biraz daha kilo alsan seni daha çok sevebilirim lafı benim de sinirimi bozardı şahsen.

Bence uygun bir dille bu laflara kırıldığını anlatmalısın.Ayrıca 45 kilo normal ben de 44-45 kiloyum boyum da 164.Fiziğimle ilgili kötü bir eleştiri almadım.Ama yüzüm ve vücut hatlarım belirgin.Eğer yüzün çökükse bir kaç kilo almalısın.Ve ya seni daha canlı göstericek bir makyaj uygulamalısın.Allık kullanmıyorsan kullanmalısın ve yüzünü daha toplu göstercek bir şekilde sürmelisin.

Burnunla ilgili de sevgilinin sözleri yüzünden kompleks yapma sakın.Bence ciddi estetik ve sağlık problemleri olmadan burun estetiği yapmamalı insan.

Boyum 1.61 , konuşucam evet karar verdim hatta uyumasaydı şimdi konuşacaktımm, az önce arayıp uyandırmayı bile düşündüm ama kıyamadım:26:

ee boyuna göre kilon çok ideal, ben de 1.62yim ve 47 kiloyken bile boyumdan dolayı tombik gözükürdüm, şimdi bu saatte arama çok geç, ama müsait bir zamanda sakin sakin söyle, kızmadan gayet sakin, böyle böyle kırıldığını anlat ve arkadaşlarım da şaşırdı öyle birden söylediklerine de, yani "hayır benim söylediklerimde bir anormallik bir sorun yok" dememesi için, belli ki bilmiyor başkasının yanında birinin dış görünüşünü eleştirmenin kabalık olacağını, rencide edeceğini, uyar ki bir daha yapmasın.

Teşekkürler yorumun için melis_560 allık kullanmıyorum çünkü zaten hafif pembemsi bir yüzüm ve şişkin elmacıklarım var :) Ama yüzümü daha toplu göstericek makyaj tarzları araştırması yapmak aklıma gelmemişti hiç :) bir bakıyım hemen buna :34:

pinaran_ cım evet sanırım o konuda pek rahatsız olmuyor yorum yaparken tatlı tatlı sinirlenmeden söyleyebilirim umarım:10:

bence boşuna alınmışsın ben herkesin yanında söylüyorum burnumu beğenmediğimi ve yaptırıcağımı takmana gerek yok zaten sohbet havasında söylemiş ama yaptırırsan iyi olur sevgilinin dediği gibi
bu arada ben de 41 kiloyum boyumuz da hemen hemen aynı çok zayıf göründüğünü sanmıyorum kilo alma bence
ayrıca da şu erkeklerin senden önce çok güzel kızlarla çıktım ama sana asıgım sen çok iyisin falan laflarından böğğ geldi artık cok eskidi cook :))

Ya canım ne varki bunda seni rencide ederek söylememiş ki...
İnsan kendisini dıştan,başka insanların gördüğü gibi objektif göremiyor ki
Sana yakışanı elbette en yakınların bilir.
Ben hep sorarım sevgilime bir yerim yamuksa saçım başım olmamışsa söyle biliyim yani:)
Hiçte kırılmam ki kendisi pek söylemez gerçi bir kaç saç ve makyaj modeli var hep onu yakıştırır en çok.
Hatta benim burnum hafif kemikli çok sırıtmıyor ama kaç zamandır estetik olmayı düşünüyorum ama izin vermiyor beyfendi:37:
Biz bayanlar arasında bile hep oramız şöyle böyle olsa deriz ki o senin sevdiğin bunu güzel bir dille düşüncesini dile getirmesi gayet normal.
Tamam iç güzellikte önemli sende farkındasın bu tarafını sevmiş ama bir zamandan sonra görsellikte çok önemli
Onun için olmasa bile dediği şeylerin eğer ki bende farkındaysam değiştiririm kendimi.

bence de kötü niyetle söylememiş ,tamamen safiyane bir tavırla o an muhabbet olsun diye söylemiş. hatta bence söylediklerine kulak versen iyi olur canım :34:

Senı cok ıyı anlayabılıyorum.Benım erkek arkadasımda bana dıyet yaptıgım zamanlarda yaklasık 10 kilo vermişken, dahada zayıf olursan senı kıskanırım demişti :) fıt olmak ıcın 5-6 kıloyuda vermeye ıhtıyacım var..Boyle demesının sebebını sordum..O zaman daha dıkkat cekici olacagım için bakar,beğenirse diye.Buyur burdan yak! Bende bu yuzden cok kırıldım hatta özgüvenımı zedeledi..Sende ona aynı seyı yapsan acaba ne hısseder yada ne amacla soyledı anlamak gerek Benımkı gıbıyse fena :25:

arkadaslarin yaninda yapmamaliydi .
benim erkek arkadasimda burnuma laf etmisti :D valla gittim yaptirdim hicde pisman degilim aksine daha mutluyum
ama en azindan niyetini belli etmis iyi bisey bence .

Back
X