Sevgilimin bir hayat kadınıyla resmini gördüm ?

Neyi çaktırmayacaksın çaktıra çaktıra ayrıl.simdi senin hakkında ne muhabbetler çevirecekler.illa hayatında sen varken başka biriyle olmasını mi bekleyeceksin.yolun basında yol ver gitsin.

Benimde korkum o ama öyşe şeyler konuşmuşlarki ben gördüm okudum demeye utandı
Neyi çaktırmayacaksın çaktıra çaktıra ayrıl.simdi senin hakkında ne muhabbetler çevirecekler.illa hayatında sen varken başka biriyle olmasını mi bekleyeceksin.yolun basında yol ver gitsin.
Ilerde o arkadas muhabbetinde seninde oyle konularin olursa hic sasirma, o yuzden ayril gitsin.
Ne bicim insan bunlar ya.
Midemi bulandirdilar sabah sabah.

m

Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
Bakın bu geçmiş değil aşırı çirkinlik burdaki cirkinlikse o sevdiğiniz adamın birlikteliğini anlatması kadar iğrenç kadar bir durum yok. Belli ki siz de o grupta konusulacaksinjz yok hangi adamadasiniz vs çok cirkinlesmek istemiyorum ama kendinizi böyle iğrenç muhabbetlere konu etmeyin . Böyle pisliklerden hemen uzaklasin kalp sevmeye bağlanmaya programlidir yeni birini sever yeni birine baglanitsiniz. Allah kurtarsın demekten başka bişey gelmedi içimden 🙏🏻

Bana söylemişti bi grup var oraya girmesen yeter çok küfürlü konuşuyolar diye .daha sonra arkadaşlarıyla konuşmuş silmesi daha uygunmuş gruptan da çıktı artık . Dediki " kızlarla ilgili konuşuyolardı mesela hadiseyi atıyolardı " silmesem olmazdı artık o grupla olmam uygun değil dedi

Adam gruptan çıkınca karakteri değişti mi peki? Adam hala aynı adam.

Normalde erkek muhabbetine aldırış etmem. Genel olarak cinsellik konuşuyorlar, bu konularda espri falan da yapıyorlar. Bence çok normal.
Ama bu tarzdaki bel altı muhabbetler, yüz yüze baktıkları kadınlarla ilgili fanteziler konuşmaları ve birlikte oldukları kadınları birbirlerine reklam etmeleri leş ötesi.
Yolun başındayken dönün bence.

Ayrıca hayat kadınıyla birlikte olan adamın cinselliğe bakışının sıkıntılı olduğunu düşünürüm, kapasitesini de sorgularım.
Evet bu işi yapan kadınlar var. Kimi elinde olmadan yapıyor, kimi bile isteye. Bu işin sosyolojik boyutları çok karmaşık. Burada tartışılacak bir şey değil.
Ama sekse parayla ulaşan adama iyi gözle bakmam.
Karşıdaki kadın para için kendisiyle bir şeyler yaşarken içinde bulunduğu durumu sorgulamayan ve bundan keyif alan insan kapasitesizdir. Koluma takıp da sevgili diye gezdirmem.

Sizin aranızda olan ozelinizi bile eminim anlatır bu adam
Hatta yasamadiginiz şeyleri bile yaşanmış gibi anlatır bunu yapan insanlar var

Uzak durun bence

Kendin sonra o grupta anlatilmak istemiyorsan ayrıl. Ve hayat kadına giden erkekten gram fayda gelmez. Gelse gelse hastalık gelir

çok iğrenç 👎

hem cinsel yolla bulaşan hastalık kapmış olabilir bu açıdan iğrenç

hem de kadınları parayla satın alabileceğini düşünen iğrenç bir zihniyette.

ben ayrılırdım balık baştan kokarsa yemem. size hastalık bulaştırabilir size de bir kadın olarak saygısı olmayabilir ve sizi hayat kadınlarıyla aldatabilir.

Sizden önce olan sizi ilgilendirmez ama hayat kadınına gidip bunu ballandırarak anlatan da ne bileyim..

Benimde korkum o işte . Bana ufak bi yakınkaşmasında bile aklıma gelecek

Grupta olması sorun değil de bir hayat kadınıyla birliktelik yaşamış olması bence sorun. Direkt ayrılırdım ben olsam. Sorun birliktelik yaşamış olması değil bu birlikteliği bir hayat kadınıyla yaşaması, ona gitmesi bir de böyle fotoğraf falan... Midem kaldırmaz.

Herseyden once hastalik kaparim korkusuyla bu adami bitiririm ben. Hayat kadiniyla birlikte olmak ne demek? Bir suru bulasici hastalik var. Midem almaz.

Benim bi sevgilim var henüz çook yeniyiz öyle içim ısındıki anlatamam . Sanki böyle bana onun ilkiymişim gibi heycanlı davranıyo çok ilgileniyo bilmiyorum yeni diye mi dün elimi tuttu böyle sanki çok masum çok heyecanlı gibiydi her dk benle konuşuyo instagramda kızlarla pek ilgili değil .
Ta ki dün instagram şifresini verene kadar
Arkadaşlarıyla ortak bi grubu var ben girene kadar silmeyi unutmuş hemen sildi sonra . Grupta öyle böyle iğrenç şeyler konuşulmamış inanın midem almadı çok erkek muhabbetine şahit oldum ama böylesine değil . İki arkadaşı kendi arasında afedersiniz ama benim de tanıdığım bi kız hakkında grup yaparız yazmış . Ve benim sevgiilim çok önceden bir kadınla yattığını ballandırarak atmış kadın hayat kadını bu da yetmezmiş gibi kadını yanağından öperken resmini atmış ben ekran görüntüsü alfım ve anında grup silindi . Tamam geçmiş gitmiş bişey ama ben çoook soğudum sizce ne yapmalıyım hiç birşey çaktırmadım ?
boyle seylerden hoslanan bir erkek tekrarlayabilirler bu olayı bence uzak durmalısın

Back
X